• Uitvaart geregeld vanaf € 849,00
  • Geen onverwachte kosten achteraf
  • Met elke uitvaartpolis mogelijk
  • Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Wijchen

Goedkope uitvaart in Wijchen

Wij staan 24/7 voor u klaar om ondersteuning te bieden tijdens een uitvaart regelen. Wanneer u ons belt nemen wij u vrijblijvend mee in alle stappen die u dient te nemen. U kunt ons bereiken op 085 016 068 5 .

U heeft al een compleet verzorgde uitvaart geregeld vanaf € 849,00

“We hadden nooit kunnen denken dat iets wat zo verdrietig is, toch zo mooi en troostend kon zijn. Dankzij jullie steun en meedenken. Al onze zorgen waren voor niets, het is toch goed gekomen, ook zonder verzekering.”

– Carina

Goedkope Uitvaart24 in Wijchen

Het Kasteel van Wijchen, met de Kasteeltuin en natuurlijk ook de Antonius Abtkerk geven het centrum van Wijchen een karakteristieke uitstraling. Sfeervol en uniek. Zo zal ook een uitvaart zijn, die Goedkope Uitvaart24 voor u of uw overleden dierbare kan regelen. Als u zich hier komt oriënteren op een uitvaartondernemer dan kan het u helpen, na het bekijken van de mogelijkheden van Goedkope Uitvaart24 in de pakketten, om vrijblijvend een intakeformulier in te vullen. Prettig voor de nabestaanden, en ook handig om inzicht te krijgen in wat er allemaal aan keuzes zijn bij een uitvaart.

Bekijk hier de mogelijkheden van Goedkope Uitvaart24, met de bijbehorende tarieven.

Helder en overzichtelijk, maar uiteraard kunt u als er vragen zijn altijd contact opnemen met Goedkope Uitvaart24.

Wat kost een uitvaart bij Goedkope Uitvaart24 in Wijchen?

Elke uitvaart is uniek en dat komt door persoonlijke keuzes. Elke keuze heeft invloed op de prijs, vandaar dat de prijs van een uitvaart niet zomaar aan te geven is. Bij Goedkope Uitvaart24 is het wel zo dat in de pakketten duidelijk en helder wordt aangegeven wat elke keuze kost. En de totale kosten zult u ook altijd voor de dag van de uitvaart weten. U krijgt nooit een onverwachte nota achteraf. Natuurlijk maken de persoonlijke voorkeuren de uitvaart ook wel zo mooi. En niet alles staat in de pakketten. Kiest u bijvoorbeeld een andere kist dan de nette standaardkist, dan zult u een meerprijs kunnen verwachten. Bij www.goedkoopstegrafkist.nl zult u wel betaalbare alternatieven van hoge kwaliteit kunnen kiezen en ook hiervan is de prijs direct duidelijk. Als u bloemen wilt bestellen kunt u dat bijvoorbeeld betaalbaar doen bij www.heavenly-flowers.nl. Rouwboeketten in diverse vormen en kleuren, en uiteraard allemaal vers.

Goedkope uitvaart regelen bij Goedkope Uitvaart24 in Wijchen

Als een dierbare komt te overlijden, komt er van alles op u af. Er moeten allerlei keuzes gemaakt worden. Een van de eerste keuzes is de uitvaartonderneming. U kunt de uitvaartondernemer bellen die op de polis staat, maar u bent dat niet verplicht. U bent vrij om te kiezen voor bijvoorbeeld Goedkope Uitvaart24, waarmee u kiest voor goede, persoonlijke dienstverlening tegen een eerlijk tarief. De kans is aanmerkelijk groter dat u binnen de uitkering van de uitvaartpolis uw wensen kunt laten uitvoeren.

Vanaf het verzorgen van de overledene, het kisten, vervoeren, de kaarten, bloemen, opbaren, rouwbezoeken tot en met de uiteindelijke uitvaart. Goedkope Uitvaart24 kan alles voor u regelen, rekening houdend met uw beschikbare budget. Zodat u niet voor financiële tegenslag komt te staan.

Benieuwd naar ervaringen van anderen met de dienstverlening van Goedkope Uitvaart24? Lees hier verder.

Goedkope crematie of begrafenis regelen met Goedkope Uitvaart24 in Wijchen

Een crematie in het nabijgelegen Crematorium Waalstede kan Goedkope Uitvaart24 voor u regelen. Dat kan ook overal in Nederland waar u maar wilt. Het kan zijn dat het voor nabestaanden prettiger is om een locatie elders in Nederland te kiezen voor de crematie. Datzelfde geldt ook voor de begrafenis. Die kan uiteraard plaatsvinden op een van de begraafplaatsen in de omgeving van Wijchen, maar ook bijvoorbeeld op de begraafplaats die Goedkope Uitvaart24 voor u bepaalt. In pakket Essentie kan zowel voor een crematie als voor begrafenis de locatie worden aangewezen. Dat kan u enorm schelen in de kosten, terwijl het respect en de waardigheid waarmee de laatste weg van uw dierbare wordt begeleid even groot is. Ook de regels zijn overal gelijk. Het is zo dat elke begraafplaats en elk crematorium eigen tarieven kan rekenen, die lopen dus nogal uiteen.

Waar u ook voor kiest, Goedkope Uitvaart24 zal uw wensen volgen en samen met u een uitvaart realiseren die past bij het geleefde leven van uw overleden dierbare en past binnen het beschikbare budget.

Wilt u een overlijden melden, of heeft u vragen? Bel gerust met Goedkope Uitvaart24 op 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl. Goedkope Uitvaart24 is dag en nacht bereikbaar.

Meld direct een overlijden

Voor het melden van een overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Voor het melden van overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

085 016 068 5 wendy

Goed om te weten

Uitvaart geregeld vanaf€ 849,00
Geen onverwachte kosten achteraf
Met elke uitvaartpolis mogelijk
Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Essentie
€ 849,00
Eenvoud
€ 1.799,00
Compact
€ 2.875,00
Compleet
€ 3.449,00
Uitgebreid
€ 3.849,00
Crematie
Uitvaartkist
As in een as-bus óf strooikoker
Uitvaartbespreking
Verzorging van de overledene
Koeling tot de dag van uitvaart
Overbrenging
Thuisopbaring -
Gebruik familiekamer of aula - -
Condoleanceruimte - - -
Persoonlijke uitvaartleider - - -
Vrije keuze crematorium - - - -
Geen bijkomende kosten
Bevat optie Optioneel

Liever een compleet verzorgde begrafenis?

Bekijk begrafenis pakketten

Overlijden melden?

085 016 068 5 wendy