• Uitvaart geregeld vanaf € 849,00
  • Geen onverwachte kosten achteraf
  • Met elke uitvaartpolis mogelijk
  • Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Woerden

Goedkope uitvaart in Woerden

Wij staan 24/7 voor u klaar om ondersteuning te bieden tijdens een uitvaart regelen. Wanneer u ons belt nemen wij u vrijblijvend mee in alle stappen die u dient te nemen. U kunt ons bereiken op 085 016 068 5 .

U heeft al een compleet verzorgde uitvaart geregeld vanaf € 849,00

“Dat was even schrikken toen onze moeder geen uitvaartpolis bleek te hebben. Natuurlijk wilden we toch een mooi afscheid voor haar realiseren en met Goedkope Uitvaart24 is dat prima gelukt.”

– Hans

Goedkope Uitvaart24 in Woerden

In deze pittoreske historisch vestingstad in de provincie Utrecht, is het mooi leven. Maar ook hier kan aan dat leven een einde komen. Als u op zoek bent naar een uitvaartondernemer die u kan helpen om de uitvaart van een dierbare te regelen, dan bent u aan het goede adres. Goedkope Uitvaart24 vindt dat elk mens een mooi afscheid verdient, en dat dat ook betaalbaar kan. Natuurlijk ook waardig en respectvol, maar voor de prijs die het echt moet kosten, en niet meer dan dat.

Bekijk de mogelijkheden van Goedkope Uitvaart24 in de pakketten. Met de bijbehorende tarieven zult u een beeld krijgen van wat er komt kijken bij een uitvaart.

Heeft u vragen, neem gerust contact op.

Goedkope uitvaart regelen met Goedkope Uitvaart24 in Woerden

Natuurlijk wilt u een afscheid die mooi en passend is, niet per se een goedkope uitvaart. Bij Goedkope Uitvaart24 regelt u samen met een persoonlijke uitvaartverzorger een afscheid dat past bij uw wensen en bij die van de overleden dierbare én bij het beschikbare budget. Er zijn veel keuzes die gemaakt moeten worden en vlak na een overlijden van een dierbare is niet iedereen daar goed toe in staat. Als u zich nog aan het oriënteren bent dan kunt u er ook voor kiezen het intakeformulier in te vullen. Dat kunt u bij Goedkope Uitvaart24 geheel vrijblijvend doen. Het helpt u wat zaken op een rijtje te krijgen en ook om zaken bespreekbaar te maken.

Wist u dat u, ook al is er een uitvaartpolis en daar een nummer op staat dat u kunt bellen, u dat niet verplicht bent om te doen. U bent geheel vrij uw eigen begrafenisondernemer te kiezen. Kiest u voor Goedkope Uitvaart24, dan zult u meer met het beschikbare geld kunnen regelen.

Wat kost een uitvaart bij Goedkope Uitvaart24 in Woerden?

De kosten van een uitvaart zijn afhankelijk van persoonlijke keuzes. Met de keuze voor Goedkope Uitvaart24 zet u al een goede eerste stap. Daarna kunt u zich verlaten op de dienstverlening van Goedkope Uitvaart24 en uw wensen bespreken. Doe vooral zelf wat voor u goed voelt om zelf te doen. Als u liever begeleiding wilt, geeft dat gerust aan. Uw wensen zijn leidend en we steunen u waar u maar wilt, maar niet ongevraagd. We dringen niets op, maar laten elke keuze aan u. Het kan wel zijn dat u iets wilt wat net de kosten van uw budget te boven gaat, Goedkope Uitvaart24 denkt dan graag mee voor een betaalbaar alternatief. Onze ervaring is groot, en voor ons is het het belangrijkst dat u naderhand met een warm gevoel kunt terugdenken aan deze verdrietige, maar vaak ook troostrijke dag.

Benieuwd naar ervaringen van anderen met de dienstverlening van Goedkope Uitvaart24? Lees hier verder.

Goedkope crematie of begrafenis regelen bij Goedkope Uitvaart24 in Woerden

Als een dierbare komt te overlijden is meestal wel duidelijk of een crematie of een begrafenis geregeld moet worden. Maar soms ook niet. Dan zult u zich moeten laten leiden door gevoel, wat het beste bij de overledene zou passen. Het prijsverschil tussen cremeren en begraven is er nog wel, maar bij Goedkope Uitvaart24 kunt u ook voor begraven goedkoop terecht. Als u kiest voor pakket Essentie zal Goedkope Uitvaart24 het crematorium of de begraafplaats bepalen. Daar zal dan met hetzelfde respect en volgens dezelfde regels de laatste weg gegaan worden. Elke locatie in Nederland hanteert namelijk verschillende prijzen, en zeker bij begraafplaatsen kunnen de kosten van grafrecht, onderhoud van het graf, etc veel invloed hebben op de totaalprijs. Natuurlijk bent u vrij te kiezen voor een begrafenis aan de Meeuwenlaan of een van de andere begraafplaatsen in de omgeving van Woerden. En ook voor een crematie kunt u met Goedkope Uitvaart24 stijlvol terecht bij het crematorium in Woerden, mocht die er ooit komen. Anders zijn er diverse andere crematoria waar u uit kunt kiezen.

Uw gevoel en die van de andere nabestaanden zijn leidend en met Goedkope Uitvaart24 zult u een mooi, passend afscheid realiseren.

Wilt u een overlijden melden of een paar vragen stellen? Bel gerust met Goedkope Uitvaart24 op [telehpone] of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl. Goedkope Uitvaart24 is voor het melden van een overlijden 24/7 bereikbaar.

Meld direct een overlijden

Voor het melden van een overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Voor het melden van overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

085 016 068 5 wendy

Goed om te weten

Uitvaart geregeld vanaf€ 849,00
Geen onverwachte kosten achteraf
Met elke uitvaartpolis mogelijk
Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Essentie
€ 849,00
Eenvoud
€ 1.799,00
Compact
€ 2.875,00
Compleet
€ 3.449,00
Uitgebreid
€ 3.849,00
Crematie
Uitvaartkist
As in een as-bus óf strooikoker
Uitvaartbespreking
Verzorging van de overledene
Koeling tot de dag van uitvaart
Overbrenging
Thuisopbaring -
Gebruik familiekamer of aula - -
Condoleanceruimte - - -
Persoonlijke uitvaartleider - - -
Vrije keuze crematorium - - - -
Geen bijkomende kosten
Bevat optie Optioneel

Liever een compleet verzorgde begrafenis?

Bekijk begrafenis pakketten

Overlijden melden?

085 016 068 5 wendy