• Uitvaart geregeld vanaf € 849,00
  • Geen onverwachte kosten achteraf
  • Met elke uitvaartpolis mogelijk
  • Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Venlo

Goedkope uitvaart in Venlo

Wij staan 24/7 voor u klaar om ondersteuning te bieden tijdens een uitvaart regelen. Wanneer u ons belt nemen wij u vrijblijvend mee in alle stappen die u dient te nemen. U kunt ons bereiken op 085 016 068 5 .

U heeft al een compleet verzorgde uitvaart geregeld vanaf € 849,00

“Ik heb een paar keer gebeld van de zenuwen, maar elke keer werd ik rustig en meevoelend te woord gestaan. Alles werd wel twee keer gecheckt, zodat het allemaal duidelijk werd voor me en toen kon ik het loslaten. De uitvaart was helemaal goed geregeld. Echt heel prettig allemaal.”

Mevr. A.

Goedkope Uitvaart24 in Venlo

Wanneer een dierbare komt te overleden, komt er van alles op u af. Niet iedereen is dan direct in staat om te gaan handelen, terwijl een ander het juist aangrijpt om iets om handen te hebben. Een uitvaart regelen in de veelzijdige stad Venlo is voor iemand die net een dierbare verloren heeft lastig. Goedkope Uitvaart24 helpt u graag om het afscheid, hoe verdrietig ook, tot een mooie nieuwe herinnering te maken. Als het niet direct troost geeft, zal het dat zeker later doen als u er met een warm gevoel aan kunt terugdenken.
In onze pakketten vindt u overzichtelijk onze mogelijkheden en bijbehorende tarieven. Als u vragen heeft, neem dan gerust contact op met Goedkope Uitvaart24.

Wat kost een uitvaart bij Goedkope Uitvaart24 in Venlo?

De kosten van een uitvaart verschillen door persoonlijke keuzes. Bij Goedkope Uitvaart24 zult u wel altijd voor de uitvaart zelf precies weten wat de kosten zijn. Bij elke aanvulling die u maakt, zult u het eindbedrag veranderen. Uw persoonlijke uitvaartverzorger houdt dat voor u in de gaten en zal u alternatieven bieden om toch aan uw wensen te kunnen beantwoorden. Waar u op het ene punt geld bespaart kunt u op het andere weer wat besteden. Kiest u bijvoorbeeld voor de inbegrepen kist, dan zult u goedkoper uit zijn dan als u kiest voor een andere kleur of andere houtsoort. Het is wel zo dat u bij www.goedkoopstegrafkist.nl betaalbare alternatieven zult vinden. Als u bloemen niet wilt laten ontbreken heeft www.heavenly-flowers.nl prachtige rouwboeketten voor u, die laag geprijsd zijn. Welke keuzes u ook maakt. Goedkope Uitvaart24 zal u op de hoogte blijven houden van de kosten.

Goedkope uitvaart regelen met Goedkope Uitvaart24 in Venlo

Hoewel een Goedkope Uitvaart24 bij Goedkope Uitvaart24 nog steeds een heel mooie, stijlvolle uitvaart zal zijn, zult u misschien aarzelen om te kiezen voor een budget uitvaartondernemer. U wilt alleen het beste voor uw dierbare en wilt niet hierop beknibbelen. U kunt dat ook anders zien. Een mooi afscheid hoeft niet zoveel te kosten als veel uitvaartondernemers u willen doen geloven. Het is ook zo dat u – als er een uitvaartpolis is – u niet verplicht bent die uitvaartonderneming te bellen. Het is zelfs beter als u dat niet doet, het scheelt u veel in de kosten. Door eerlijke prijzen te rekenen kan Goedkope Uitvaart24 u meer bieden voor minder geld. Bekijk de mogelijkheden voor zowel een crematie als een begrafenis en laat u verrassen. Uw nota zal vooraf duidelijk zijn, u krijgt bij Goedkope Uitvaart24 nooit een onverwacht hoge nota achteraf.

Crematie of begrafenis regelen met Goedkope Uitvaart24 in Venlo?

Als niet duidelijk is of de overledene een crematie of een begrafenis wilde kan het zijn dat u de beslissing neemt op basis van een vermoeden omtrent het verschil in kosten. Hoewel de kosten van een begraafplaats altijd wel meespelen, kunt u met Goedkope Uitvaart24 toch ook heel betaalbaar een begrafenis regelen. Begraafplaatsen en ook crematoria hanteren overal in Nederland andere prijzen. Door de locatie te laten bepalen door Goedkope Uitvaart24 kunt u op dit vlak veel besparen. Het accent kan dan liggen op de plechtigheid en de condoleance eventueel, bij u thuis of in een uitvaartcentrum, of ergens in het centrum van Venlo in een locatie waar u en uw naasten mooie herinneringen hebben liggen. Alles is denkbaar, alles is bespreekbaar en heel veel is ook mogelijk.
Wilt u een overlijden melden of heeft u behoefte aan informatie? Bel gerust met Goedkope Uitvaart24 op nummer 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl. Goedkope Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar.

Meld direct een overlijden

Voor het melden van een overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Voor het melden van overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

085 016 068 5 wendy

Goed om te weten

Uitvaart geregeld vanaf€ 849,00
Geen onverwachte kosten achteraf
Met elke uitvaartpolis mogelijk
Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Essentie
€ 849,00
Eenvoud
€ 1.799,00
Compact
€ 2.875,00
Compleet
€ 3.449,00
Uitgebreid
€ 3.849,00
Crematie
Uitvaartkist
As in een as-bus óf strooikoker
Uitvaartbespreking
Verzorging van de overledene
Koeling tot de dag van uitvaart
Overbrenging
Thuisopbaring -
Gebruik familiekamer of aula - -
Condoleanceruimte - - -
Persoonlijke uitvaartleider - - -
Vrije keuze crematorium - - - -
Geen bijkomende kosten
Bevat optie Optioneel

Liever een compleet verzorgde begrafenis?

Bekijk begrafenis pakketten

Overlijden melden?

085 016 068 5 wendy