• Uitvaart geregeld vanaf € 849,00
  • Geen onverwachte kosten achteraf
  • Met elke uitvaartpolis mogelijk
  • Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Zutphen

Goedkope uitvaart in Zutphen

Wij staan 24/7 voor u klaar om ondersteuning te bieden tijdens een uitvaart regelen. Wanneer u ons belt nemen wij u vrijblijvend mee in alle stappen die u dient te nemen. U kunt ons bereiken op 085 016 068 5 .

U heeft al een compleet verzorgde uitvaart geregeld vanaf € 849,00

“Heel professioneel, hier weten ze waar ze over praten. Duidelijk en invoelend. Prettig om in zo’n moeilijke periode, dat een afscheid van je moeder toch is, goed gesteund te worden.”

– Karel

Goedkope Uitvaart24 in Zutphen

Zutphen, Hanzestad aan de IJssel, met de Wijnhuistoren en Walburgiskerk als bezienswaardigheden die iedereen kent. Als iemand zich hier een heel leven thuis gevoeld heeft, is het mooi om een afscheid van dit leven ook hier te beleven. Thuis in Zutphen kan Goedkope Uitvaart24 u begeleiden met een afscheid, waarin het geleefde leven van uw overleden naaste een belangrijk onderdeel kan zijn. Hoe u het ook voor ogen heeft, Goedkope Uitvaart24 denkt graag met u mee om dit te realiseren. Passend bij de overleden naaste, de nabestaanden en het beschikbare budget.

Bekijk de dienstverlening van Goedkope Uitvaart24 in de pakketten. Mocht u nog vragen, hebben neem gerust contact op.

Goedkope uitvaart regelen met Goedkope Uitvaart24 in Zutphen

Als een dierbare is overleden of als u samen met uw dierbare zich aan het oriënteren bent op het naderend afscheid kan het helpen om alvast in alle rust ons intakeformulier in te vullen. Zo heeft Goedkope Uitvaart24 alles wat nodig is om een uitvaart te regelen al zwart op wit, zonder verplichtingen van uw kant overigens, en het geeft u de gelegenheid een en ander bespreekbaar te maken.

Mocht er een uitvaartverzekering zijn, dan bent u niet verplicht de begrafenisondernemer die daarop staat te bellen. U bent geheel vrij om hierin een eigen keuze te maken. Bij Goedkope Uitvaar24 zult u verrassend meer kunnen regelen met het uit te keren bedrag.

Of u kiest voor een crematie of een begrafenis, maakt niet zoveel uit qua kosten, zeker omdat Goedkope Uitvaar24 u de mogelijkheid kan bieden om voor u de locatie van de begraafplaats of het crematorium te bepalen. Elke locatie in Nederland en ook elke gemeente hanteert eigen prijzen, die enorm kunnen verschillen. Samen met u zal Goedkope Uitvaart24 een afscheid regelen dat passend en stijlvol is.

Benieuwd naar ervaringen van anderen met de dienstverlening van Goedkope Uitvaar24? Lees hier verder.

Wat kost een uitvaart bij Goedkope Uitvaart24 in Zutphen?

De kosten van elke uitvaart zijn weer anders. Dat komt omdat elke uitvaart anders is. Elke keuze die u maakt brengt andere kosten met zich mee. Als u kiest voor de nette standaard, in onze pakketten inbegrepen, kist maakt u minder kosten dan als u kiest voor een andere kleur, of ander materiaal. Ook al kunt u bij www.goedkoopstegrafkist.nl de laagste prijs vinden. Of u een afscheid in een uitvaartcentrum wilt organiseren, of intiem bij u thuis of in de tuin, of bij de plaatselijke brouwerij, elke keuze heeft een andere prijs. Wat u ook kiest, uw persoonlijke uitvaartverzorger Goedkope Uitvaar24 zal u zo snel mogelijk de bijbehorende kosten melden. U weet in elk geval voor de uitvaart wat de totale uitvaartkosten zullen zijn.

Goedkope crematie of begrafenis bij Goedkope Uitvaart24 in Zutphen

Of u nu een afscheid wilt in het crematorium De Omarming van Zutphen (kijk ook eens op www.crematoriumzutphen.nl) of elders in Nederland, Goedkope Uitvaart24 kan u begeleiden. Maakt u een keuze voor begraafplaats Zutphen dan staat Goedkope Uitvaar24 u graag bij. Algemene Begraafplaats Zutphen, aangelegd door landschapsarchitect Zocher uit Haarlem biedt al jaren een bijzondere rustgevende omgeving. De katholieke ingang met een eigen bakstenen poortgebouw als toegang doen stijlvol aan.

Voor Goedkope Uitvaar24 zijn uw wensen leidend. Wat u ook kiest, Goedkope Uitvaar24 regelt het als het binnen de mogelijkheden ligt. Ook van uw eigen beschikbare budget.

Wilt u een overlijden melden of heeft u vragen? Bel gerust met Goedkope Uitvaar24 op 085 016 068 5  of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl. Goedkope Uitvaar24 is dag en nacht bereikbaar.

Meld direct een overlijden

Voor het melden van een overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Voor het melden van overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

085 016 068 5 wendy

Goed om te weten

Uitvaart geregeld vanaf€ 849,00
Geen onverwachte kosten achteraf
Met elke uitvaartpolis mogelijk
Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Essentie
€ 849,00
Eenvoud
€ 1.799,00
Compact
€ 2.875,00
Compleet
€ 3.449,00
Uitgebreid
€ 3.849,00
Crematie
Uitvaartkist
As in een as-bus óf strooikoker
Uitvaartbespreking
Verzorging van de overledene
Koeling tot de dag van uitvaart
Overbrenging
Thuisopbaring -
Gebruik familiekamer of aula - -
Condoleanceruimte - - -
Persoonlijke uitvaartleider - - -
Vrije keuze crematorium - - - -
Geen bijkomende kosten
Bevat optie Optioneel

Liever een compleet verzorgde begrafenis?

Bekijk begrafenis pakketten

Overlijden melden?

085 016 068 5 wendy