• Uitvaart geregeld vanaf € 999,-
  • Geen onverwachte kosten achteraf
  • Met elke uitvaartpolis mogelijk
  • Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Leeuwarden

Goedkope crematie in Leeuwarden

Wij staan 24/7 voor u klaar om ondersteuning te bieden tijdens een uitvaart regelen. Wanneer u ons belt nemen wij u vrijblijvend mee in alle stappen die u dient te nemen. U kunt ons bereiken op 085 016 068 5 .

U heeft al een compleet verzorgde crematie geregeld vanaf € 999,-

Goedkope crematie in Leeuwarden

Een afscheid is een verdrietige, maar ook waardevolle herinnering. Iedereen verdient een persoonlijk en waardig afscheid tegen een eerlijke prijs. Bij Goedkope Uitvaart24 kunt u eenvoudig een goedkope uitvaart regelen. Met de grootste zorg helpen wij u bij het regelen van een persoonlijk afscheid voor uw overleden naaste.

Goedkope en persoonlijke uitvaart in Leeuwarden

Wij helpen je het leven van je naaste te herdenken zoals dit past bij de persoon. Iedere crematie is uniek en dat vinden wij belangrijk. Hoe de budget uitvaart eruitziet, verschilt dus per persoon. Samen gaan we de uitvaart vormgeven. Bij de één zal het gaan om een kleinschalig afscheid zonder ceremonie. Hierbij kunnen nabestaanden of de overledene zelf ervoor kiezen om enkel de kern te laten verzorgen door de uitvaartondernemer en vindt de dienst plaats in kleine kring. Bij de ander gaat het om een uitgebreide crematie, waar een persoonlijke uitvaartverzorger de nabestaanden begeleidt, een afscheidsdienst plaatsvindt en dierbaren gebruik kunnen maken van de familiekamer en condoleanceruimte.

Wij willen dit proces voor u zo zorgeloos mogelijk laten verlopen. Dat doen we door te luisteren naar uw wensen. Onze uitvaartverzorgers doen er alles aan om een waardig afscheid voor uw dierbare te verzorgen bij een uitvaartcentrum in de gemeente Leeuwarden.

Zo regelt u een een goedkope uitvaart in Leeuwarden

Hoewel iedere crematie uniek is, zijn er een aantal zaken die altijd geregeld moeten worden. U kunt hierbij denken aan de aangifte van overlijden, de verzilvering van de verzekeringspolis, het regelen van de crematie en het afhandelen van andere administratieve zaken.

Als nabestaande kunt u dit zelf regelen, maar dit hoeft niet. Bij het regelen van een goedkope uitvaart in Leeuwarden kan Goedkope Uitvaart24 u bijstaan met een ervaren uitvaartverzorger. Zo hoeft u zich na het overlijden van uw dierbare niet bezig te houden met het regelen van deze zaken, maar kunt u deze kostbare tijd gebruiken om op persoonlijke wijze afscheid te nemen.

Handige checklist voor een goedkope uitvaart in Leeuwarden

Goedkope Uitvaart24 heeft een handige checklist gemaakt waarin alle zaken vermeld staan die geregeld moeten worden voor een goedkope uitvaart in Leeuwarden. Afhankelijk van uw wensen en budget kunnen wij zaken voor u uit handen nemen.

Pakketten voor een goedkope uitvaart in Leeuwarden

Om de uitvaartkosten zo laag mogelijk te houden, werkt Goedkope Uitvaart24 met vooraf vastgestelde pakketten. U kiest zelf welk pakket het beste aansluit bij uw wensen. Zo weet u precies waar u aan toe bent, is de uitvaart in vertrouwde handen en komt u niet voor onverwachte kosten achteraf te staan. Uiteraard is ieder pakket naar wens uit te breiden.

Heeft u vragen, wilt u meer informatie ontvangen over onze pakketten of wilt u ondersteuning bij het regelen van een goedkope dienst in Leeuwarden? Neemt u dan gerust contact met ons op. Goedkope Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar op telefoonnummer 085 016 0685.

Daarom kiest u voor Goedkope Uitvaart24

Iedereen verdient een complete uitvaart tegen een eerlijk tarief. Daarom kiest Goedkope Uitvaart24 ervoor te werken met uitvaartpakketten. Wij bieden goedkope uitvaarten met uitvaartpakketten die aansluiten bij de meest voorkomende uitvaartwensen. Dit doen we dankzij onze landelijke dekking en jarenlange ervaring. U ziet in één oogopslag alle opties en de daarbij behorende (eerlijke) prijzen. U betaalt op deze manier alleen voor datgene wat u wilt afnemen en wat past binnen uw budget. Indien u dit wenst, kunt u deze pakketten uitbreiden.

Neem contact op

Indien u meer informatie wilt ontvangen over het regelen van een uitvaart, crematie of begrafenis, kunt u mailen naar info@goedkopeuitvaart24.nl of bellen naar 085 019 6435.

Deze crematie regelen

U kunt ons 24 uur per dag telefonisch bereiken om direct deze crematie te regelen.

U kunt ons 24 uur per dag telefonisch bereiken om direct deze crematie te regelen.

085 016 068 5 wendy

Goed om te weten

Uitvaart geregeld vanaf€ 999,-
Geen onverwachte kosten achteraf
Met elke uitvaartpolis mogelijk
Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Klanten Vertellen

Goedkope Uitvaart24, onderdeel van Uitvaart24, scoort een 9.3 met met meer dan 1400 beoordelingen.

9.3

Klanten Vertellen

Kosten crematie in Nederland


Essentie
€ 999,00
Compact
€ 2.999,-
Compleet
€ 4.299,00
Crematie
Uitvaartkist
As in een as-bus óf strooikoker
Uitvaartbespreking
Verzorging van de overledene
Koeling tot de dag van uitvaart
Overbrenging
Thuisopbaring
Gebruik familiekamer of aula -
Condoleanceruimte - -
Persoonlijke uitvaartleider - -
Vrije keuze crematorium - - -
Geen bijkomende kosten
Bevat optie Optioneel

Liever een compleet verzorgde begrafenis?

Bekijk begrafenis pakketten

Overlijden melden?

085 016 068 5 wendy