• Uitvaart geregeld vanaf € 999,-
  • Geen onverwachte kosten achteraf
  • Met elke uitvaartpolis mogelijk
  • Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Uitvaartverzorger

Uitvaartverzorger in Nederland

Wij staan 24/7 voor u klaar om ondersteuning te bieden tijdens een uitvaart regelen. Wanneer u ons belt nemen wij u vrijblijvend mee in alle stappen die u dient te nemen. U kunt ons bereiken op 085 016 068 5 .

U heeft al een compleet verzorgde uitvaart geregeld vanaf € 999,-

Uitvaartverzorger in Nederland

Bij Goedkope Uitvaart vindt u uw deskundige en betrokken uitvaartverzorger in Nederland. Samen met u denken wij graag mee over de vormgeving van de crematie of begrafenis van uw dierbare. Door onze jarenlange ervaring zijn wij goed bekend met de mogelijkheden en diverse locaties in de omgeving van Nederland. Onze ervaren uitvaartverzorgers staan ten alle tijden voor u klaar om de uitvaart van A tot Z te verzorgen. Aarzel niet om bij vragen contact op te nemen, dit kan geheel vrijblijvend en 7 dagen per week.

Lage uitvaartkosten en transparantie

Bij veel uitvaartverzorgers blijft er na het eerste contact onduidelijkheid over de kosten van de uitvaart. Wij vinden het belangrijk u vanaf het eerste contact duidelijkheid te bieden over de kosten en de mogelijkheden. Uiteraard zonder verrassingen achteraf.
De kosten van de uitvaart zijn afhankelijk van uw wensen. Onze uitvaartverzorger zal bij het eerste contact al uw wensen bespreken en u een aantal keuzes voorleggen, zoals:

  • Kiest u voor een crematie of een begrafenis?
  • Vindt de opbaring van uw dierbare thuis plaats of in het uitvaartcentrum?
  • Wenst u een plechtigheid met sprekers en muziek of kiest u liever voor een informele en kleine setting?

Daarbij zijn er nog een aantal keuzes die onze uitvaartverzorger met u zal bespreken. Wij willen er zeker van zijn dat de uitvaart van uw dierbare voldoet aan al uw wensen. Ook kunnen wij u op basis van uw keuzes een zo goed mogelijk beeld geven van de kosten.
Bekijk hier de tarieven van uw uitvaartverzorger in Nederland.

Contact met uitvaartverzorger in Nederland

Gedurende de periode rondom de uitvaart zal onze uitvaartverzorger in Nederland u bijstaan en uw vaste aanspreekpunt zijn. Onze uitvaartverzorger regelt met de grootste zorg alle zaken achter de schermen, zoals de uitvaartlocatie en het contact met de gemeente. Samen met u organiseert de uitvaartverzorger een uitvaart die voldoet aan uw wensen en waar u naderhand met een goed gevoel op terug kunt kijken.
Onze uitvaartverzorgers denken altijd in mogelijkheden en oplossingen. Heeft u wensen die afwijken van de norm? Twijfel dan niet om dit te bespreken met de betrokken uitvaartverzorger. Rondom een uitvaart is er (gelukkig) vaak veel meer mogelijk dan nabestaanden op voorhand verwachten. Tijdens een persoonlijk gesprek, wat zowel bij u thuis als telefonisch kan plaatsvinden, kan de uitvaartverzorger u meer vertellen over de vele mogelijkheden. Onze uitvaartondernemer uit Nederland is er voor u en denkt graag met u mee!

Beoordelingen Uitvaartverzorger in Nederland

Het kiezen van een geschikte uitvaartverzorger kan best ingewikkeld zijn. Iedere uitvaartverzorger zegt immers betrokken en inlevend te zijn. Maar hoe kiest u de juiste uitvaartverzorger? Wij vragen aan al onze klanten een onafhankelijke en eerlijke beoordeling achter te laten over de betrokken uitvaartverzorger. Bekijkt u eens de beoordelingen van deze families, mogelijk helpt u dit bij het kiezen van een (voor u) geschikte uitvaartverzorger.

Wat doet een uitvaartverzorger precies?

Een uitvaartverzorger helpt u na een overlijden met de verzorging van de overledene. Vervolgens vindt de opbaring plaats,, dit kan thuis of in het dienstencentrum gebeuren. De uitvaartverzorger organiseert op basis van uw wensen een persoonlijk en bijzonder afscheid.

Wat kost een uitvaart?

Een uitvaart heeft u al vanaf € 979,-. Hierbij gaan wij uit van één van onze uitvaartpakketten. Wij zijn altijd transparant over onze kosten zodat u achteraf niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Uiteraard kan ieder uitvaartpakket aangepast worden aan uw wensen.

Wat moet je doorgeven aan de gemeente na een overlijden?

In de gemeente dien je na een overlijden aangifte te doen. Van de gemeente ontvang je vervolgens een Akte van overlijden. De gemeente legt het overlijden vast in de Gemeentelijke Basisadministratie (GBA). Onze uitvaartverzorger kan dit voor u uit handen nemen.

Meld direct een overlijden

Voor het melden van een overlijden of vragen over het crematorium zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Voor het melden van een overlijden of vragen over het crematorium zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

085 016 068 5 wendy

Goed om te weten

Uitvaart geregeld vanaf€ 999,-
Geen onverwachte kosten achteraf
Met elke uitvaartpolis mogelijk
Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Kosten uitvaart in Nederland


Essentie
€ 999,00
Compact
€ 2.999,-
Compleet
€ 4.299,00
Crematie
Uitvaartkist
As in een as-bus óf strooikoker
Uitvaartbespreking
Verzorging van de overledene
Koeling tot de dag van uitvaart
Overbrenging
Thuisopbaring
Gebruik familiekamer of aula -
Condoleanceruimte - -
Persoonlijke uitvaartleider - -
Vrije keuze crematorium - - -
Geen bijkomende kosten
Bevat optie Optioneel

Heeft u liever een verzorgde begrafenis? Bekijk hier de mogelijkheden.

Begrafenis Regelen

Overlijden melden?

085 016 068 5 wendy