• Uitvaart geregeld vanaf € 849,00
  • Geen onverwachte kosten achteraf
  • Met elke uitvaartpolis mogelijk
  • Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Weesp

Goedkope uitvaart in Weesp

Wij staan 24/7 voor u klaar om ondersteuning te bieden tijdens een uitvaart regelen. Wanneer u ons belt nemen wij u vrijblijvend mee in alle stappen die u dient te nemen. U kunt ons bereiken op 085 016 068 5 .

U heeft al een compleet verzorgde uitvaart geregeld vanaf € 849,00

“Heel vriendelijk, netjes te woord gestaan. Alles precies zo geregeld als afgesproken. En ik was blij met hun ideeën, je kunt toch zelf niet goed nadenken als je vrouw net overleden is. En gelukkig ook betaalbaar.”

– Wali

Goedkope Uitvaart24 in Weesp

Als in uw nabije kring iemand is overleden en een begrafenis of crematie geregeld moet worden, komt er van alles op u af. Terwijl emoties een grote rol spelen moet er een uitvaartondernemer gekozen worden, andere keuzes gemaakt worden en van alles worden besloten. Goed dat u zich op internet aan het oriënteren bent. U bent namelijk niet verplicht de uitvaartonderneming te kiezen die op de uitvaartpolis staat. U kunt de uitvaart ook door Goedkope Uitvaart24 laten regelen tegen een aanmerkelijk lager bedrag, zonder aan waardigheid of respect in te leveren.

Bekijk de mogelijkheden in de pakketten van Goedkope Uitvaart24 De tarieven voor elk aspect van de dienstverlening staan erbij vermeld. Helder en duidelijk. Mocht u toch vragen neem contact op.

Waarom een uitvaart regelen bij Goedkope Uitvaart24 in Weesp?

Een uitvaart kunt u maar een keer regelen, dat moet wel goed gebeuren. Daarnaast heeft u waarschijnlijk bepaalde wensen en die hebben een prijskaartje. Goedkope Uitvaart24 kan voor u meer regelen dan u denkt. Zoals u in de pakketten al kunt zien, zijn onze tarieven aanmerkelijk lager dan bij een andere begrafenisondernemer. Dat komt niet omdat wij het niet goed doen, maar omdat de anderen teveel rekenen. Wij laten u transparant zien wat alles kost. Dat is wel zo eerlijk. Wat u ook kiest u zult direct daarvan de prijs weten. Vooraf, dus niet pas na de uitvaart een nota waar u niet op gerekend had. Uw wensen zijn leidend voor ons, uw uitvaartverzorger bespreekt ze met u en alles wordt zo uitgevoerd als afgesproken. Hoe u de uitvaart ook wilt vormgeven. Van een intieme uitvaart thuis, of een afscheid ergens aan de Vecht, waarvan het water ooit schoon genoeg was om bier van te brouwen en jenever van te stoken. Wat u ook wilt, Goedkope Uitvaart24 regelt het.

Benieuwd naar ervaringen van anderen met Goedkope Uitvaart24? Lees hier verder.

Kosten uitvaart bij Goedkope Uitvaart24 in Weesp

Wat een uitvaart bij Goedkope Uitvaart24 precies kost is op voorhand niet te zeggen. Met onze pakketten proberen we u zoveel mogelijk duidelijkheid te bieden in de kosten van elk aspect. Maar uw keuzes zijn bepalend voor de uiteindelijke uitvaartkosten. Goedkope Uitvaart24 zal u altijd voor de dag van de uitvaart vertellen wat de totale kosten zullen zijn. Geen onverwachte hoge nota achteraf. Elke keuze heeft invloed op de prijs. Of u kiest voor de inbegrepen standaardkist of u wilt liever een andere kleur, of ander materiaal. Kijk voor betaalbare alternatieven op www.goedkoopstegrafkist.nl. Misschien wilt u liever geen bloemen en wilt u een potje voor een goed doel plaatsen. Als u wel bloemen wilt, kijk dan ook eens op www.heavenly-flowers.nl voor betaalbare verse rouwboeketten.

Wat u ook kiest, samen met u zal uw uitvaartverzorger een uitvaart regelen die past bij uw wensen, bij die van uw overleden naaste en bij het beschikbare budget.

Goedkope crematie of begrafenis regelen bij Goedkope Uitvaart24 in Weesp

Of u kiest voor een crematie of begrafenis is vaak wel vooraf duidelijk. Soms is het voor nabestaanden een grote vraag wat de overledene had gewild. Soms zijn het dan de kosten die de doorslag geven, maar bij Goedkope Uitvaart24 verschillen die niet eens zoveel.

Door goede afspraken en de kennis van de prijzen van de diverse crematoria en begraafplaatsen kan Goedkope Uitvaart24 in pakket Essentie de goedkoopste mogelijkheid bieden. De keuze van de locatie van begraven of cremeren ligt dan bij Goedkope Uitvaart24.

De andere pakketten bieden hierin alle vrijheid en ook als u op begraafplaats Landscroon of Carspelhof een laatste rustplaats voor uw dierbare wilt regelen kunt u bij Goedkope Uitvaart24 terecht. Vooralsnog is er geen crematorium in Weesp zelf, maar welk crematorium u ook wilt kiezen, u kunt er met Goedkope Uitvaart24 terecht.

Wilt u een overlijden melden, of heeft u vragen? Bel gerust Goedkope Uitvaart24 op 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl. Goedkope Uitvaart24 is dag en nacht bereikbaar.

Meld direct een overlijden

Voor het melden van een overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Voor het melden van overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

085 016 068 5 wendy

Goed om te weten

Uitvaart geregeld vanaf€ 849,00
Geen onverwachte kosten achteraf
Met elke uitvaartpolis mogelijk
Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Essentie
€ 849,00
Eenvoud
€ 1.799,00
Compact
€ 2.875,00
Compleet
€ 3.449,00
Uitgebreid
€ 3.849,00
Crematie
Uitvaartkist
As in een as-bus óf strooikoker
Uitvaartbespreking
Verzorging van de overledene
Koeling tot de dag van uitvaart
Overbrenging
Thuisopbaring -
Gebruik familiekamer of aula - -
Condoleanceruimte - - -
Persoonlijke uitvaartleider - - -
Vrije keuze crematorium - - - -
Geen bijkomende kosten
Bevat optie Optioneel

Liever een compleet verzorgde begrafenis?

Bekijk begrafenis pakketten

Overlijden melden?

085 016 068 5 wendy