• Uitvaart geregeld vanaf € 979,-
  • Geen onverwachte kosten achteraf
  • Met elke uitvaartpolis mogelijk
  • Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Almelo

Goedkope crematie in Almelo

Wij staan 24/7 voor u klaar om ondersteuning te bieden tijdens een uitvaart regelen. Wanneer u ons belt nemen wij u vrijblijvend mee in alle stappen die u dient te nemen. U kunt ons bereiken op 085 016 068 5 .

U heeft al een compleet verzorgde crematie geregeld vanaf € 979,-

Goedkope crematie in Almelo

Een afscheidsdienst is een emotionele, maar ook waardevolle herinnering. Met de grootste zorg kunnen wij een uitvaart regelen en ondersteunen wij u bij een waardig afscheid voor uw dierbare. Iedereen verdient namelijk een passend en persoonlijke afscheid voor een eerlijke prijs. Regel daarom een goedkope crematie in Almelo bij Goedkope Uitvaart24.

Een unieke en goedkope uitvaart in Almelo

Het leven van de overledene herdenken zoals passend is bij die persoon vinden wij belangrijk. Of dit nou groots gedaan wordt met een grootse uitvaart of een intieme plechtigheid. Wij helpen u met een ingetogen uitvaart zonder ceremonie, waarbij enkel de essentie te wordt verzorgen door de uitvaartondernemer, of een uitgebreide crematie waar een persoonlijke uitvaartverzorger de nabestaanden zal begeleidt, een afscheidsdienst plaatsvindt en dierbaren gebruik kunnen maken van de familiekamer en condoleanceruimte.

Het is ons streven om dit proces zo zorgeloos mogelijk te laten verlopen. Wij luisteren naar uw wensen en doen er alles aan om een waardig afscheid voor uw dierbare te verzorgen.

Zo regelt u een een goedkope crematie in Almelo

Wat voor afscheid u ook voor ogen heeft, er zijn altijd een aantal zaken die geregeld moeten worden. U kunt hierbij denken aan de aangifte van overlijden, de verzilvering van de verzekeringspolis, het regelen van de uitvaart en het afhandelen van andere administratieve zaken.

Als nabestaanden kunt u hiervoor kiezen dit helemaal zelf te regelen, maar dit hoeft niet. Goedkope Uitvaart24 kan u helpen bij het regelen van een goedkope uitvaart bij het uitvaartcentrum in Almelo. Zo hoeft u zich na het overlijden van uw dierbare niet bezig te houden met het regelen van deze zaken, maar kunt u deze tijd gebruiken om op persoonlijke wijze afscheid te nemen.

Handige checklist voor een goedkope uitvaart in Almelo

Soms is het handig om alles even op een rijtje te zetten. Daarom heeft Goedkope Uitvaart24 een handige checklist gemaakt. Hierin staan alle zaken vermeld die geregeld moeten worden voor een goedkope crematie in Almelo. Afhankelijk van uw wensen en budget kunnen wij zaken voor u uit handen nemen.

Pakketten voor een goedkope crematie in Almelo

Goedkope Uitvaart24 werkt met vooraf vastgestelde pakketten. Zo kunnen we de kosten van de crematie van uw dierbare zo laag mogelijk te houden. U kiest zelf welk pakket het beste aansluit bij uw eigen wens. Zo komt u niet voor onverwachte kosten achteraf te staan en weet u waar u aan toe bent. Uiteraard is ieder pakket naar wens uit te breiden.

Heeft u vragen, wilt u meer informatie ontvangen over onze pakketten of wilt u ondersteuning bij het regelen van een goedkope crematie in Almelo? Neemt u dan gerust contact met ons op. Goedkope Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar op telefoonnummer 085 019 6626.

Daarom kiest u voor Goedkope Uitvaart24

Goedkope Uitvaart24 vindt dat iedereen een waardig en persoonlijk afscheid verdient tegen een eerlijk tarief. Wij begeleiden u naar de dag van de uitvaart. We kiezen ervoor standaard te werken met uitvaartpakketten. Door onze landelijke dekking en jarenlange ervaring kunnen wij pakketten bieden die aansluiten bij de meest voorkomende uitvaartwensen. U ziet in één oogopslag alle opties en prijzen en betaalt alleen voor datgene wat u wilt afnemen en wat past binnen uw budget. Als u wilt, kunt u deze pakketten uitbreiden.

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 085 019 6626 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl.

Deze crematie regelen

U kunt ons 24 uur per dag telefonisch bereiken om direct deze crematie te regelen.

U kunt ons 24 uur per dag telefonisch bereiken om direct deze crematie te regelen.

085 016 068 5 wendy

Goed om te weten

Uitvaart geregeld vanaf€ 979,-
Geen onverwachte kosten achteraf
Met elke uitvaartpolis mogelijk
Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Klanten Vertellen

Goedkope Uitvaart24, onderdeel van Uitvaart24, scoort een 9.3 met met meer dan 1400 beoordelingen.

9.3

Klanten Vertellen

Kosten crematie in Nederland


Essentie
€ 979,00
Compact
€ 2.999,-
Compleet
€ 4.199,00
Crematie
Uitvaartkist
As in een as-bus óf strooikoker
Uitvaartbespreking
Verzorging van de overledene
Koeling tot de dag van uitvaart
Overbrenging
Thuisopbaring
Gebruik familiekamer of aula -
Condoleanceruimte - -
Persoonlijke uitvaartleider - -
Vrije keuze crematorium - - -
Geen bijkomende kosten
Bevat optie Optioneel

Liever een compleet verzorgde begrafenis?

Bekijk begrafenis pakketten

Overlijden melden?

085 016 068 5 wendy