• Uitvaart geregeld vanaf € 849,00
  • Geen onverwachte kosten achteraf
  • Met elke uitvaartpolis mogelijk
  • Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Hellevoetsluis

Goedkope uitvaart in Hellevoetsluis

Wij staan 24/7 voor u klaar om ondersteuning te bieden tijdens een uitvaart regelen. Wanneer u ons belt nemen wij u vrijblijvend mee in alle stappen die u dient te nemen. U kunt ons bereiken op 085 016 068 5 .

U heeft al een compleet verzorgde uitvaart geregeld vanaf € 849,00

“De service van deze organisatie gaat veel verder dan de naam, Goedkope Uitvaart24, doet vermoeden. Ik hoop voorlopig geen gebruik meer te hoeven maken van jullie diensten, maar als het zover is, kom ik zeker weer terug.”

– Karel V.

Goedkope Uitvaart24 in Hellevoetsluis

Lang geleden een thuishaven voor de Hollandse oorlogsvloot, nu meer een havenplaats voor plezierjachten; de maritieme sfeer zal altijd in Hellevoetsluis blijven. Op Voorne-Putten is de zee en de wind altijd dichtbij. Als je daarvan houdt, zul je daar altijd willen blijven. Maar eens komt er een eind aan, het afscheid van het leven is voor iedereen onvermijdelijk. Helaas komt het bijna altijd toch onverwachts en moet er opeens van alles geregeld worden. Goedkope Uitvaart24 wil u daar graag mee helpen en u bijstaan bij het regelen van een afscheid dat past bij uw naaste, uzelf en de andere nabestaanden. Daarbij zal uw uitvaartverzorger altijd vooraf duidelijk zijn over de kosten. Bekijk voor de mogelijkheden onze pakketten. Mocht u andere wensen hebben, bespreek het altijd met uw uitvaartverzorger. Neem gerust bij vragen vrijblijvend contact op met Goedkope Uitvaart24.

Wat kost een uitvaart bij Goedkope Uitvaart24 in Hellevoetsluis?

Wat een uitvaart kost is voor een groot deel afhankelijk van uw eigen keuzes. Goedkope Uitvaart24 heeft met pakketten getracht een overzichtelijk beeld te geven van wat een complete uitvaart kan kosten. Maar misschien wilt u liever niet dat de overledene opgebaard wordt, of wilt u op een andere locatie een afscheid regelen. Misschien wilt u een andere kist, dan de nette standaard uitvaartkist, zoals u bijvoorbeeld kunt vinden op www.goedkoopstegrafkist.nl. Ook heeft elke begraafplaats eigen kosten. Goedkope Uitvaart24 kan voor u de begrafenis regelen op de begraafplaats in Hellendoorn aan de Stoofweg, maar ook eventueel in een andere plaats die lagere kosten heeft. Spijkenisse herbergt het dichtstbijzijnde crematorium, maar ook hiervoor geldt dat u kunt kiezen voor een ander crematorium om hiermee ook de kosten laag te houden. Dat geeft ruimte voor een andere invulling van het afscheid. Vaak zijn het juist de gezamenlijke bijeenkomsten, de muziek en de beelden, die het afscheid tot een gedenkwaardig afscheid maken. Door de kosten van de feitelijke begrafenis, of crematie beperkt te houden, komt hiervoor meer budget beschikbaar. De keuze is altijd aan u, Goedkope Uitvaart24 laat u de mogelijkheden zien en helpt u bij het nemen van een beslissing die goed bij u en het budget past.

Goedkope uitvaart regelen bij Goedkope Uitvaart24 in Hellevoetsluis

Met een goedkope uitvaart bedoelen we dat u betaalt voor wat u zelf kiest. U hoeft zich niet verplicht te voelen keuzes te maken die meer met uiterlijk vertoon te maken hebben, dan met uw eigen gevoel. Respect en waardigheid hoeft niets te kosten. Uw wensen en die van de overledene, voor zover bekend, moeten eigenlijk leidend zijn. Onze ervaring leert dat u zo  een afscheid organiseert waaraan u naderhand met een warm gevoel kunt terugdenken. Dat helpt echt bij het verwerken van het verlies. Vertrouw op ervaring van Goedkope Uitvaart24. Veel anderen ging u al voor. Lees hier hun ervaringen met de dienstverlening van Goedkope Uitvaart24.

Goedkope begrafenis regelen bij Goedkope Uitvaart24 in Hellevoetsluis

Waar u de begrafenis ook wilt laten plaatsvinden, Goedkope Uitvaart24 zal het voor u regelen. Wat u daarvan zelf in de hand wilt houden, staat u vrij. Wij nemen van u over, wat u aan ons over wilt laten, niets meer en niets minder. We adviseren u en wijzen u op goedkope mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld ook een adres voor betaalbare rouwbloemen. www.heavenly-flowers.nl waar u terecht kunt voor mooie, verse rouwstukken. Als er een uitvaartverzekering is, dan kan Goedkope Uitvaart24 voor u de uitkering daarvan regelen. Ook al staat er misschien op de polis een telefoonnummer van een andere uitvaartonderneming, u bent altijd vrij om zelf te kiezen. Met Goedkope Uitvaart24 regelt u het vooral goedkoper, zonder afbreuk te doen aan waardigheid en persoonlijke betrokkenheid.

Goedkope crematie bij Goedkope Uitvaart24 in Hellevoetsluis

Waar u ook de crematie wilt laten plaatsvinden, Goedkope Uitvaart24 kan het voor u regelen. Of dat dan in Spijkenisse of Rotterdam is, dat maakt niet uit. Maar u kunt ook kiezen voor het crematorium dat Goedkope Uitvaart24 voor u beslist. Dat scheelt in de kosten, en doet niet af aan de waardigheid. Ook de keuze van een uitvaartcentrum is geheel aan u, tegelijk kunt u ook kiezen voor uw eigen vertrouwde kerk, of een lokaal ontmoetingscentrum, of een café naar uw keuze, in uw eigen woonkamer, of in de tuin. Alles is mogelijk, alles is te regelen. Of u dat nu zelf liever doet, of dat onze uitvaartleider u daarbij helpt, de keuze is aan u. En u zult altijd vooraf weten wat de kosten zullen zijn, u krijgt bij Goedkope Uitvaart24 nooit onverwacht extra nota achteraf.

Wilt u een overlijden melden, of heeft u nog wat vragen? Bel 085 016 068 5  of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl. Goedkope Uitvaart24 is dag en nacht bereikbaar.

Meld direct een overlijden

Voor het melden van een overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Voor het melden van overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

085 016 068 5 wendy

Goed om te weten

Uitvaart geregeld vanaf€ 849,00
Geen onverwachte kosten achteraf
Met elke uitvaartpolis mogelijk
Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Essentie
€ 849,00
Eenvoud
€ 1.799,00
Compact
€ 2.875,00
Compleet
€ 3.449,00
Uitgebreid
€ 3.849,00
Crematie
Uitvaartkist
As in een as-bus óf strooikoker
Uitvaartbespreking
Verzorging van de overledene
Koeling tot de dag van uitvaart
Overbrenging
Thuisopbaring -
Gebruik familiekamer of aula - -
Condoleanceruimte - - -
Persoonlijke uitvaartleider - - -
Vrije keuze crematorium - - - -
Geen bijkomende kosten
Bevat optie Optioneel

Liever een compleet verzorgde begrafenis?

Bekijk begrafenis pakketten

Overlijden melden?

085 016 068 5 wendy