• Uitvaart geregeld vanaf € 999,-
  • Geen onverwachte kosten achteraf
  • Met elke uitvaartpolis mogelijk
  • Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Goedkoopste Uitvaart

Goedkoopste uitvaart in Nederland

Wij staan 24/7 voor u klaar om ondersteuning te bieden tijdens een uitvaart regelen. Wanneer u ons belt nemen wij u vrijblijvend mee in alle stappen die u dient te nemen. U kunt ons bereiken op 085 016 068 5 .

U heeft al een compleet verzorgde uitvaart geregeld vanaf € 999,-

Goedkoopste uitvaart in Nederland

Juist op een moment vlak na het overlijden van uw dierbare zijn keuzes vaak lastig te maken. Met de grootste zorg ondersteunen wij u bij het regelen van een waardig afscheid voor uw dierbare, nemen wij alle mogelijkheden met betrekking tot de uitvaart met u door en maken wij de kosten voor u inzichtelijk. Ons doel is om voor u het proces zo zorgeloos mogelijk te laten verlopen en u hierin te ontzien. Wij vinden het belangrijk dat iedereen een waardig afscheid krijgt, ongeacht de financiële situatie. Hierom bieden wij uitvaarten aan tegen elk tarief.

Wij verzorgen de goedkoopste uitvaart in Nederland

Door niet het financieel gewin maar juist ten alle tijden het belang van u en uw nabestaanden op één te zetten, vallen de kosten van een uitvaart bij ons lager uit. Onze deskundigen verzorgen iedere uitvaart op waardige wijze.
Op de vraag wat een uitvaart precies kost, is geen eenduidig antwoord te geven. Elke uitvaart is uniek en heeft een eigen kostenplaatje. Wij helpen u een uitvaart te verzorgen die voldoet aan al uw wensen en past bij uw budget. Zo kunt u kiezen uit één van onze crematie pakketten, zoals crematie essentie, crematie compact of crematie compleet. En hoewel een begrafenis vaak duurder is dan een crematie, bieden wij ook begrafenis pakketten aan die passen binnen ieder budget. Hierbij kunt u denken aan een budget begrafenis of een compleet verzorgde begrafenis waarbij kosten nog moeite gespaard zijn. Kortom: Als u kiest om Goedkope Uitvaart24 de uitvaart van uw dierbare te laten regelen, dan kunt u ervan op aan dat u kiest voor de goedkoopste uitvaart in Nederland.

Onze uitvaart pakketten bieden u, afhankelijk van uw wensen, direct duidelijkheid over de kosten van een crematie of begrafenis.Wij garanderen u de hoogst mogelijk kwaliteit voor een laag tarief. Wij accepteren een kleine marge en hanteren geen debiteurenrisico waardoor wij in staat zijn een goede uitvaart te verzorgen voor een eerlijke en betaalbare prijs. Tevens vallen de kosten van de uitvaart van uw dierbare lager uit wanneer u ons een aantal keuzes laat maken, zoals de datum en tijd van de uitvaart.

Wij zijn er trots op om bij elke uitvaart de exacte kosten, met uitzondering van de kosten van de te nuttigen consumpties, vooraf helder te kunnen delen met de nabestaanden. Geen verborgen kosten, geen onduidelijke verschillen tussen onze pakketten en de factuur, maar gewoon helder en transparant zoals u mag verwachten van een dienstverlenende organisatie.

Wilt u meer informatie over onze goedkoopste uitvaart in Nederland, neemt u dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 085 016 068 5 , via mail info@goedkopeuitvaart24.nl of vul ons intakeformulier in. We staan 24 uur per dag klaar voor u.

Heeft u vragen over uitvaart bij u in de regio? Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

Heeft u vragen over uitvaart bij u in de regio? Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

085 016 068 5 wendy

Goed om te weten

Uitvaart geregeld vanaf€ 999,-
Geen onverwachte kosten achteraf
Met elke uitvaartpolis mogelijk
Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Kosten uitvaart in Nederland


Essentie
€ 999,00
Compact
€ 2.999,-
Compleet
€ 4.299,00
Crematie
Uitvaartkist
As in een as-bus óf strooikoker
Uitvaartbespreking
Verzorging van de overledene
Koeling tot de dag van uitvaart
Overbrenging
Thuisopbaring
Gebruik familiekamer of aula -
Condoleanceruimte - -
Persoonlijke uitvaartleider - -
Vrije keuze crematorium - - -
Geen bijkomende kosten
Bevat optie Optioneel

Liever een compleet verzorgde begrafenis?

Goedkoopste Begrafenis

Overlijden melden?

085 016 068 5 wendy