• Uitvaart geregeld vanaf € 999,-
  • Geen onverwachte kosten achteraf
  • Met elke uitvaartpolis mogelijk
  • Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Begrafenis Regelen

Begrafenis Regelen in Nederland

Wij staan 24/7 voor u klaar om ondersteuning te bieden tijdens een uitvaart regelen. Wanneer u ons belt nemen wij u vrijblijvend mee in alle stappen die u dient te nemen. U kunt ons bereiken op 085 016 068 5 .

U heeft al een compleet verzorgde uitvaart geregeld vanaf € 1.999,-

Voor een begrafenis regelen of andere vragen zijn wij 24 uur per dag vrijblijvend bereikbaar. Een begrafenis regelen is heftig. Er moet veel gebeuren terwijl u andere dingen aan uw hoofd heeft. Om die reden nemen wij u mee met alle stappen die genomen worden en ontzorgen u zo veel mogelijk. Contact met ons is vrijblijvend en wij zijn altijd transparant over eventuele kosten. U kunt met alle uitvaartpolissen bij ons terecht. Als u contact met ons opneemt neemt een van onze medewerkers u mee door alle door te nemen stappen. Ook hebben wij een aantal vragen over de overledene. Daarna bespreken wij de mogelijkheden met u en plannen zo mogelijk een bezoek van een van onze uitvaartverzorgers in. Ook kunt u met onze uitvaartverzorgers een telefonisch contactmoment inplannen. Hierin nemen wij alle wensen door en ondersteunen u tijdens en na het regelen van de uitvaart.

Begrafenis regelen in Nederland

Voor het regelen van een begrafenis in Nederland of het beantwoorden van vragen, zijn wij 24 uur per dag vrijblijvend bereikbaar. De periode rondom de begrafenis van uw dierbare is vaak intens. Veel zaken moeten geregeld worden, terwijl u ook de tijd wilt nemen om afscheid te nemen. Om deze reden ondersteunen wij u zoveel mogelijk, nemen we u mee in de stappen die moeten worden genomen, bieden wij transparantie over de kosten en proberen we u in dit proces zoveel mogelijk te ontzien. Wij vinden het belangrijk dat iedereen, ongeacht het budget, een waardig afscheid verdient. Wij verzorgen daarom begrafenissen tegen verschillende tarieven. Iedere begrafenis is uniek en wordt met de grootste zorg geregeld.

Een waardig afscheid voor uw dierbare

Na het overlijden van uw dierbare kunt u direct contact met ons opnemen, zodoende kunt u al uw vragen aan ons stellen. Contact met ons is geheel vrijblijvend. Eén van onze ervaren medewerkers vertelt u alles over het regelen van een begrafenis in Nederland en geeft antwoord op uw vragen. Indien gewenst plannen wij een bezoek in van één van onze uitvaartverzorgers. Ook is het mogelijk een telefonisch contactmoment in te plannen. Tijdens het contactmoment nemen wij alle mogelijkheden met u door. Wij streven ernaar de begrafenis zo zorgeloos mogelijk te laten verlopen. Wij regelen de gehele begrafenis in Nederland, zodat u in alle rust afscheid kunt nemen van uw dierbare.

Kosten van een begrafenis in Nederland

Zoals onze naam misschien al doet vermoeden, Goedkope Uitvaart24, vinden wij het ontzettend belangrijk dat wij uitvaarten organiseren tegen een eerlijk tarief. Ook een begrafenis moet voor iedereen betaalbaar zijn, ongeacht het budget. Daarom is het van belang dat u vooraf weet wat een begrafenis in Nederland kost en dat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Op onze website treft u verschillende begrafenis pakketten aan die, afhankelijk van uw wensen, direct duidelijkheid bieden over de kosten. Bij ieder pakket regelen onze ervaren uitvaartverzorgers een waardig afscheid. Echter verschillen de kosten van ieder pakket. Zodoende kunnen wij voor iedereen en binnen elk budget een passende begrafenis regelen in Nederland. U kunt met alle uitvaartpolissen bij ons terecht.

Twijfel niet om contact met ons op te nemen, wij staan 24 uur per dag voor u klaar.

Heeft u vragen over crematoria bij u in de regio? Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

Heeft u vragen over crematoria bij u in de regio? Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

085 016 068 5 wendy

Goed om te weten

Uitvaart geregeld vanaf€ 999,-
Geen onverwachte kosten achteraf
Met elke uitvaartpolis mogelijk
Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Kosten begrafenis in Nederland


Essentie
€ 1.999,00
Compact
€ 2.399,00
Compleet
€ 3.399,-
Begrafenis
Uitvaartkist
Uitvaartbespreking
Verzorging van de overledene
Koeling tot de dag van de uitvaart
Overbrenging
Algemeen graf voor 10 jaar - -
Persoonlijke uitvaartleider - -
Gebruik van aula - - -
Conoleanceruimte - - -
Grafgang -
Geen bijkomende kosten
Bevat optie Optioneel

Heeft u specifieke wensen betreft het regelen van een uitvaart? Bel ons gerust.

085 016 068 5

Overlijden melden?

085 016 068 5 wendy