• Uitvaart geregeld vanaf € 999,-
  • Geen onverwachte kosten achteraf
  • Met elke uitvaartpolis mogelijk
  • Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Uitvaart regelen met een uitvaartverzekering

Uitvaart regelen met een uitvaartverzekering

Wij staan 24/7 voor u klaar om ondersteuning te bieden tijdens een uitvaart regelen. Wanneer u ons belt nemen wij u vrijblijvend mee in alle stappen die u dient te nemen. U kunt ons bereiken op 085 016 068 5 .

Zorgeloos een waardig en persoonlijk afscheid met elke uitvaartverzekering

Voor het regelen van een uitvaart met een uitvaartverzekering kunt u 24 uur per dag telefonisch contact opnemen met Goedkope Uitvaart24 via 085 016 068 5 . Een uitvaart dient altijd via een uitvaartondernemer geregeld te worden. Ook als er sprake is van een uitvaartverzekering. Goedkope Uitvaart24 werkt met iedere uitvaartverzekeraar. Daarom kunt u met een uitvaartpolis probleemloos een uitvaart regelen via Goedkope Uitvaart24. Indien u vragen heeft over de inhoud van een uitvaartpolis kan Goedkope Uitvaart24 u hierin ook ondersteunen.

Waarom een uitvaart regelen via Goedkope Uitvaart24?

Het regelen van een uitvaart via Goedkope Uitvaart24 met een uitvaartverzekering is vaak de beste financiële keuze. Dit komt omdat Goedkope Uitvaart24 werkt met vooraf vastgestelde pakketten die uitbreidbaar zijn met uw eigen wensen. Dat zorgt er voor dat wij scherpe tarieven kunnen hanteren en dat u alleen betaald voor dat geen wat u af neemt. Zo blijven de kosten van de uitvaart vaak binnen de beschikbare budgetten terwijl er geen besparing is op de kwaliteit. Zo kan er volledige aandacht gegeven worden aan het nemen van een waardig afscheid en zijn er nooit financiële zorgen.

Wij begrijpen dat er veel vragen zijn over de verschillende uitvaartpolissen maar ook hoe Goedkope Uitvaart24 hier mee om gaat. U kunt al uw vragen stellen aan één van onze uitvaartplanners. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar op 085 016 068 5 .

Uitvaartpolissen

Uitvaartverzekeraars bieden vaak meerdere uitvaartpolissen aan. In grote lijnen lijken alle uitvaartverzekeringen op elkaar en zijn er maar twee varianten. Hieronder geven wij u alvast wat korte informatie over de meest voorkomende uitvaartpolissen.

Kapitaalpolis

Als er sprake is van een kapitaalpolis keert de betreffende uitvaartverzekeraar een bedrag uit voor het regelen van een uitvaart. Dit bedrag is afhankelijk van de voorwaarden en verschilt per verzekeraar. Het uit te keren bedrag bij een kapitaalpolis kan besteed worden bij iedere uitvaartondernemer en dus ook bij Goedkope Uitvaart24. U heeft bij een kapitaalpolis altijd de keuzevrijheid voor een uitvaartondernemer die u wenst. Het kan zijn dat uw betreffende verzekeraar een korting hanteert bij het uitkeren van de polis omdat u een niet aangesloten uitvaartondernemer wenst. Gelukkig is dat bij Goedkope Uitvaart24 geen probleem. Mocht het zo zijn dat er een korting op het uit te keren bedrag van toepassing is dan wegen de scherpe tarieven van Goedkope Uitvaart24 hier altijd tegenop. Zo verzekeren wij u van een waardige uitvaart tegen een eerlijk tarief en dus ook met een kapitaalpolis.

Heeft u twijfels of uw polis verzilverd kan worden wanneer u Goedkope Uitvaart24 inschakelt als uw uitvaartondernemer? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend 24 uur telefonisch contact op via 085 016 068 5 . Onze uitvaartplanners staan u graag te woord.

Naturapolis

Verschillende verzekeraars bieden naturapolissen aan. Een naturapolis bevat een vast aantal diensten die uitgevoerd worden tijdens het regelen en uitvoeren van een uitvaart. Het voordeel is dat de wensen die er tijdens het afsluiten van de verzekering zijn ook tijdens het de uitvaart behartigd kunnen worden. Het nadeel is dat u mogelijk diensten af moet nemen die u niet wenst omdat zij binnen het pakket vallen waarvoor u bent verzekerd. Dat betekent dat u mogelijk betaald voor iets wat u uiteindelijk helemaal niet afneemt. Daarnaast bent u verzekerd voor de commerciële waarde van de diensten en krijgt u wanneer u kiest voor een niet aangesloten uitvaartondernemer en lager bedrag uitgekeerd dan de waarde van diensten.

Heeft u een naturapolis? Ook dan kunt u bij Goedkope Uitvaart24 terecht. Door onze vooraf vastgestelde, uitbreidbare pakketten en scherpe tarieven sluiten de totale kosten van een uitvaart bij Goedkope Uitvaart24 vaak aan bij de uit te keren bedragen van een naturapolis.

Wilt u weten of de uitvaartpolis alle uitvaartwensen bevat of heeft u andere vragen? Dan kunt u vrijblijvend 24 uur telefonisch contact opnemen met Goedkope Uitvaart24 via 085 016 068 5 .

Heeft u vragen over crematoria bij u in de regio? Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

Heeft u vragen over crematoria bij u in de regio? Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

085 016 068 5 wendy

Goed om te weten

Uitvaart geregeld vanaf€ 999,-
Geen onverwachte kosten achteraf
Met elke uitvaartpolis mogelijk
Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Kosten uitvaart in Nederland


Essentie
€ 999,00
Compact
€ 2.999,-
Compleet
€ 4.299,00
Crematie
Uitvaartkist
As in een as-bus óf strooikoker
Uitvaartbespreking
Verzorging van de overledene
Koeling tot de dag van uitvaart
Overbrenging
Thuisopbaring
Gebruik familiekamer of aula -
Condoleanceruimte - -
Persoonlijke uitvaartleider - -
Vrije keuze crematorium - - -
Geen bijkomende kosten
Bevat optie Optioneel

Overlijden melden?

085 016 068 5 wendy