• Uitvaart geregeld vanaf € 849,00
  • Geen onverwachte kosten achteraf
  • Met elke uitvaartpolis mogelijk
  • Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Veendam

Goedkope uitvaart in Veendam

Wij staan 24/7 voor u klaar om ondersteuning te bieden tijdens een uitvaart regelen. Wanneer u ons belt nemen wij u vrijblijvend mee in alle stappen die u dient te nemen. U kunt ons bereiken op 085 016 068 5 .

U heeft al een compleet verzorgde uitvaart geregeld vanaf € 849,00

“Ik heb een paar keer gebeld met een vraag en telkens geven jullie duidelijk en rustig antwoord. De sfeer en het contact is prettig en uiteindelijk was de uitvaart ook zo geregeld als we wilden. Warm en ongedwongen. Bedankt.”

Bart

Goedkope Uitvaart24 in Veendam

Hoewel er al een aantal jaren niet meer gevoetbald wordt in de Langeleegte, het stadion van SC Veendam, leeft de club voor de vaste supporters nog steeds. Zo zal het ook gaan als een dierbare komt te overlijden, in gedachten leeft iemand nog heel lang voort. Een mooi afscheid kan daarbij ook helpen. Goedkope Uitvaart24 helpt u graag bij het realiseren daarvan. Juist nieuwe herinneringen van een goed georganiseerd afscheid die past bij het geleefde leven van uw naaste, helpt u naderhand bij het verwerken van het verlies.

Bekijk de overzichtelijke pakketten van Goedkope Uitvaart24, meer duidelijke tarieven bij de dienstverlening. Heeft u vragen? Neem gerust contact op met Goedkope Uitvaart24.

Goedkope uitvaart regelen met Goedkope Uitvaart24 in Veendam

Als een dierbare overleden is, komt er van alles op u af. Soms is het prettig dan juist iets om handen te hebben, een uitvaart regelen is dan bijna een mooie afleiding. Maar voor de ander voelt dat anders en is het heel moeilijk om hierover na te denken. Alle varianten hierop zijn mogelijk, met allen heeft Goedkope Uitvaart24 ervaring. Wat u ook aan wensen heeft voor de uitvaart, Goedkope Uitvaart24 denkt met u mee en zal u adviseren waar mogelijk. Bij elke suggestie om aan uw wensen te kunnen voldoen zal uw persoonlijke uitvaartverzorger die kosten aan u voorleggen. Zo kunt u een keuze ook weloverwogen nemen. Kijk ook eens op www.goedkoopstegrafkist.nl voor een alternatief voor de nette standaardkist en op www.heavenly-flowers.nl voor betaalbare rouwboeketten.

Mocht u voor uzelf deze website bezoeken, om het uw eigen nabestaanden te besparen dat ze voor u de uitvaart moeten uitstippelen, kunt u geheel vrijblijvend ons intakeformulier invullen. Zo kunt u een en ander op een rijtje krijgen voor uzelf en eventueel uw partner. Ook al is de dood onvermijdelijk verbonden met het leven, het blijft een onderwerp dat we liever vermijden. Toch helpt u elkaar als u een en ander al vastlegt.

Wat zijn de kosten van een uitvaart bij Goedkope Uitvaart24 in Veendam?

De kosten zijn afhankelijk van persoonlijke keuzes. Bij Goedkope Uitvaart24 zult u de kosten van elke aanpassing in de overzichtelijke pakketten direct weten, in elk geval ruim voor de uitvaart. U zult nooit een onverwacht hoge nota krijgen.

Om een uitvaart te moeten regelen voor een naaste is al moeilijk genoeg. Als u allerlei beslissingen moet nemen terwijl uw hoofd er helemaal niet aan toe is, kunt u wellicht verkeerde keuzes maken. Wees gerust: met Goedkope Uitvaart24 heeft u de juiste uitvaartonderneming gebeld, die niet alleen transparant is in de communicatie, maar ook in de kosten. Het is belangrijk dat u in alle rust het afscheid kunt organiseren. Des te groter is de kans dat u er een blijvend mooie aandenken zult hebben.

Waarom een goedkope crematie regelen met Goedkope Uitvaart24 in Veendam?

Bij Goedkope Uitvaart24 betekent een goedkope crematie alleen dat u minder voor de dienstverlening betaald dan elders. Verder zal uw uitvaartverzorger er samen met u voor zorgen dat het afscheid past bij het geleefde leven van de overledene en stijlvol en waardig is. U betaalt alleen voor de dienstverlening die u afneemt en niet voor zaken die u niet wilt. Wist u dat u zelf de locatie kunt bepalen waar uw naaste gecremeerd zal worden? En dat de kosten per crematorium en gemeente aanzienlijk kunnen verschillen? Als u kiest voor het pakket Essentie bij Goedkope Uitvaart24 zal om die reden het crematorium worden bepaald door uw uitvaartverzorger. Juist vanwege goede afspraken kan Goedkope Uitvaart24 een crematie verzorgen, die volgens de vastgestelde regels plaatsvindt, met dezelfde waardigheid en respect die u verwacht, maar op een goedkopere locatie. Natuurlijk kunt u ook voor een locatie in de buurt kiezen, en of er nu wel of niet besloten wordt dat er in Veendam zelf een crematorium komt, waar u ook voor kiest Goedkope Uitvaart24 zal het afscheid zorgvuldig en waardig regelen.

Een begrafenis regelen bij Goedkope Uitvaart24 in Veendam

Als uw naaste heeft aangegeven begraven te willen worden, kan Goedkope Uitvaart24 de begrafenis overal voor u regelen. Op Begraafplaats Buitenwoelhof of de RK Begraafplaats aan het Boven Oosterdiep of een andere in de omgeving, maar u kunt er ook voor kiezen een goedkopere optie te kiezen met pakket Essentie. Dan zal Goedkope Uitvaart24 de begraafplaats bepalen. Wellicht heeft u dan net wat meer financiële armslag om de plechtigheid of eventuele condoleance op een bijzondere locatie te laten plaatsvinden. Denk bijvoorbeeld aan SC Veendam of op een locatie waar uw naaste graag kwam, zoals Borgerswoldhoeve. Maar natuurlijk kan thuis ook bijzonder zijn. Bij Goedkope Uitvaart24 is alles bespreekbaar en heel veel is mogelijk. Als u ons uw wensen laat weten, kunnen we samen met u het afscheid zo regelen dat het passend, liefdevol en betaalbaar zal zijn.

Wilt u een overlijden melden, of heeft u vragen? Bel gerust met Goedkope Uitvaart24 op 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl. Goedkope Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar.

Meld direct een overlijden

Voor het melden van een overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Voor het melden van overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

085 016 068 5 wendy

Goed om te weten

Uitvaart geregeld vanaf€ 849,00
Geen onverwachte kosten achteraf
Met elke uitvaartpolis mogelijk
Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Essentie
€ 849,00
Eenvoud
€ 1.799,00
Compact
€ 2.875,00
Compleet
€ 3.449,00
Uitgebreid
€ 3.849,00
Crematie
Uitvaartkist
As in een as-bus óf strooikoker
Uitvaartbespreking
Verzorging van de overledene
Koeling tot de dag van uitvaart
Overbrenging
Thuisopbaring -
Gebruik familiekamer of aula - -
Condoleanceruimte - - -
Persoonlijke uitvaartleider - - -
Vrije keuze crematorium - - - -
Geen bijkomende kosten
Bevat optie Optioneel

Liever een compleet verzorgde begrafenis?

Bekijk begrafenis pakketten

Overlijden melden?

085 016 068 5 wendy