• Uitvaart geregeld vanaf € 849,00
  • Geen onverwachte kosten achteraf
  • Met elke uitvaartpolis mogelijk
  • Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Waddinxveen

Goedkope uitvaart in Waddinxveen

Wij staan 24/7 voor u klaar om ondersteuning te bieden tijdens een uitvaart regelen. Wanneer u ons belt nemen wij u vrijblijvend mee in alle stappen die u dient te nemen. U kunt ons bereiken op 085 016 068 5 .

U heeft al een compleet verzorgde uitvaart geregeld vanaf € 849,00

“Zoals deze uitvaartondernemer alles heeft geregeld had ik nog niet eerder meegemaakt: heel warm, betrokken en duidelijk in de afspraken en inderdaad veel goedkoper. Eigenlijk erg dat dit mogelijk is, dat zegt wel veel over de anderen.”

Carolina

Goedkope Uitvaart24 in Waddinxveen

Waar dit dijkdorp bij velen bekend door is, is de Waddinxveense Hefbrug over de Gouwe. Een beeld dat onlosmakelijk met Waddinxveen verbonden is. Zo zult u ook een beeld hebben van iets dat heel goed past bij uw overleden dierbare. Iets waarmee u het afscheid heel mooi en een waar eerbetoon kunt maken. Of dat nu in woorden of beelden is of in een locatie waar u het afscheid graag zou willen organiseren, zelfs thuis als dat prettig voelt. Heel veel is mogelijk en bij Goedkope Uitvaart24 is alles bespreekbaar.
Bekijk in de pakketten de mogelijkheden van Goedkope Uitvaart24, met de daarbij behorende tarieven. Mocht u vragen hebben, neem gerust contact op.

Goedkope uitvaart regelen met Goedkope Uitvaart24 in Waddinxveen

Als een dierbare komt te overlijden, moet er van alles geregeld worden. Veel keuzes moeten worden gemaakt. Een van die keuzes is die voor een uitvaartondernemer. Als er een uitvaartverzekering is, staat op de polis meestal een telefoonnummer van een begrafenisondernemer die u kunt bellen. Dit is veelal ook de verzekeraar zelf. U kunt er ook voor kiezen een goedkopere uitvaartonderneming te bellen, waarmee u ervan verzekerd kunt zijn dat u meer zult kunnen doen met het uitgekeerde bedrag. Door vaste lage tarieven kan Goedkope Uitvaart24 uw wensen waarschijnlijk binnen het beschikbare bedrag realiseren. Wat u ook wilt regelen, Goedkope Uitvaart24 neemt u met hetzelfde respect en waardigheid zorgen uit handen, zonder dat u daar een hoog bedrag voor moet betalen. Goed geregeld en goed betaalbaar, dat is de dienstverlening van Goedkope Uitvaart24.

Benieuwd naar ervaringen van anderen met Goedkope Uitvaart24? Lees hier verder.

Kosten uitvaart bij Goedkope Uitvaart24 in Waddinxveen

De kosten van een uitvaart zijn afhankelijk van persoonlijke keuzes. Elke keuze die u maakt doet iets met de totaalprijs. Met de overzichtelijke pakketten probeert Goedkope Uitvaart24 u al te helpen duidelijkheid te krijgen in de kosten van de uitvaart. Ook als u iets wilt aanvullen, staan daarvan de kosten vermeldt. Het kan ondanks dat nog steeds verwarrend zijn, zeker in zo’n emotionele periode als die waar u in zit net na het overlijden van een dierbare. De kosten van een uitvaart kunnen variëren als u buiten de pakketten keuzes maakt. Zoals bijvoorbeeld als u een grafkist kiest van ander materiaal, of een andere kleur, kan Goedkope Uitvaart24 dit voor u regelen. Maar u kunt altijd eerst zelf uw keuze maken bij www.goedkoopstegrafkist.nl. Mooie rouwboeketten tegen lage vaste prijzen zijn te bestellen op www.heavenly-flowers.nl. Goedkope Uitvaart24 is altijd duidelijk over de totaalprijs, en u zult nooit een onverwacht hoge nota krijgen achteraf.

Goedkope begrafenis met Goedkope Uitvaart24 in Waddinxveen

Als u kiest voor een begrafenis op de algemene begraafplaats Thijmhof, aan de rand van het Gouwebos, zal uw persoonlijke uitvaartverzorger van Goedkope Uitvaart24 u uiteraard goed begeleiden. Mocht u voor pakket Essentie kiezen en daarmee voor de goedkoopste optie, dan zal Goedkope Uitvaart Waddinxveen de begraafplaats bepalen. Geheel volgens de landelijke regels en voorschriften, waardig en respectvol. Alleen een stuk goedkoper. Elke gemeente en elke begraafplaats hanteert voor grafrecht, onderhoud, etc andere prijzen. Als u bijvoorbeeld niet in de omgeving woont als nabestaande kunt u er ook voor kiezen de overledene elders, of dichter bij u in de buurt te laten begraven. Zo blijven er wellicht financiële middelen over die het mogelijk maken het geleefde leven van de overledene te herdenken op een mooie locatie. En of dat dan met koffie met bijvoorbeeld stroopwafels gaat, of een klein buffet met een drankje, alles is goed. Als het voor u goed voelt en als passend bij de overledene wordt ervaren, dan is dit waar u voor kunt kiezen. Als u liever wilt dat uw dierbare op Thijmhof komt te liggen, regelen we dat uiteraard. Wat u ook kiest, uw wensen zijn altijd leidend voor Goedkope Uitvaart24.

 Goedkope crematie met Goedkope Uitvaart24 in Waddinxveen

In Waddinxveen zelf is geen crematorium, maar in de buurt is wel Crematorium IJsselhof in Gouda, waar Goedkope Uitvaart24 ook de crematie kan regelen. Maar ook hiervoor geldt dat als u kiest voor pakket Essentie u een goedkoper alternatief kiest. De verschillen in prijzen bij crematoria lopen in de honderden euro’s, dus het loont de moeite om dat met uw uitvaartleider te overleggen.
U moet hierin altijd uw gevoel volgen, Goedkope Uitvaart24 wilt u alleen de suggestie aandragen, maar geen enkele druk uitoefenen. Waar u de crematie ook wilt laten plaatsvinden, Goedkope Uitvaart24 zal het voor u regelen.

Wilt u een overlijden melden of heeft u gewoon wat vragen? Bel gerust Goedkope Uitvaart24 op 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl. Goedkope Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar.

Meld direct een overlijden

Voor het melden van een overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Voor het melden van overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

085 016 068 5 wendy

Goed om te weten

Uitvaart geregeld vanaf€ 849,00
Geen onverwachte kosten achteraf
Met elke uitvaartpolis mogelijk
Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Essentie
€ 849,00
Eenvoud
€ 1.799,00
Compact
€ 2.875,00
Compleet
€ 3.449,00
Uitgebreid
€ 3.849,00
Crematie
Uitvaartkist
As in een as-bus óf strooikoker
Uitvaartbespreking
Verzorging van de overledene
Koeling tot de dag van uitvaart
Overbrenging
Thuisopbaring -
Gebruik familiekamer of aula - -
Condoleanceruimte - - -
Persoonlijke uitvaartleider - - -
Vrije keuze crematorium - - - -
Geen bijkomende kosten
Bevat optie Optioneel

Liever een compleet verzorgde begrafenis?

Bekijk begrafenis pakketten

Overlijden melden?

085 016 068 5 wendy