• Uitvaart geregeld vanaf € 999,-
  • Geen onverwachte kosten achteraf
  • Met elke uitvaartpolis mogelijk
  • Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Goedkoopste Begrafenis

Goedkoopste begrafenis in Nederland

Wij staan 24/7 voor u klaar om ondersteuning te bieden tijdens een uitvaart regelen. Wanneer u ons belt nemen wij u vrijblijvend mee in alle stappen die u dient te nemen. U kunt ons bereiken op 085 016 068 5 .

U heeft al een compleet verzorgde uitvaart geregeld vanaf € 999,-

Goedkoopste begrafenis in Nederland

Juist op een moment vlak na het overlijden van uw dierbare zijn keuzes vaak lastig te maken. Met de grootste zorg ondersteunen wij u bij het regelen van een waardig afscheid voor uw dierbare, nemen wij alle mogelijkheden met betrekking tot de goedkope begrafenis met u door en maken wij de kosten voor u inzichtelijk. Ons doel is om voor u het proces zo zorgeloos mogelijk te laten verlopen en u hierin te ontzien. Wij vinden het belangrijk dat iedereen een waardig afscheid krijgt, ongeacht de financiële situatie. Hierom bieden wij begrafenissen aan tegen elk tarief.

Wij verzorgen de goedkoopste begrafenis in Nederland
Door niet het financieel gewin maar juist ten alle tijden het belang van u en uw nabestaanden op één te zetten, vallen de kosten van een begrafenis bij ons lager uit. Onze deskundigen verzorgen iedere begrafenis op waardige wijze.

Op de vraag wat een begrafenis precies kost, is geen eenduidig antwoord te geven. Elke begrafenis is uniek en heeft een eigen kostenplaatje. Wij helpen u een begrafenis te verzorgen die voldoet aan al uw wensen en past bij uw budget. Hierbij kunt u denken aan een budget begrafenis of een compleet verzorgde begrafenis waarbij kosten nog moeite gespaard zijn. Kortom: Als u kiest om Goedkope Uitvaart24 de begrafenis van uw dierbare te laten regelen, dan kunt u ervan op aan dat u kiest voor de goedkoopste begrafenis in Nederland.

Onze begrafenis pakketten bieden u, afhankelijk van uw wensen, direct duidelijkheid over de kosten van een begrafenis.Wij garanderen u de hoogst mogelijk kwaliteit voor een laag tarief. Wij accepteren een kleine marge en hanteren geen debiteurenrisico waardoor wij in staat zijn een goede begrafenis te verzorgen voor een eerlijke en betaalbare prijs. Tevens vallen de kosten van de begrafenis van uw dierbare lager uit wanneer u ons een aantal keuzes laat maken, zoals de datum en tijd van de begrafenis.

Wij zijn er trots op om bij elke begrafenis de exacte kosten, met uitzondering van de kosten van de te nuttigen consumpties, vooraf helder te kunnen delen met de nabestaanden. Geen verborgen kosten, geen onduidelijke verschillen tussen onze pakketten en de factuur, maar gewoon helder en transparant zoals u mag verwachten van een dienstverlenende organisatie.

Wilt u meer informatie over onze goedkoopste begrafenis in Nederland, neemt u dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 085 016 068 5 via mail info@goedkopeuitvaart24.nl of vul ons intakeformulier in. We staan 24 uur per dag klaar voor u.

Heeft u vragen over begrafenis bij u in de regio? Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

Heeft u vragen over begrafenis bij u in de regio? Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

085 016 068 5 wendy

Goed om te weten

Uitvaart geregeld vanaf€ 999,-
Geen onverwachte kosten achteraf
Met elke uitvaartpolis mogelijk
Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Kosten begrafenis in Nederland


Essentie
€ 1.999,00
Compact
€ 2.399,00
Compleet
€ 3.399,-
Begrafenis
Uitvaartkist
Uitvaartbespreking
Verzorging van de overledene
Koeling tot de dag van de uitvaart
Overbrenging
Algemeen graf voor 10 jaar - -
Persoonlijke uitvaartleider - -
Gebruik van aula - - -
Conoleanceruimte - - -
Grafgang -
Geen bijkomende kosten
Bevat optie Optioneel

Liever een compleet verzorgde crematie?

Crematie regelen

Overlijden melden?

085 016 068 5 wendy