• Uitvaart geregeld vanaf € 849,00
  • Geen onverwachte kosten achteraf
  • Met elke uitvaartpolis mogelijk
  • Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Leeuwarden

Goedkope uitvaart in Leeuwarden

Wij staan 24/7 voor u klaar om ondersteuning te bieden tijdens een uitvaart regelen. Wanneer u ons belt nemen wij u vrijblijvend mee in alle stappen die u dient te nemen. U kunt ons bereiken op 085 016 068 5 .

U heeft al een compleet verzorgde uitvaart geregeld vanaf € 849,00

“Niemand van de aanwezigen begreep hoe het kon: zo’n mooi, persoonlijk begeleid afscheid, voor dat geld. Natuurlijk kost het wat, maar zoveel minder dan we hadden verwacht. Bedankt Goedkope Uitvaart24!”

Marjolein Steen

Goedkope Uitvaart24 in Leeuwarden

Dat in deze levendige Friese hoofdstad, de grootste van de elf steden en uiteraard het start- en eindpunt van de Elfstedentocht ook wel eens een overlijden te betreuren valt, zal duidelijk zijn. Als een dierbare komt te overlijden moet er in een periode van verdriet van alles geregeld worden. Juist terwijl u iets heel anders aan uw hoofd heeft, moeten allerlei beslissingen genomen worden. Goedkope Uitvaart24 wil u die zorg graag uit handen nemen. En door onze duidelijke pakketten en heldere communicatie kunt u ervan overtuigd zijn dat we u ook een financiële zorg uit handen nemen. Een uitvaart hoeft niet duur te zijn, om waardig en respectvol te kunnen zijn. Bekijk onderstaande pakketten en zie wat Goedkope Uitvaart24 voor u kan regelen, voor welke prijs. Daarnaast is elke wens van u bespreekbaar en heel veel is mogelijk.

Hoe kunt u een goedkope uitvaart regelen?

Als een dierbare komt te overlijden, of als u vooraf al het een en ander wilt vastleggen voor uw nabestaanden, dan kunt u bij Goedkope Uitvaart24 een intakeformulier invullen. Onze uitvaartverzorger neemt dan zo nodig zo snel mogelijk contact met u op. U kunt natuurlijk ook bellen naar 085 016 068 5 of mailen naar info@goedkopeuitvaart24.nl.

In onze overzichtelijke pakketten krijgt u al een beeld van de mogelijkheden en de bijbehorende prijzen. Daar zult u zien dat onze dienstverlening goedkoper is dan bij veel andere uitvaartondernemers en bij Goedkope Uitvaart24 blijft dat ook zo en krijgt u niet achteraf onverwacht extra kosten. Alles wat u kiest is goed, bijna alles is mogelijk. Uw uitvaartverzorger regelt alles professioneel en persoonlijk en naar uw wensen.

Kosten uitvaart bij Goedkope Uitvaart24 in Leeuwarden.

Natuurlijk bepalen uw eigen keuzes de uiteindelijke prijs. De een wil graag een eenvoudig, intiem afscheid, terwijl iemand anders de voorkeur geeft aan een uitgebreidere uitvaart. Dat verschil in prijs zal duidelijk zijn. Tegelijk zijn er kosten waar u misschien geen rekening mee hield, die toch invloed kunnen hebben op de prijs. Als uw voorkeur bijvoorbeeld uitgaat naar een begrafenis, dan brengen het graf en het onderhoud ervan wat extra kosten met zich mee. Zo heeft elke variant invloed op de totaalprijs. Met behulp van onze overzichtelijke pakketten kunt een idee krijgen hoe keuzes de kosten beïnvloeden. Natuurlijk kan onze uitvaartverzorger u persoonlijk adviseren en samen met u de uitvaart zo organiseren dat de kosten binnen uw budget vallen en uw wensen erin verwerkt zijn. De ervaring, professionaliteit en goede contacten van Goedkope Uitvaart24 zullen u steunen in deze voor u zo verdrietige periode. Terwijl u altijd overzicht houdt over de kosten van de uitvaart.

Anderen gingen u voor. Lees hier ervaringen van mensen die eerder gebruik maakten van de dienstverlening van Goedkope Uitvaart24.

Goedkope crematie bij Goedkope Uitvaart24 in Leeuwarden

Een crematie bij Goedkope Uitvaart24 die stijlvol, waardig en goedkoop is. Het kan echt. Ook al regelt u bij ons een budget crematie, u zult uw dierbare niets tekort doen. Misschien denkt u dat het niet mogelijk is voor dat geld, maar het is eerder andersom: Goedkope Uitvaart24 laat u niet meer betalen dan het kost, met een kleine marge. Die marge is veel kleiner dan anderen rekenen, maar naar ons idee groot genoeg. Eerlijke prijzen, daar gaat het om.  Met andere woorden: een goedkope crematie is een crematie waar alles goed geregeld wordt, waar misschien wel meer mogelijk is dan u ooit had gedacht. Juist door de vaste lage tarieven van Goedkope Uitvaart24.

Goedkope begrafenis in Leeuwarden

Of u nu kiest voor een van de twee begraafplaatsen in Leeuwarden zelf of een van de andere in de directe omgeving, Goedkope Uitvaart24 kan de dienstverlening voor u verzorgen. Uiteraard zijn ook andere locaties mogelijk. De kosten kunnen per begraafplaats verschillen, de dienstverlening van Goedkope Uitvaart24 heeft een vaste prijsstelling. De uitvaartverzorging vanaf het overlijden, tot en met de teraardebestelling, kunt u in de begrafenispakketten van Goedkope Uitvaart24 bekijken. Uiteraard zijn uw persoonlijke wensen daarin leidend. U geeft zelf aan wat u wilt en na persoonlijk overleg zal uw uitvaartverzorger de dienstverlening en de kosten duidelijk voor u op een rijtje zetten. Zo zal u nooit voor onverwachte verrassingen komen te staan. Samen met Goedkope Uitvaart24 kunt u een uitvaart regelen waar u met een goed gevoel aan kunt terugdenken.

Neem gerust contact op met Goedkope Uitvaart24. U kunt bellen met 085 016 068 5 of mailen naar info@goedkopeuitvaart24.nl. Ook als u direct een overlijden wilt melden, kunt u 24/7 bij Goedkope Uitvaart24 terecht.

Meld direct een overlijden

Voor het melden van een overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Voor het melden van overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

085 016 068 5 wendy

Goed om te weten

Uitvaart geregeld vanaf€ 849,00
Geen onverwachte kosten achteraf
Met elke uitvaartpolis mogelijk
Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Essentie
€ 849,00
Eenvoud
€ 1.799,00
Compact
€ 2.875,00
Compleet
€ 3.449,00
Uitgebreid
€ 3.849,00
Crematie
Uitvaartkist
As in een as-bus óf strooikoker
Uitvaartbespreking
Verzorging van de overledene
Koeling tot de dag van uitvaart
Overbrenging
Thuisopbaring -
Gebruik familiekamer of aula - -
Condoleanceruimte - - -
Persoonlijke uitvaartleider - - -
Vrije keuze crematorium - - - -
Geen bijkomende kosten
Bevat optie Optioneel

Liever een compleet verzorgde begrafenis?

Bekijk begrafenis pakketten

Overlijden melden?

085 016 068 5 wendy