• Uitvaart geregeld vanaf € 979,-
  • Geen onverwachte kosten achteraf
  • Met elke uitvaartpolis mogelijk
  • Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Checklist bij een overlijden

Checklist bij een overlijden

Wij staan 24/7 voor u klaar om ondersteuning te bieden tijdens een uitvaart regelen. Wanneer u ons belt nemen wij u vrijblijvend mee in alle stappen die u dient te nemen. U kunt ons bereiken op 085 016 068 5 .

U heeft al een compleet verzorgde crematie geregeld vanaf € 979,-

Checklist bij een overlijden

Wanneer u te maken heeft met een overlijden komt er veel op u af. Ondanks het verlies moeten er veel zaken geregeld worden. Sommige zaken kan Goedkope Uitvaart24 voor u uit handen nemen maar kunt u mogelijk ook zelf verzorgen. Hieronder kunt u een checklist vinden voor de eerste te ondernemen stappen na een overlijden.

1. Een verklaring van het overlijden

De arts die het overlijden vaststelt maakt een verklaring van overlijden. Houdt deze bij de hand op het moment dat u contact heeft met uw uitvaartverzorger.

2. Schakel een uitvaartverzorger in

Voor het regelen van de eerste verzorging tot aan de uitvaart dient er een uitvaartverzorger
ingeschakeld te worden. De uitvaartverzorger kan veel zaken voor u uit handen nemen,
afhankelijk van uw wensen en het beschikbare budget. Bekijk hier de pakketten van Goedkope Uitvaart24 voor een overzicht van de diensten.

Direct na het inschakelen van Goedkope Uitvaart24 als uitvaartverzorger schakelen wij een zorgteam in. Ons zorgteam zal de eerste verzorging van uw dierbare op locatie verrichten. Afhankelijk van uw wensen kan uw dierbare thuis opgebaard worden of zal de overledene overgebracht worden naar een dienstencentrum. Na het inschakelen van het zorgteam is het raadzaam om mogelijk al kleding uit te zoeken voor uw dierbare.

3. Doe aangifte van overlijden

Er moet altijd aangifte van overlijden gedaan worden in de gemeente waar het overlijden heeft plaatsgevonden. Van de gemeente ontvangt u na aangifte een Akte van overlijden en het verlof tot cremeren of begraven. De gemeente legt dit vast in de Gemeentelijke Basisadministratie (GBA).

De gemeente geeft het overlijden ook door aan andere overheidsorganisaties zoals de Sociale Verzekeringsbank (SVB), het UWV en de Belastingdienst.
Dit kan Goedkope Uitvaart24 ook voor u verzorgen. Door onze kennis van zaken zorgt Goedkope Uitvaart24 er voor dat alle benodigde documenten tijdig aangevraagd en gereed zijn. Goedkope Uitvaart24 zorgt er daarnaast voor dat u de akte van overlijden digitaal en per post ontvangt.

4. Het regelen van een uitvaart

Na het inschakelen van Goedkope Uitvaart24 als uitvaartverzorger zullen wij een moment met u inplannen om de wensen rondom de uitvaart te bespreken. Afhankelijk van de wensen kan dit fysiek met een van onze uitvaartleiders, maar ook telefonisch.
Tijdens dit moment nemen wij alle wensen rondom de uitvaart door, adviseren wij u waar nodig en beantwoorden wij al uw vragen. Op basis hiervan krijgt u voor de uitvaart al een helder overzicht van alle diensten en ook de daarbij horende kosten. Zo kunt u tijdens de uitvaart zorgeloos afscheid nemen en heeft u ook na de uitvaart geen zorgen.

Wilt u meer informatie over wat te doen bij een overlijden? Wilt u een uitvaart regelen? Of heeft u andere vragen? Dan kunt u altijd vrijblijvend en 24 uur per dag telefonisch contact opnemen met Goedkope Uitvaart24 op 085 016 068 5 .

Heeft u vragen over crematie bij u in de regio? Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

Heeft u vragen over crematie bij u in de regio? Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

085 016 068 5 wendy

Goed om te weten

Uitvaart geregeld vanaf€ 979,-
Geen onverwachte kosten achteraf
Met elke uitvaartpolis mogelijk
Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Kosten uitvaart in Nederland


Essentie
€ 979,00
Compact
€ 2.999,-
Compleet
€ 4.199,00
Crematie
Uitvaartkist
As in een as-bus óf strooikoker
Uitvaartbespreking
Verzorging van de overledene
Koeling tot de dag van uitvaart
Overbrenging
Thuisopbaring
Gebruik familiekamer of aula -
Condoleanceruimte - -
Persoonlijke uitvaartleider - -
Vrije keuze crematorium - - -
Geen bijkomende kosten
Bevat optie Optioneel

Benieuwd wat u moet regelen na een uitvaart?

Bekijk de checklist

Overlijden melden?

085 016 068 5 wendy