• Uitvaart geregeld vanaf € 999,-
  • Geen onverwachte kosten achteraf
  • Met elke uitvaartpolis mogelijk
  • Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Begrafenis

Begrafenis

Wij staan 24/7 voor u klaar om ondersteuning te bieden tijdens een uitvaart regelen. Wanneer u ons belt nemen wij u vrijblijvend mee in alle stappen die u dient te nemen. U kunt ons bereiken op 085 016 068 5 .

U heeft al een compleet verzorgde begrafenis geregeld vanaf € 1.999,-

Regel eenvoudig een goedkope begrafenis bij Goedkope Uitvaart24. Wij verzorgen een persoonlijk en waardig afscheid voor een scherp budget. Wij ondersteunen u bij het regelen van het perfecte afscheid. Persoonlijk en betrokken, neem eenvoudig telefonisch contact op via 085 016 068 5 voor al uw vragen. Heeft u vragen over een goedkope begrafenis, goedkope crematie of goedkope uitvaart? Wij staan voor u klaar.

Wanneer iemand is overleden komt er veel op u af. Goedkope Uitvaart24 vindt dat u zo veel mogelijk ruimte moet krijgen om op de juiste manier afscheid te kunnen nemen van uw dierbare, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de begrafenis of financiën. Daarom ondersteunen wij u zo veel mogelijk bij het regelen van de begrafenis en staan wij 24 uur per dag klaar voor al uw vragen over en omtrent de begrafenis.

Een goedkope begrafenis

Bij Goedkope Uitvaart24 maken wij gebruik van uitvaart pakketten. Onze pakketten zijn met alle zorg samengesteld zodat ze zo goed mogelijk aansluiten bij de meest voorkomende wensen omtrent de begrafenis. Daardoor heeft u snel een helder inzicht van de kosten voor een begrafenis volgens uw wensen, of die van uw dierbare, en betaalt alleen voor datgene wat u krijgt. Daarnaast kan Goedkope Uitvaart24 door het regulieren van de diensten scherper inkopen en dat voordeel kunnen wij doorgeven aan u.

Bij Goedkope Uitvaart24 bent u dus verzekerd van een goede begrafenis, volledig naar wens, en voorkomt u verrassingen achteraf.

Voor het regelen van een goedkope begrafenis is Goedkope Uitvaart24 iedere dag en 24 uur per dag vrijblijvend bereikbaar op 085 016 068 5 . Ook voor het beantwoorden van al uw vragen. Indien u meer informatie wilt over hoe u het beste een begrafenis, uitvaart of crematie kunt regelen kunt u ons ook mailen op info@goedkopeuitvaart24.nl

Waar kan ik een begrafenis regelen?

Afhankelijk van uw pakketkeuze kunt u kiezen voor een begraafplaats naar wens. Indien u een vrije keuze heeft kunt u bij iedere begraafplaats in Nederland uw begrafenis laten verzorgen. Heeft u geen vrije keuze? Dan is de begraafplaats afhankelijk van waar het overlijden heeft plaats gevonden. Wilt u direct weten welke begraafplaats geschikt is voor het regelen van een begrafenis? Neem dan contact met ons op.

Waarom voor Goedkope Uitvaart24 kiezen?

Goedkope Uitvaart24 is onderdeel van Uitvaart24. Wij zijn de uitvaartondernemer die vinden dat iedereen een waardig & persoonlijk afscheid moet kunnen nemen. Daarom kiezen wij er voor om met vooraf bepaalde pakketten te werken die uit te breiden zijn met alle mogelijke wensen. Dat zorgt er niet allen voor dat wij scherpe tarieven kunnen hanteren, maar dat u ook alleen betaald voor datgene dat u wilt afnemen. Een begrafenis bij Goedkope Uitvaart24 sluit daarom niet alleen beter aan bij de wensen van uw dierbare en de nabestaanden maar ook beter bij het beschikbare budget. Wilt u meer weten over de pakketten van bijvoorbeeld een crematie? Klik dan hier. Of bekijk hier onder een overzicht van onze pakketten.

Regel een goedkope en mooie begrafenis in uw regio

Met Goedkope Uitvaart24 regelt u eenvoudig en goedkoop een mooie begrafenis in uw plaats of regio. Vul uw viercijferige postcode in om de mooiste locatie voor een begrafenis in uw regio te vinden. Bekijk hier alle locaties.

Vul hier uw postcode in

Heeft u vragen over een begraafplaats bij u in de regio? Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

Heeft u vragen over een begraafplaats bij u in de regio? Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

085 016 068 5 wendy

Goed om te weten

Uitvaart geregeld vanaf€ 999,-
Geen onverwachte kosten achteraf
Met elke uitvaartpolis mogelijk
Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Overlijden melden?

085 016 068 5 wendy