• Uitvaart geregeld vanaf € 849,00
  • Geen onverwachte kosten achteraf
  • Met elke uitvaartpolis mogelijk
  • Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Vlaardingen

Goedkope uitvaart in Vlaardingen

Wij staan 24/7 voor u klaar om ondersteuning te bieden tijdens een uitvaart regelen. Wanneer u ons belt nemen wij u vrijblijvend mee in alle stappen die u dient te nemen. U kunt ons bereiken op 085 016 068 5 .

U heeft al een compleet verzorgde uitvaart geregeld vanaf € 849,00

“De dag is keurig, zonder problemen verlopen. Alles zoals gepland, de familie was heel tevreden.”

– Karel

Goedkope Uitvaart24 in Vlaardingen

In haringstad Vlaardingen waar het visserijverleden nog zo goed zichtbaar is, wordt duidelijk dat door de historie in stand te houden de herinnering blijft leven. Als een dierbare komt te overlijden kan het helpen om een afscheid te realiseren waarmee het geleefde leven mooi herdacht wordt en een nieuwe herinnering ontstaat waar nog lang met een warm gevoel aan terug gedacht kan worden. Goedkope Uitvaart24 helpt u graag met het organiseren daarvan. Professioneel, persoonlijk en betaalbaar.

Bekijk de mogelijkheden met de bijbehorende tarieven in onze pakketten. Mocht u vragen hebben neem gerust contact op met Goedkope Uitvaart24.

Goedkope uitvaart regelen met Goedkope Uitvaart24 in Vlaardingen

Een mooi afscheid die goed geregeld is, maar ook betaalbaar, dat kan Goedkope Uitvaart24, in nauw overleg met u, verzorgen. In onze overzichtelijke pakketten krijgt u al een idee wat er allemaal komt kijken bij het regelen van een crematie of een begrafenis.

Vanaf de verzorging van de overledene tot en met de dag van de uitvaart zal Goedkope Uitvaart24 met u meedenken en geheel naar uw wensen handelen. Bespreek wat u wilt, wat u liever zelf wilt doen of waar u juist graag hulp bij wilt. Bespreek ook hoe u de uitvaart voor u ziet, met een eenvoudige kist of liever een gekleurde kist of een mand (kijk eens op www.goedkoopstegrafkist.nl) of met een zee aan bloemen (zie ook www.heavenly-flowers.nl) of liever sober met wellicht een potje waar mensen een donatie aan een goed doel kunnen doen. Een condoleance thuis met voor iedereen een glaasje Schelvispekel, omdat dat het favoriete drankje van uw dierbare was, of in een uitvaartcentrum met wellicht koffie met ijzerkoekjes. Heel veel is mogelijk, alles is bespreekbaar.

Wat kost een uitvaart bij Goedkope Uitvaart24 in Vlaardingen?

De kosten van een uitvaart zijn altijd afhankelijk van uw persoonlijke keuzes. Als u die keuzes graag transparant maakt, dat u bij elke keuze ook de kosten weet, bent u bij Goedkope Uitvaart24 aan het juiste adres. Wist u dat u niet verplicht bent de uitvaartondernemer te bellen die wellicht op de polis staat van de beschikbare uitvaartverzekering? U bent vrij uw eigen keuze te maken hierin. Dat kan u veel geld schelen. Juist door de transparantie van Goedkope Uitvaart24 zal de kans dat u binnen het verzekerde bedrag een uitvaart kunt regelen veel groter zijn, naar uw wensen en die van de overleden dierbare. Goedkope Uitvaart24 kan dat, zo u wilt, verder afhandelen met de verzekeraar. Met Goedkope Uitvaart24 bent u ervan verzekerd dat u voor de dag van de uitvaart duidelijk weet wat de kosten zullen zijn. U zult nooit een onverwacht hoge nota achteraf krijgen.

Benieuwd naar ervaringen van anderen met Goedkope Uitvaart24? Lees hier verder.

Goedkope crematie of begrafenis bij Goedkope Uitvaart24 in Vlaardingen

Het is niet altijd duidelijk of iemand begraven wilde worden of liever gecremeerd. U kunt zoiets voor zijn voor uw nabestaanden door alvast het intakeformulier in te vullen. Dat is bij Goedkope Uitvaart24 geheel vrijblijvend. Het helpt om de zaken die nodig zijn om een uitvaart te regelen op een rijtje te krijgen. Voor nabestaanden en voor uzelf.

U kunt met Goedkope Uitvaart24 uiteraard bij u in de buurt een begrafenis of crematie verzorgen, maar u kunt met pakket Essentie ook kiezen voor een goedkopere variant, waarbij uw uitvaartverzorger de locatie van crematie of begrafenis bepaalt. Hoe u de uitvaart verder vorm wilt geven is geheel aan u. Dit maakt de uitvaart goedkoper, maar niet minder waardig. Alles zal respectvol en volgens de regels plaatsvinden. Het geeft wat ruimte in uw budget om een ander aspect van de uitvaart meer glans te geven: de manier waarop u het geleefde leven van de overledene kunt herdenken. Bijvoorbeeld met een bijeenkomst in een horecagelegenheid waar u of uw dierbare fijne momenten heeft meegemaakt, terwijl de aanwezigen herinneringen delen en nieuwe herinneringen gemaakt worden.

Bespreek vooral al uw wensen, er is bij Goedkope Uitvaart24 altijd meer mogelijk dan u dacht. Altijd rekening houdend met het beschikbare budget.

Wilt u een overlijden melden? Of wilt u meer informatie? Bel gerust met Goedkope Uitvaart24 op 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl. Goedkope Uitvaart24 is dag en nacht bereikbaar.

Meld direct een overlijden

Voor het melden van een overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Voor het melden van overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

085 016 068 5 wendy

Goed om te weten

Uitvaart geregeld vanaf€ 849,00
Geen onverwachte kosten achteraf
Met elke uitvaartpolis mogelijk
Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Kosten crematie in Nederland


Essentie
€ 849,00
Eenvoud
€ 1.799,00
Compact
€ 2.875,00
Compleet
€ 3.449,00
Uitgebreid
€ 3.849,00
Crematie
Uitvaartkist
As in een as-bus óf strooikoker
Uitvaartbespreking
Verzorging van de overledene
Koeling tot de dag van uitvaart
Overbrenging
Thuisopbaring -
Gebruik familiekamer of aula - -
Condoleanceruimte - - -
Persoonlijke uitvaartleider - - -
Vrije keuze crematorium - - - -
Geen bijkomende kosten
Bevat optie Optioneel

Liever een compleet verzorgde begrafenis?

Bekijk begrafenis pakketten

Overlijden melden?

085 016 068 5 wendy