• Uitvaart geregeld vanaf € 999,-
  • Geen onverwachte kosten achteraf
  • Met elke uitvaartpolis mogelijk
  • Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Alkmaar

Goedkope crematie in Alkmaar

Wij staan 24/7 voor u klaar om ondersteuning te bieden tijdens een uitvaart regelen. Wanneer u ons belt nemen wij u vrijblijvend mee in alle stappen die u dient te nemen. U kunt ons bereiken op 085 016 068 5 .

U heeft al een compleet verzorgde crematie geregeld vanaf € 999,-

Goedkope crematie in Alkmaar

Iedereen verdient een persoonlijk en waardig afscheid tegen een eerlijk tarief. Laat Goedkope Uitvaart24 de uitvaart regelen bij het crematorium in Alkmaar. Wij bieden u en uw overleden dierbare een compleet verzorgde crematie naar wens. Een goedkope crematie die alleen goedkoop is in de financiële zin, maar minstens zo stijlvol en respectvol als een duurdere.

Goedkope en persoonlijke crematie in Alkmaar

Iedere crematie is uniek. Wij vinden het belangrijk dat we het leven van uw dierbare op een passende en persoonlijke wijze herdenken. Bij de één zal dat zijn met bijvoorbeeld een ingetogen crematie zonder ceremonie en bij de ander zal dat een uitgebreide plechtigheid zijn, waar een persoonlijke uitvaartverzorger de nabestaanden zal begeleiden, een afscheidsdienst plaatsvindt en dierbaren gebruik kunnen maken van de familiekamer en condoleanceruimte.

Wij willen ervoor zorgen dat dit proces en het afscheid voor u zo zorgeloos mogelijk verloopt. Wij luisteren naar uw wensen en doen er alles aan om een waardig afscheid voor uw dierbare te verzorgen.

Zo regelt u een een goedkope uitvaart in Alkmaar

Hoe het afscheid er ook uit komt te zien, er zijn een aantal zaken die geregeld moeten worden. Dit zijn zaken als de aangifte van overlijden, de verzilvering van de verzekeringspolis, het regelen van de crematie en het afhandelen van allerlei administratieve zaken.

Dit kunt u als nabestaande zelf regelen, maar dat hoeft niet. Bij het regelen van een goedkope uitvaart in Alkmaar kan Goedkope Uitvaart24 u namelijk bijstaan. Zo hoeft u zich na het overlijden van uw dierbare niet bezig te houden met het regelen van deze zaken, maar kunt u deze kostbare tijd gebruiken om op persoonlijke wijze afscheid te nemen.

Handige checklist voor een goedkope uitvaart in Alkmaar

Goedkope Uitvaart24 heeft een handige checklist gemaakt waarin alle zaken vermeld staan die geregeld moeten worden voor een goedkope crematie in Alkmaar. Afhankelijk van uw wensen en budget kunnen wij zaken voor u uit handen nemen.

Pakketten voor een goedkope uitvaart in Alkmaar

Om de kosten van de uitvaart van de overledene zo laag mogelijk te houden, werkt Goedkope Uitvaart24 met vooraf vastgestelde pakketten. U kiest zelf welk pakket het beste aansluit bij uw wensen. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor onverwachte (financiële) verrassingen te staan. Uiteraard is ieder pakket naar wens uit te breiden.

Heeft u vragen, wilt u meer informatie ontvangen over onze pakketten of wilt u ondersteuning bij het regelen van een goedkope crematie in Alkmaar? Neemt u dan gerust contact met ons op. Goedkope Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar op telefoonnummer 085 019 2011.

Daarom kiest u voor Goedkope Uitvaart24

Bij Goedkope Uitvaart24 vinden we dat iedereen een waardig en persoonlijk afscheid verdient tegen een eerlijk tarief. Daarom werken we met uitvaartpakketten. Door onze landelijke dekking en jarenlange ervaring bieden wij uitvaartpakketten die aansluiten bij de meest voorkomende uitvaartwensen. In één oogopslag ziet u al uw opties en de daarbij behorende (eerlijke) prijzen. U betaalt op deze manier alleen voor datgene wat u wilt afnemen en wat past binnen uw budget. Indien u dit wenst, kunt u deze pakketten uitbreiden.

Door met vaste uitvaartpakketten te werken, kan Goedkope Uitvaart24 u een goed verzorgde en waardige crematie in Alkmaar tegen een eerlijk tarief garanderen.

Neem contact op

Heeft u vragen, wilt u graag meer informatie ontvangen over een goedkope uitvaart in Alkmaar of wilt u een overlijden melden? Goedkope Uitvaart24 is 24 uur per dag bereikbaar. Neemt u vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 085 019 2011.

Deze crematie regelen

U kunt ons 24 uur per dag telefonisch bereiken om direct deze crematie te regelen.

U kunt ons 24 uur per dag telefonisch bereiken om direct deze crematie te regelen.

085 016 068 5 wendy

Goed om te weten

Uitvaart geregeld vanaf€ 999,-
Geen onverwachte kosten achteraf
Met elke uitvaartpolis mogelijk
Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Klanten Vertellen

Goedkope Uitvaart24, onderdeel van Uitvaart24, scoort een 9.3 met met meer dan 1400 beoordelingen.

9.3

Klanten Vertellen

Kosten crematie in Nederland


Essentie
€ 999,00
Compact
€ 2.999,-
Compleet
€ 4.299,00
Crematie
Uitvaartkist
As in een as-bus óf strooikoker
Uitvaartbespreking
Verzorging van de overledene
Koeling tot de dag van uitvaart
Overbrenging
Thuisopbaring
Gebruik familiekamer of aula -
Condoleanceruimte - -
Persoonlijke uitvaartleider - -
Vrije keuze crematorium - - -
Geen bijkomende kosten
Bevat optie Optioneel

Liever een compleet verzorgde begrafenis?

Bekijk begrafenis pakketten

Overlijden melden?

085 016 068 5 wendy