• Uitvaart geregeld vanaf € 999,-
  • Geen onverwachte kosten achteraf
  • Met elke uitvaartpolis mogelijk
  • Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Begrafenisondernemer

Begrafenisondernemer in Nederland

Wij staan 24/7 voor u klaar om ondersteuning te bieden tijdens een uitvaart regelen. Wanneer u ons belt nemen wij u vrijblijvend mee in alle stappen die u dient te nemen. U kunt ons bereiken op 085 016 068 5 .

U heeft al een compleet verzorgde uitvaart geregeld vanaf € 999,-

Bij het afscheid van een dierbare komt veel kijken. Een begrafenis regelen hoeft echter geen zware opgave te zijn. Wij zijn een persoonlijke begrafenisondernemer in Nederland die jou ondersteunt bij het organiseren van een passend en betaalbaar afscheid. We nemen alle zorgen weg en helpen jou bij het maken van alle belangrijke keuzes rondom de begrafenis. Daarbij vinden we het belangrijk dat alle kosten van het begin transparant zijn.

Een begrafenis regelen

Een goedkope begrafenis regelen zoals jij voor ogen hebt kun je niet alleen, daarvoor heb je een betrouwbare begrafenisondernemer nodig die écht naar je luistert. We staan direct voor je klaar om alles rondom de begrafenis in Nederland met je door te nemen. Hoe gaat een begrafenis regelen in Nederland in zijn werk? Welke keuzes moeten gemaakt worden? En welke kosten komen daarbij kijken?

Een persoonlijke begrafenisondernemer

Alle vragen en mogelijkheden nemen we in alle rust met jou door, dus neem vooral telefonisch contact met ons op voor een eerste kennismaking. We zijn 24/7 bereikbaar en nemen de tijd om alles goed door te spreken. Vanaf het moment van overlijden van jouw dierbare zijn we jouw steun en toeverlaat. De rouwkaart, de bloemen, de condoleance, de kleur van de kist: bij ons regel je de complete begrafenis via één betrouwbare begrafenisondernemer. Ook als je specifieke of bijzondere wensen hebt, helpen we jou bij het realiseren van een passend afscheid.

Een betaalbare begrafenis

Wij houden de kosten van een begrafenis zo laag mogelijk. We bieden vaste pakketten, zodat de kosten voor een begrafenis altijd helder zijn en je achteraf niet voor nare verrassingen komt te staan. Heb je extra wensen of heb je al een beeld gevormd van de begrafenis? We denken graag met je mee en stellen je meteen op de hoogte van de bijkomende kosten.

Ben je op zoek naar een persoonlijke, betrouwbare begrafenisondernemer in Nederland? Neem dan telefonisch contact met ons op via 085 016 068 5 . Tijdens het kennismakingsgesprek kun je al jouw vragen en wensen op je gemak met ons doornemen.

Meld direct een overlijden

Voor het melden van een overlijden of vragen over het crematorium zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Voor het melden van een overlijden of vragen over het crematorium zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

085 016 068 5 wendy

Goed om te weten

Uitvaart geregeld vanaf€ 999,-
Geen onverwachte kosten achteraf
Met elke uitvaartpolis mogelijk
Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Kosten uitvaart in Nederland


Essentie
€ 999,00
Compact
€ 2.999,-
Compleet
€ 4.299,00
Crematie
Uitvaartkist
As in een as-bus óf strooikoker
Uitvaartbespreking
Verzorging van de overledene
Koeling tot de dag van uitvaart
Overbrenging
Thuisopbaring
Gebruik familiekamer of aula -
Condoleanceruimte - -
Persoonlijke uitvaartleider - -
Vrije keuze crematorium - - -
Geen bijkomende kosten
Bevat optie Optioneel

Overlijden melden?

085 016 068 5 wendy