• Uitvaart geregeld vanaf € 999,-
  • Geen onverwachte kosten achteraf
  • Met elke uitvaartpolis mogelijk
  • Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Begrafenis of Crematie

Begrafenis of Crematie in

Wij staan 24/7 voor u klaar om ondersteuning te bieden tijdens een uitvaart regelen. Wanneer u ons belt nemen wij u vrijblijvend mee in alle stappen die u dient te nemen. U kunt ons bereiken op 085 016 068 5 .

Geheel verzorgde crematie met een intiem/informeel afscheid. U bepaalt het crematorium.

Bij het regelen van een goedkope uitvaart is één van de eerste keuzes die u moet maken: kiest u voor een goedkope begrafenis of een goedkope crematie? In sommige gevallen heeft de overledene al duidelijke wensen voor een begrafenis of crematie of hebt u als nabestaanden al een duidelijke voorkeur. Maar soms is de keuze nog lastig en kunt u als nabestaanden wel wat hulp gebruiken. Wij helpen u graag bij deze overweging door alle mogelijkheden en kosten meteen helder te maken. Wilt u graag persoonlijk advies, dan is het altijd mogelijk om contact met ons op te nemen.

Redenen om te kiezen voor een crematie

In Nederland wordt vaker gekozen voor cremeren dan voor begraven. De keuze voor een crematie kan meerdere redenen hebben. Zo kunnen de kosten voor een crematie een grote rol spelen, want cremeren is goedkoper dan begraven. Wanneer u kiest voor een crematie hoeft u namelijk geen grafrechten en grafmonument te betalen en zijn er voor de nabestaanden achteraf geen zorgen voor de grafkosten.

De crematie zelf kan heel ingetogen georganiseerd worden, kleinschalig zonder dienst. Maar het is ook mogelijk om een complete crematie, inclusief dienst en condoleance te laten regelen. Wij werken met betaalbare crematie pakketten, waarmee we alle zorgen uit handen nemen. Een volledig verzorgde crematie bij ons begint al vanaf bij € 3.199,00.

Bewaren van de as na het cremeren

Persoonlijke redenen spelen ook vaak een grote rol bij de keuze tussen cremeren en begraven. Bij het kiezen voor een crematie zijn er meerdere opties voor de as. Het is mogelijk om de as dichtbij te bewaren in een urn of assierraad, waardoor u de overledene altijd dichtbij u heeft. Het is zelfs mogelijk om de as te verspreiden over meerdere kleine urnen, zodat de as verdeeld kan worden onder meerdere nabestaanden.

Wilt u de as van de overledene toch een plek geven die voor alle nabestaanden te bezoeken is, dan is het mogelijk om de urn te plaatsen in een columbarium (urnenmuur) of urnennis. Hiervoor is voor de nabestaanden wel enig onderhoud nodig na het cremeren. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een crematie en het bewaren van de as? Schroom dan niet om contact op te nemen met ons, we helpen u graag.

Redenen om te kiezen voor een begrafenis

Een begrafenis is vooral voor de nabestaanden een fijne keuze. Tijdens de begrafenis is het voor vrienden en familie mogelijk om bij de overledene te zijn tot aan het graf. Ook is na de begrafenis het graf een fijne plek die altijd te bezoeken is. Daarom is vrije keuze van de locatie van de begraafplaats en het graf uw keuze. Het is wel goed om bewust te zijn van het onderhoud en de kosten die een graf met zich meebrengen na de begrafenis.

Wat kost een begrafenis?

Een begrafenis is vaak iets duurder dan een crematie. Dat komt vooral door de grafrechten (die per gemeente behoorlijk kunnen verschillen) en de kosten voor een gedenkteken en het onderhoud achteraf. Het regelen van de begrafenis hoeft echter niet duur te zijn. Wij bieden twee betaalbare begrafenis pakketten, beginnend bij € 1.999,00. Wij helpen u graag met het regelen van de complete begrafenis op elk gewenst moment. Daarbij zijn we 24/7 telefonisch bereikbaar en denken we met u mee over alle wensen en mogelijkheden.

Twijfelt u nog over een crematie of begrafenis, of hebt u nog vragen over het regelen van een uitvaart? We staan altijd voor u klaar voor het beantwoorden van vragen, dus neem gerust contact op met ons.

Heeft u vragen over crematoria bij u in de regio? Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

Heeft u vragen over crematoria bij u in de regio? Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

085 016 068 5 wendy

Goed om te weten

Uitvaart geregeld vanaf€ 999,-
Geen onverwachte kosten achteraf
Met elke uitvaartpolis mogelijk
Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Kosten uitvaart in Nederland


Essentie
€ 999,00
Compact
€ 2.999,-
Compleet
€ 4.299,00
Crematie
Uitvaartkist
As in een as-bus óf strooikoker
Uitvaartbespreking
Verzorging van de overledene
Koeling tot de dag van uitvaart
Overbrenging
Thuisopbaring
Gebruik familiekamer of aula -
Condoleanceruimte - -
Persoonlijke uitvaartleider - -
Vrije keuze crematorium - - -
Geen bijkomende kosten
Bevat optie Optioneel

Overlijden melden?

085 016 068 5 wendy