• Uitvaart geregeld vanaf € 999,-
  • Geen onverwachte kosten achteraf
  • Met elke uitvaartpolis mogelijk
  • Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Wat kost een uitvaart?

Wat kost een uitvaart?

Wij staan 24/7 voor u klaar om ondersteuning te bieden tijdens een uitvaart regelen. Wanneer u ons belt nemen wij u vrijblijvend mee in alle stappen die u dient te nemen. U kunt ons bereiken op 085 016 068 5 .

Wij bieden verschillende pakketten, vanaf € 999,-

Eén van de meest gestelde vragen aan uitvaartondernemers is: ‘Wat kost een uitvaart?’ Een hele terechte vraag, maar toch ontwijken de meeste uitvaartondernemers het geven van een concreet antwoord op deze vraag.

Wat kost een uitvaart?

Goedkope Uitvaart24 biedt meerdere uitvaartpakketten aan waarbij het goedkoopste pakket € 999,00 kost en het duurste pakket € 4.299,00. Opdrachtgevers van Goedkope Uitvaart24 kiezen meestal voor Crematie Compact of Begrafenis Compleet. Het is goed u er bewust van te zijn dat een crematie voordeliger is dan een begrafenis.
Zoals onze naam misschien al doet vermoeden, Goedkope Uitvaart24, vinden wij het ontzettend belangrijk dat wij met u een uitvaart organiseren tegen een eerlijk tarief. Een uitvaart moet voor iedereen betaalbaar zijn. Daarom is het van belang dat u vooraf weet wat een uitvaart kost en dat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Op onze website treft u verschillende uitvaartpakketten aan die, afhankelijk van uw wensen, direct duidelijkheid bieden over de kosten van een uitvaart. Zodoende kunt u het financiële aspect van de uitvaart snel loslaten en uw volledige aandacht richten op de vormgeving van een waardig afscheid voor uw dierbare.

Goedkope Uitvaart

Door niet het financieel gewin maar juist ten alle tijden het belang van u en uw nabestaanden op één te zetten, vallen de kosten van een uitvaart bij ons lager uit. Onze deskundigen verzorgen iedere uitvaart op waardige wijze.
Wij zijn er trots op om bij elke uitvaart de exacte kosten, met uitzondering van de kosten van de te nuttigen consumpties, vooraf helder te kunnen delen met de nabestaanden. Geen verborgen kosten, geen onduidelijke verschillen tussen onze pakketten en de factuur, maar gewoon helder en transparant zoals u mag verwachten van een dienstverlenende organisatie.
Wij zijn onderdeel van Uitvaart24 en kunt u daardoor een betaalbare uitvaart aanbieden zonder verborgen kosten achteraf.

Wat is duurder: Een begrafenis of een crematie?

Een begrafenis brengt meer kosten met zich mee dan een crematie. Zo zijn er de kosten voor het graf, het huren van het graf voor een bepaalde periode, het onderhoud en de kosten van een grafsteen. Deze zaken dragen bij aan de hogere kosten. Uiteraard spelen uw wensen hierbij een rol.

Bij Goedkope Uitvaart24 informeren wij u geheel vrijblijvend over de kosten van een uitvaart. Zowel voor een begrafenis als voor een crematie denken wij graag met u mee, luisteren wij naar uw wensen en zoeken wij de kosten voor u uit.

Beoordelingen Goedkope Uitvaart24

Ondanks de grote tevredenheid onder onze klanten, vragen nabestaanden zich vaak af waarom wij zoveel goedkoper zijn dan andere uitvaartondernemers. Bieden wij mindere kwaliteit of hebben wij verborgen kosten? Zeker niet!

Wij garanderen u de hoogst mogelijk kwaliteit voor een laag tarief, accepteren een kleine marge en hanteren geen debiteurenrisico waardoor wij in staat zijn een goede uitvaart te verzorgen voor een eerlijke en betaalbare prijs. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat iedereen, ongeacht de financiële situatie, een waardig afscheid krijgt.

Nabestaanden weten dit te waarderen, gezien onze hoge beoordelingen op de onafhankelijke website van klantenvertellen.

Wat kost een eenvoudige begrafenis?

Een eenvoudige begrafenis kost € 1.999,00. Deze prijs is gebaseerd op een geheel verzorgde begrafenis, die plaatsvindt op een door ons gekozen begraafplaats zonder de aanwezigheid van de nabestaanden. Lees hier meer over een eenvoudige begrafenis.

Wat kost een eenvoudige crematie?

Een eenvoudige crematie kost € 999,00. Deze prijs is gebaseerd op een geheel verzorgde crematie die plaatsvindt zonder de aanwezigheid van nabestaanden, een zogenoemde uitvaart in stilte. De overledene wordt thuis opgebaard. Lees hier meer over een eenvoudige crematie.

Wat kost een een uitgebreide begrafenis?

Een uitgebreide begrafenis kost € 3.399,00. Deze prijs is gebaseerd op een geheel verzorgde begrafenis, exclusief de kosten van de begraafplaats. De begrafenis vindt plaats op een door u gekozen begraafplaats inclusief de aanwezigheid van nabestaande. Lees hier meer over een uitgebreide begrafenis.

Wat kost een uitgebreide crematie?

Een uitgebreide crematie kost € 4.299,00. Deze prijs is gebaseerd op een volledige uitvaart, inclusief een afscheidsdienst en/of plechtigheid in de aula van het crematorium. U bepaalt zelf in welk crematorium u de uitvaart wilt laten plaatsvinden. Lees hier meer over een uitgebreide crematie.

Wat kost een uitvaartkist?

Een uitvaartkist kost bij ons tussen de € 325,- en € 2.049, deze prijzen lopen sterk uiteen. De daadwerkelijke kosten van een kist hangen af van het materiaal van de kist, zo is een houten kist zonder extra´s vele malen goedkoper dan een kist met bekleding en/of graveringen.

Meld direct een overlijden

Voor het melden van een overlijden of vragen over het crematorium zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Voor het melden van een overlijden of vragen over het crematorium zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

085 016 068 5 wendy

Goed om te weten

Uitvaart geregeld vanaf€ 999,-
Geen onverwachte kosten achteraf
Met elke uitvaartpolis mogelijk
Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Kosten uitvaart in Nederland


Essentie
€ 999,00
Compact
€ 2.999,-
Compleet
€ 4.299,00
Crematie
Uitvaartkist
As in een as-bus óf strooikoker
Uitvaartbespreking
Verzorging van de overledene
Koeling tot de dag van uitvaart
Overbrenging
Thuisopbaring
Gebruik familiekamer of aula -
Condoleanceruimte - -
Persoonlijke uitvaartleider - -
Vrije keuze crematorium - - -
Geen bijkomende kosten
Bevat optie Optioneel

Heeft u specifieke wensen betreft het regelen van een uitvaart? Neem gerust contact op.

Contact

Overlijden melden?

085 016 068 5 wendy