• Uitvaart geregeld vanaf € 999,-
  • Geen onverwachte kosten achteraf
  • Met elke uitvaartpolis mogelijk
  • Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Veelgestelde Vragen

Veelgestelde Vragen

Waarom zijn jullie goedkoper dan andere uitvaartondernemers? Leveren jullie wel kwaliteit?

Wij zijn goedkoper dan andere uitvaartondernemers omdat wij geen hoge vaste lasten hebben, hierdoor kunnen wij uitvaarten aanbieden tegen een relatief laag tarief. Uiteraard leveren wij kwaliteit. Wij streven ernaar om in elk onderdeel van onze werkzaamheden een zo hoog mogelijke kwaliteit te leveren. Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Lees onze beoordelingen op klantenvertellen.nl

Regelen jullie ook uitvaarten bij mij in de buurt en maken jullie dan gebruik van bepaalde ondernemers?

Ja, wij verzorgen ook uitvaarten bij u in de buurt en werken hierbij samen met verschillende lokale partijen. Wij verzorgen uitvaarten in heel Nederland en maken gebruik van bijna alle uitvaartcentra en begraafplaatsen.

Kan ik ook een offerte ontvangen voordat het overlijden heeft plaatsgevonden?

Ja, voordat het overlijden heeft plaatsgevonden kunt u van ons een offerte ontvangen. Om de offerte te kunnen opstellen neemt u, voordat het overlijden plaatsvindt, contact met ons op. Op basis van uw wensen stellen wij een offerte samen die u in alle rust kunt doornemen en kunt vergelijken met andere uitvaartondernemers.

Weet ik voorafgaande aan de uitvaart wat de kosten zijn?

Ja, voorafgaand aan de uitvaart ontvangt u van ons een opdrachtbevestiging met hierin de gespecificeerde kosten van de uitvaart.

Wanneer en bij wie moet ik een overlijden melden?

Indien het overlijden heeft plaatsgevonden, kunt u het overlijden 24 uur per dag aan ons doorgeven via 085 016 068 5 . Indien dit een naderend overlijden betreft is het verstandig om voorafgaand aan het overlijden contact met ons op te nemen. Hierdoor kunnen wij al bepaalde zaken met u doornemen. Ook dit kan via telefoonnummer: 085 016 068 5 .

Wat moet ik allemaal regelen voor een uitvaart?

U hoeft helemaal niks te regelen voor een uitvaart. Wij kunnen al het regelwerk voor u uit handen nemen. Dit wordt uiteraard samen met u bepaald. Onze deskundigen zorgen ervoor dat u in dit proces wordt begeleid en dat het afscheid vlekkeloos en professioneel verloopt.

Hoe weet ik welke uitvaartpakket het beste bij mij past?

Onze deskundigen kunnen op basis van uw wensen, die tijdens een telefonisch of persoonlijk gesprek zijn besproken, helpen bij het kiezen van een uitvaartpakket dat het beste bij u past. Op onze website bieden wij verschillende uitvaartpakketten aan.

Mijn wensen wijken af van jullie pakket. Kan ik dan ook bij jullie terecht?

Ja, ook wanneer uw wensen afwijken van ons pakket kunt u bij ons terecht. Wij raden u aan om telefonisch contact met ons op te nemen, zodat wij uw wensen kunnen inventariseren en mogelijk kunnen maken.

Kan ik via jullie ook rouwkaarten, bidprentjes of dankkaarten versturen?

Ja, met een persoonlijk account is het mogelijk om zelf gepersonaliseerde en passende rouwkaarten, bidprentjes en/of dankkaarten te ontwerpen en versturen. U kunt de rouwkaarten, bidprentjes en/of dankkaarten per stuk afnemen en betaalt enkel het afgenomen aantal.

Kan ik via jullie ook rouwboeketten of rouwstukken bestellen?

Ja, u kunt via ons rouwboeketten of rouwstukken bestellen. Op onze eigen webshop heeft u naast een ruim assortiment rouwstukken ook de keuze uit bijzondere vormen en troostboeketten.

Ik ben verzekerd bij een verzekeringsmaatschappij, is dit een probleem?

Nee, meestal is het geen probleem dat u bent verzekerd bij een verzekeringsmaatschappij. De wet bepaalt dat u met een uitvaartverzekering bij elke door u gewenste uitvaartondernemer terecht kunt. Wij kunnen het innen van de polis voor u regelen met de verzekeringsmaatschappij.

Wanneer kan ik na de crematie de as ophalen?

U kunt de as vanaf 30 dagen na de crematie ophalen. Direct na de crematie zal de as 30 dagen worden bewaard in de nis van het crematorium. Dat is een wettelijke bepaling en zorgt ervoor dat u in alle rust een juiste bestemming kan vinden voor de as. Binnen enkele weken na de uitvaart ontvangt u, vanuit het crematorium, een informatiepakket. De as kan kosteloos tot 6 maanden na de crematie bij het crematorium verblijven, binnen dit halfjaar zal u worden verzocht om kenbaar te maken aan het crematorium welke bestemming u aan de as wilt geven.

Is je vraag niet beantwoord?

Bel naar 0850160685 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl

Overlijden melden

Heeft u vragen over crematoria bij u in de regio? Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

Heeft u vragen over crematoria bij u in de regio? Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

085 016 068 5 wendy

Goed om te weten

Uitvaart geregeld vanaf€ 999,-
Geen onverwachte kosten achteraf
Met elke uitvaartpolis mogelijk
Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

U heeft al een compleet verzorgde crematie geregeld vanaf € 949,- bij u in de regio.

Bekijk alle mogelijkheden

Overlijden melden?

085 016 068 5 wendy