• Uitvaart geregeld vanaf € 849,00
  • Geen onverwachte kosten achteraf
  • Met elke uitvaartpolis mogelijk
  • Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Westerveld

Goedkope uitvaart in Westerveld

Wij staan 24/7 voor u klaar om ondersteuning te bieden tijdens een uitvaart regelen. Wanneer u ons belt nemen wij u vrijblijvend mee in alle stappen die u dient te nemen. U kunt ons bereiken op 085 016 068 5 .

U heeft al een compleet verzorgde uitvaart geregeld vanaf € 849,00

“Nooit gedacht dat een goedkope uitvaart zo mooi kon zijn. Ik was best huiverig om hiervan gebruik te maken, maar de ervaring leert dat het iedereen aan te raden is. Meer mogelijk dan we hadden gedacht.”

– Micha

Goedkope Uitvaart24 in Westerveld

Diever, Havelte, Dwingeloo en Vledder vormen met elkaar gemeente Westerveld, in Drenthe. Een dunbevolkte regio van Nederland, maar ook een heel mooie. Bossen en landerijen wisselen elkaar af. De rust en de ruimte zijn tekenend. Als iemand hier een mooi leven gehad heeft, kan het niet anders dat iemand hier ook een mooi afscheid kan krijgen. Goedkope Uitvaart24 regelt dit graag voor u, persoonlijk betrokken, professioneel en passend bij het beschikbare budget.

Bekijk de mogelijkheden in onderstaande pakketten van Goedkope Uitvaart24. Mocht u vragen hebben neem gerust contact op.

Wat kost een uitvaart bij Goedkope Uitvaart24 in Westerveld?

De kosten van een uitvaart zijn afhankelijk van persoonlijke keuzes. De keuze voor een uitvaartondernemer is eigenlijk de eerste. U bent niet verplicht om de uitvaartonderneming te bellen die op de uitvaartpolis staat, u bent vrij zelf te kiezen voor Goedkope Uitvaart24.

Als een dierbare komt te overlijden komt er al heel veel op u af. Er zullen veel keuzes gemaakt moeten worden en elke keuze doet iets met de kosten. Bij Goedkope Uitvaart24 werken we niet alleen met overzichtelijke pakketten, maar uw persoonlijke uitvaartverzorger zal u ook begeleiden bij uw keuzes. In zoverre dat van elke keuze die u maakt direct de prijs duidelijk zal zijn. Zo krijgt u niet achteraf een onverwachte hoge nota. Bij Goedkope Uitvaart24 zult u altijd vooraf weten waar u qua kosten aan toe bent.

Benieuwd naar ervaringen van anderen met de dienstverlening van Goedkope Uitvaart24? Lees hier verder.

Goedkope Uitvaart regelen met Goedkope Uitvaart24 in Westerveld

Als u een afscheid wilt regelen voor een overleden dierbare zijn er veel beslissingen te nemen. Goede steun daarbij is wel zo prettig. Zonder dat er van alles opgedrongen wordt, zal Goedkope Uitvaart24 u net die ondersteuning bieden die u nodig heeft. Wat u zelf wilt doen doet u natuurlijk zelf. Maar als we kunnen helpen of adviseren bij de uitvaartverzorging zijn we er voor u bij het verzorgen van de overledene, het kisten opbaren (thuis of in een uitvaartcentrum) vervoer tot en met het definitieve afscheid. Ieder mens is anders, voor iedereen kan een uitvaart een andere betekenis hebben. We hebben ervaring met alle culturen, elke traditie wordt gerespecteerd. Onze duidelijke pakketten helpen u op weg en samen met u zorgen we ervoor dat het afscheid zo wordt dat u en de andere nabestaanden en aanwezigen er met een goed gevoel aan terugdenken.

Goedkope crematie of begrafenis bij Goedkope Uitvaart24 in Westerveld

De keuze voor een crematie of een begrafenis is niet altijd duidelijk. Het is voor nabestaanden wel zo prettig om te weten. Het is aan te raden om vooraf een en ander vast te leggen op het intakeformulier van Goedkope Uitvaart24. Dat is geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast. Het helpt u om duidelijk te krijgen wat er allemaal aan gegevens nodig is om een uitvaart te kunnen regelen. En het helpt misschien ook om het onderwerp bespreekbaar te maken.

In Westerveld zijn zeven gemeentelijke begraafplaatsen waar u met Goedkope Uitvaart24 terecht kunt. Er is geen crematorium in Westerveld zelf, maar wel elders in Drenthe. Elke begraafplaats en elk crematorium hanteert eigen tarieven. Die zijn ook per gemeente enorm verschillend. Met Goedkope Uitvaart24 kunt u, als u kiest voor pakket Essentie, uw uitvaartleider de locatie laten bepalen. Dan zal uw overleden dierbare met hetzelfde respect en volgens dezelfde regels een laatste rustplaats krijgen, alleen voor een veel lager tarief. De keuze is altijd aan u, Goedkope Uitvaart24 biedt u de mogelijkheid en is daar ook transparant over. Een mooi afscheid moet voor iedereen ook betaalbaar zijn.

Wilt u een overlijden melden of heeft u vragen? Bel gerust met Goedkope Uitvaart24 op 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl. Goedkope Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar.

Meld direct een overlijden

Voor het melden van een overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Voor het melden van overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

085 016 068 5 wendy

Goed om te weten

Uitvaart geregeld vanaf€ 849,00
Geen onverwachte kosten achteraf
Met elke uitvaartpolis mogelijk
Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Essentie
€ 849,00
Eenvoud
€ 1.799,00
Compact
€ 2.875,00
Compleet
€ 3.449,00
Uitgebreid
€ 3.849,00
Crematie
Uitvaartkist
As in een as-bus óf strooikoker
Uitvaartbespreking
Verzorging van de overledene
Koeling tot de dag van uitvaart
Overbrenging
Thuisopbaring -
Gebruik familiekamer of aula - -
Condoleanceruimte - - -
Persoonlijke uitvaartleider - - -
Vrije keuze crematorium - - - -
Geen bijkomende kosten
Bevat optie Optioneel

Liever een compleet verzorgde begrafenis?

Bekijk begrafenis pakketten

Overlijden melden?

085 016 068 5 wendy