• Uitvaart geregeld vanaf € 999,-
  • Geen onverwachte kosten achteraf
  • Met elke uitvaartpolis mogelijk
  • Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Onze werkwijze

Onze werkwijze

Wij staan 24/7 voor u klaar om ondersteuning te bieden tijdens een uitvaart regelen. Wanneer u ons belt nemen wij u vrijblijvend mee in alle stappen die u dient te nemen. U kunt ons bereiken op 085 016 068 5 .

U heeft al een compleet verzorgde crematie geregeld vanaf € 999,-

Onze werkwijze

Juist op een moment vlak na het overlijden van uw dierbare zijn keuzes vaak lastig te maken. Met de grootste zorg ondersteunen wij u bij het regelen van een waardig afscheid voor uw dierbare, nemen wij alle mogelijkheden met betrekking tot de uitvaart met u door en maken wij de kosten voor u inzichtelijk. Ons doel is om voor u het proces zo zorgeloos mogelijk te laten verlopen en u hierin te ontzien. Hieronder vindt u een korte toelichting van onze werkwijze.

1. Een overlijden melden of vooraf een offerte opvragen

Voorafgaand aan een overlijden kunt u een offerte bij ons opvragen of contact met ons opnemen om een aankomend overlijden te melden. Wij nemen u mee in alle stappen die genomen moeten worden en ontzorgen u hierin zoveel mogelijk. Contact met ons is geheel vrijblijvend en wij zijn altijd transparant over eventuele kosten.
Als u een overlijden meldt, noteren wij de benodigde gegevens en bespreken wij met u de mogelijkheden op basis van uw wensen en budget. Wij plannen, indien gewenst, een bezoek in van één van onze uitvaartverzorgers. Ook is een telefonisch contactmoment mogelijk. Hierin nemen wij al uw wensen door en ondersteunen wij u tijdens en na het regelen van de uitvaart.

2. Thuisopbaring of ophalen

Vervolgens verzorgen wij een thuisopbaring of wordt de overledene opgehaald. Dit gebeurt door ons professionele en toegewijde zorgteam. Bij een thuisopbaring wordt de overledene ter plekke verzorgd. Op basis van uw wensen wordt een kistopbaring of bedopbaring gerealiseerd.
Indien de overledene wordt opgehaald, verzorgen wij een overbrenging naar een dienstencentrum. Hier krijgt de overledene de laatste verzorging waarna de overledene in de uitvaartkist wordt gelegd en verblijft in de koeling tot de dag van het rouwbezoek of de dag van de uitvaart.

3. Het regelen van de uitvaart

Onze deskundige planners leggen al uw besproken wensen vast. Zij regelen de door u gewenste locatie voor de plechtigheid en alle zaken eromheen. Zij zijn 24 uur per dag voor u bereikbaar. Dus heeft u vragen of wilt u advies, aarzel dan niet om contact met hen op te nemen. Verder ontvangt u voorafgaand aan de uitvaart een opdrachtbevestiging met daarop alle gespecificeerde kosten zodat u niet voor financiële verrassingen komt te staan.

4. De uitvaart

Op de dag van de uitvaart wordt de overledene overgebracht van de plek waar de overledene ligt opgebaard naar de uitvaartlocatie waar de plechtigheid plaatsvindt. De plechtigheid vindt plaats op basis van uw wensen en de invulling die u hieraan wilt geven.

Heeft u vragen over crematoria bij u in de regio? Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

Heeft u vragen over crematoria bij u in de regio? Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

085 016 068 5 wendy

Goed om te weten

Uitvaart geregeld vanaf€ 999,-
Geen onverwachte kosten achteraf
Met elke uitvaartpolis mogelijk
Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Uitleg kosten & werkwijze

Wat een crematie gaat kosten is altijd afhankelijk van uw keuzes. Juist op een moment vlak na een overlijden zijn die keuzes vaak lastig te maken. Het helpt dan om helder en overzichtelijk de mogelijkheden te zien die er zijn.

U meld ons het overlijden via ‌085 016 068 5 ‌ of per mail
Thuisopbaring of ophalen
Het regelen van de uitvaart
De uitvaart
Geen onverwachte kosten achteraf

Kosten crematie in Nederland


Essentie
€ 999,00
Compact
€ 2.999,-
Compleet
€ 4.299,00
Crematie
Uitvaartkist
As in een as-bus óf strooikoker
Uitvaartbespreking
Verzorging van de overledene
Koeling tot de dag van uitvaart
Overbrenging
Thuisopbaring
Gebruik familiekamer of aula -
Condoleanceruimte - -
Persoonlijke uitvaartleider - -
Vrije keuze crematorium - - -
Geen bijkomende kosten
Bevat optie Optioneel

Liever een compleet verzorgde begrafenis?

Begrafenis Regelen

Overlijden melden?

085 016 068 5 wendy