• Uitvaart geregeld vanaf € 849,00
  • Geen onverwachte kosten achteraf
  • Met elke uitvaartpolis mogelijk
  • Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Nijmegen

Goedkope uitvaart in Nijmegen

Wij staan 24/7 voor u klaar om ondersteuning te bieden tijdens een uitvaart regelen. Wanneer u ons belt nemen wij u vrijblijvend mee in alle stappen die u dient te nemen. U kunt ons bereiken op 085 016 068 5 .

U heeft al een compleet verzorgde uitvaart geregeld vanaf € 849,00

“Geboren en getogen Nimwegenaar was ze. Trots op haar stad, de oudste van Nederland. Nu hebben we afscheid moeten nemen van ons moeder. De persoonlijke betrokkenheid van Goedkope Uitvaart24 was fantastisch. De Waalbrug is thuiskomen…” 

– Familie Assing

Goedkope Uitvaart24 in Nijmegen

Iedereen uit Nijmegen lijkt wel trots op de stad. En lijkt er ook nooit meer weg te willen. Ook na het overlijden niet. Misschien heeft dat deels te maken met de rijke historie; zelfs romeinen liggen er nog begraven. Maar dat zal voor u op dit moment niet zo belangrijk zijn. Als er net een dierbare is overleden wilt u weten welke uitvaartondernemer u het beste kan helpen om het afscheid goed, persoonlijk en betaalbaar te regelen. Goedkope Uitvaart24 is dan een goede keuze.

Bekijkt u onderstaande pakketten en laat u inspireren door Goedkope Uitvaart24.

Wat kost een uitvaart bij Goedkope Uitvaart24 in Nijmegen?

De kosten van een uitvaart zijn vooral afhankelijk van uw eigen keuzes. Met een uitvaartverzorger van Goedkope Uitvaart24 kunt u wel verzekerd zijn van vaste lage tarieven. Door korte lijnen met leveranciers, goede afspraken en lage overheadkosten, biedt Goedkope Uitvaart24 u een eerlijke prijs. We hebben alleen geen invloed op bijvoorbeeld de kosten van een graf en de onderhoudskosten ervan. Elke begraafplaats hanteert eigen tarieven en die zullen we – als u dat wilt – vooraf voor u uitzoeken en met u bespreken. Die krijgt u achteraf op een aparte rekening, maar u weet vooraf waar u aan toe bent bij Goedkope Uitvaart24.

Goedkope begrafenis in Nijmegen

Als uw voorkeur uitgaat naar een begrafenis, weet u wellicht ook al naar welke begraafplaats. Bij Goedkope Uitvaart24 kunt u toch nog een relatief goedkope begrafenis realiseren. Het blijft altijd een hoop geld, tenzij u een uitvaartverzekering heeft. U bent niet verplicht de begrafenisondernemer te bellen die op de polis genoemd staat. U bent vrij uw eigen keuze te maken hierin, dat zal u zeker geld schelen. Goedkope Uitvaart24 verzorgt een stijlvolle, waardige begrafenis naar de persoonlijke wens van u of de overledene, binnen het beschikbare budget.

U kunt ook even kijken bij goedkoopstegrafkist.nl voor een andere dan de nette inbegrepen kist, topkwaliteit kisten tegen een laag tarief.

Heeft u vragen? Bel Goedkope Uitvaart24 op 085 016 068 5  of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl  (24 uur per dag bereikbaar)

Goedkope Uitvaart24 in Nijmegen verzorgt goedkope crematie

Een crematie is in de basis goedkoper dan een begrafenis, maar die keuze wordt eerder gemaakt op gevoel of om een geloofsovertuiging. U kunt een crematie zo uitgebreid maken als u wilt, elke keuze die u maakt heeft een eigen prijskaartje. Goedkope Uitvaart24 volgt uw wensen. Als u in de periode na het overlijden tot aan de uitvaart uw dierbare nog bij u wilt houden, kunt u kiezen voor een thuisopbaring, in bed of in een kist. Of u kunt eventueel wat meer de nadruk leggen op de plechtigheid of de condoleance er na. Wat u ook kiest, u weet vooraf waar u aan toe bent, Goedkope Uitvaart24 geen onverwachte nota achteraf.

Goedkope Uitvaart regelen in Nijmegen

Misschien denkt u dat een goedkope uitvaart niet waardig kan zijn, maar kijkt u eens op klantenvertellen.nl , daar vertellen onze klanten hun ervaringen. Een goedkope uitvaart regelen betekent een uitvaart regelen waar u niet teveel voor betaald, het is het allemaal waard. U zult er met een goed gevoel aan terugdenken.

Wilt u een goedkope uitvaart regelen? Bel Goedkope Uitvaart24 085 016 068 5  of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl (dag en nacht bereikbaar)

Meld direct een overlijden

Voor het melden van een overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Voor het melden van overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

085 016 068 5 wendy

Goed om te weten

Uitvaart geregeld vanaf€ 849,00
Geen onverwachte kosten achteraf
Met elke uitvaartpolis mogelijk
Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Essentie
€ 849,00
Eenvoud
€ 1.799,00
Compact
€ 2.875,00
Compleet
€ 3.449,00
Uitgebreid
€ 3.849,00
Crematie
Uitvaartkist
As in een as-bus óf strooikoker
Uitvaartbespreking
Verzorging van de overledene
Koeling tot de dag van uitvaart
Overbrenging
Thuisopbaring -
Gebruik familiekamer of aula - -
Condoleanceruimte - - -
Persoonlijke uitvaartleider - - -
Vrije keuze crematorium - - - -
Geen bijkomende kosten
Bevat optie Optioneel

Liever een compleet verzorgde begrafenis?

Bekijk begrafenis pakketten

Overlijden melden?

085 016 068 5 wendy