• Uitvaart geregeld vanaf € 979,-
  • Geen onverwachte kosten achteraf
  • Met elke uitvaartpolis mogelijk
  • Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Deventer

Goedkope crematie in Deventer

Wij staan 24/7 voor u klaar om ondersteuning te bieden tijdens een uitvaart regelen. Wanneer u ons belt nemen wij u vrijblijvend mee in alle stappen die u dient te nemen. U kunt ons bereiken op 085 016 068 5 .

U heeft al een compleet verzorgde crematie geregeld vanaf € 979,-

Goedkope crematie in Deventer

Bij Goedkope Uitvaart24 vinden we dat iedereen een persoonlijk en waardig afscheid verdient tegen een eerlijk tarief. Een afscheid van een dierbare is een emotionele, maar waardevolle herinnering. Wij ondersteunen u bij het regelen van een waardig afscheid voor uw dierbare en nemen alle mogelijkheden met betrekking tot een goedkope uitvaart in Deventer met u door.

Een persoonlijke en goedkope uitvaart in Deventer

Net als ieder mens is iedere uitvaart uniek. We vinden het belangrijk dat u het leven van de overledene kan herdenken zoals dit past bij de persoon. Bij de ene persoon is dat een ingetogen crematie zonder ceremonie, waarbij u als familie of nabestaande zelf ervoor kiest om enkel het belangrijkste te laten verzorgen door de uitvaartondernemer. Voor een ander is dat een uitgebreide crematie, waar een persoonlijke uitvaartverzorger de nabestaanden zal begeleiden, een afscheidsdienst plaatsvindt en dierbaren gebruik kunnen maken van de familiekamer en condoleanceruimte.

Ons doel is om dit proces zo zorgeloos mogelijk te laten verlopen. Wij luisteren naar uw wens en doen er alles aan om een waardig afscheid voor uw dierbare te verzorgen.

Zo regelt u een een goedkope uitvaart in Deventer

Rondom een uitvaart zijn er altijd een aantal zaken die geregeld moeten worden. Denk hierbij aan de aangifte van overlijden, de verzilvering van de verzekeringspolis, het regelen van de crematie en het afhandelen van andere administratieve zaken.

U kunt ervoor kiezen dit als nabestaanden zelf te regelen, maar dit hoeft niet. Bij het regelen van een goedkope crematie in Deventer kan Goedkope Uitvaart24 u helpen. Zo kunt u uw kostbare tijd gebruiken om op persoonlijke wijze afscheid te nemen en hoeft u zich na het overlijden van uw dierbare niet bezig te houden met het regelen van allerlei zaken.

Handige checklist voor een goedkope uitvaart in Deventer

Bij Goedkope Uitvaart24 vind je een handige checklist waarin alle zaken vermeld staan die geregeld moeten worden voor een goedkope dienst bij het uitvaartcentrum in Deventer. Afhankelijk van uw wensen en het beschikbare budget kunnen wij zaken voor u uit handen nemen.

Paketten voor een goedkope uitvaart in Deventer

Goedkope Uitvaart24 werk met vooraf vastgestelde pakketten om de kosten van een crematie zo laag mogelijk te houden. U kiest welk pakket het beste aansluit bij uw wensen. Zo weet u waar u aan toe bent en komt u niet voor onverwachte kosten achteraf te staan. Uiteraard is ieder pakket naar wens uit te breiden.

Heeft u vragen, wilt u meer informatie ontvangen over onze pakketten of wilt u een goedkope uitvaart regelen in Deventer? Neemt u dan gerust contact met ons op. Goedkope Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar op telefoonnummer 085 019 2011.

Daarom kiest u voor Goedkope Uitvaart24

Goedkope Uitvaart24 vindt dat iedereen een waardig en persoonlijk afscheid verdient tegen een eerlijk tarief. Daarom werken wij standaard met uitvaartpakketten. Door met vaste uitvaartpakketten te werken, kan Goedkope Uitvaart24 u een goed verzorgde en waardige crematie in Deventer tegen een eerlijk tarief garanderen.

Door onze landelijke dekking en jarenlange ervaring bieden wij uitvaartpakketten die aansluiten bij de meest voorkomende uitvaartwensen. In één oogopslag ziet u al uw opties en de daarbij behorende prijzen. U betaalt alleen voor datgene wat u wilt afnemen en wat past binnen uw budget. Indien u dit wenst, kunt u deze pakketten uitbreiden.

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie ontvangen? Goedkope Uitvaart24 is 24 uur per dag bereikbaar. Neemt u vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 085 019 2011.

Deze crematie regelen

U kunt ons 24 uur per dag telefonisch bereiken om direct deze crematie te regelen.

U kunt ons 24 uur per dag telefonisch bereiken om direct deze crematie te regelen.

085 016 068 5 wendy

Goed om te weten

Uitvaart geregeld vanaf€ 979,-
Geen onverwachte kosten achteraf
Met elke uitvaartpolis mogelijk
Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Klanten Vertellen

Goedkope Uitvaart24, onderdeel van Uitvaart24, scoort een 9.3 met met meer dan 1400 beoordelingen.

9.3

Klanten Vertellen

Kosten crematie in Nederland


Essentie
€ 979,00
Compact
€ 2.999,-
Compleet
€ 4.199,00
Crematie
Uitvaartkist
As in een as-bus óf strooikoker
Uitvaartbespreking
Verzorging van de overledene
Koeling tot de dag van uitvaart
Overbrenging
Thuisopbaring
Gebruik familiekamer of aula -
Condoleanceruimte - -
Persoonlijke uitvaartleider - -
Vrije keuze crematorium - - -
Geen bijkomende kosten
Bevat optie Optioneel

Liever een compleet verzorgde begrafenis?

Bekijk begrafenis pakketten

Overlijden melden?

085 016 068 5 wendy