• Uitvaart geregeld vanaf € 849,00
  • Geen onverwachte kosten achteraf
  • Met elke uitvaartpolis mogelijk
  • Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Zwolle

Goedkope uitvaart in Zwolle

Wij staan 24/7 voor u klaar om ondersteuning te bieden tijdens een uitvaart regelen. Wanneer u ons belt nemen wij u vrijblijvend mee in alle stappen die u dient te nemen. U kunt ons bereiken op 085 016 068 5 .

U heeft al een compleet verzorgde uitvaart geregeld vanaf € 849,00

“Zowel mijn vader als mijn schoonvader hadden geen verzekering. Beide uitvaarten zijn bij Goedkope Uitvaart24 prima geregeld. Goede dienstverlening, en betaalbaar.”

– Koos

Goedkope Uitvaart24 in Zwolle

Hanzestad Zwolle, de hoofdstad van Overijssel, wordt dooraderd met stromende rivieren. Veel historie, een bruisende stad, volop leven. Maar toch komen ook hier mensen te overlijden. En als het een dierbare betreft wilt u een mooi afscheid realiseren. Liefst in uw vertrouwde buurt, of de buurt waar de overledene begraven of gecremeerd wilde worden.

Met duidelijke, overzichtelijke pakketten wil Goedkope Uitvaart24 u de mogelijkheid bieden een weloverwogen keuze te maken. Geheel naar uw wensen en rekening houdend met uw beschikbare budget.

Goedkope uitvaart regelen bij Goedkope Uitvaart24 in Zwolle

Het verlies van een naaste verwerken is al moeilijk genoeg. De ervaring leert dat een mooi, passend afscheid helpt. Een afscheid waarbij het leven van de overledene mooi herdacht wordt, herinneringen gedeeld, elkaar troosten bij verdriet. Dat kan op veel manieren en dat hoeft niet altijd veel te kosten. Respect en liefde zijn niet in geld te vangen. Een Goedkope Uitvaart24 regelen betekent dat u kiest wat u wilt en Goedkope Uitvaart24 zoekt samen met u naar de goedkoopste manier om dat te realiseren. De pakketten laten het al zien, onze vaste prijzen zijn lager dan gemiddeld. Daarbij is onze service en persoonlijke aandacht al door veel mensen als zeer hoog gewaardeerd. Bij Goedkope Uitvaart24 zijn we ervan overtuigd dat elk mens een mooi afscheid verdient en daar doet rekening houden met het beschikbare budget niets aan af.

Wilt u weten wat anderen van de dienstverlening van Goedkope Uitvaart24 vonden? Bekijk hier hun ervaringen met Goedkope Uitvaart24.

Kosten uitvaart helder bij Goedkope Uitvaart24 in Zwolle

Wat een uitvaart kost is afhankelijk van veel aspecten. Uw keuzes bepalen de meeste, de eerste die u maakt is eigenlijk de belangrijkste: die voor Goedkope Uitvaart24. De uitvaartondernemer die door goede afspraken, korte lijntjes en weinig overheadkosten de prijzen vast laag kan houden. Daarbij is de service van Goedkope Uitvaart24 goed en zult u achteraf van de aanwezigen complimenten krijgen. Niemand merkt dat u koos voor een Goedkope Uitvaart24, want het enige verschil met een duurdere is, dat u nu betaalt wat u afneemt. Niet meer en niet minder. De kosten voor de uitvaart zijn vooraf helder, de prijs van elke keuze is inzichtelijk. Goedkope Uitvaart24 gaat uit van uw wensen en de kosten van de uitvaart zullen u altijd vooraf duidelijk zijn.

Goedkope crematie in Zwolle

Wanneer een dierbare komt te overlijden, is er eerst de schok. Ook na een lang ziekbed, komt het toch altijd onverwachts. Om dan een mooie crematie te regelen, is niet iets waar uw hoofd naar zal staan. En toch wilt u een goed geregeld afscheid. Gelukkig kan Goedkope Uitvaart24 u bijstaan en u een zorg uit handen nemen. Crematorium Kranenburg in Zwolle is een mooie plek om een afscheid te regelen, maar u kunt er ook voor kiezen om de crematie elders te doen, of een afscheid thuis doen of ergens in uw favoriete horecagelegenheid of die van overledene. Als u uitgaat van wat u wilt en niet zozeer wat misschien standaard is, kunt u een crematie zo persoonlijk maken zoals u zelf wilt. Uw uitvaartleider denkt graag met u mee en zal vooraf alle kosten duidelijk aan u voorleggen. Een mooi afscheid hoeft echt niet duur te zijn.

Goedkope begrafenis regelen bij Goedkope Uitvaart24 in Zwolle

Zwolle heeft vijf gemeentelijke begraafplaatsen en drie particuliere. Elke begraafplaats heeft zijn eigen tarieven, ook buiten de gemeente geldt dat. Vandaar dat Goedkope Uitvaart24 in de pakketten alleen de dienstverlening vermeldt en dat de kosten van de begraafplaats apart aan u berekend zullen worden. U zult wel altijd vooraf weten waar u aan toe bent. Veel keuze is ook lastig, maar u zult merken dat u samen met uw uitvaartverzorger sneller dan u denkt uw beslissingen neemt. Helder en duidelijk zijn, niet alleen over onze dienstverlening maar ook over de prijs, dat is wat Goedkope Uitvaart24 altijd zal doen.

Wilt u een overlijden melden of wilt u graag nog wat informatie, bel gerust. Goedkope Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar. Bel 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl

Meld direct een overlijden

Voor het melden van een overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Voor het melden van overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

085 016 068 5 wendy

Goed om te weten

Uitvaart geregeld vanaf€ 849,00
Geen onverwachte kosten achteraf
Met elke uitvaartpolis mogelijk
Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Essentie
€ 849,00
Eenvoud
€ 1.799,00
Compact
€ 2.875,00
Compleet
€ 3.449,00
Uitgebreid
€ 3.849,00
Crematie
Uitvaartkist
As in een as-bus óf strooikoker
Uitvaartbespreking
Verzorging van de overledene
Koeling tot de dag van uitvaart
Overbrenging
Thuisopbaring -
Gebruik familiekamer of aula - -
Condoleanceruimte - - -
Persoonlijke uitvaartleider - - -
Vrije keuze crematorium - - - -
Geen bijkomende kosten
Bevat optie Optioneel

Liever een compleet verzorgde begrafenis?

Bekijk begrafenis pakketten

Overlijden melden?

085 016 068 5 wendy