• Uitvaart geregeld vanaf € 849,00
  • Geen onverwachte kosten achteraf
  • Met elke uitvaartpolis mogelijk
  • Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Valkenswaard

Goedkope uitvaart in Valkenswaard

Wij staan 24/7 voor u klaar om ondersteuning te bieden tijdens een uitvaart regelen. Wanneer u ons belt nemen wij u vrijblijvend mee in alle stappen die u dient te nemen. U kunt ons bereiken op 085 016 068 5 .

U heeft al een compleet verzorgde uitvaart geregeld vanaf € 849,00

“Ook al had mijn vader een lang ziekbed, toch kwam het moment van overlijden toch onverwachts. Voor mijn moeder was jullie steun ook erg fijn, we voelden ons in vertrouwde handen. Bedankt voor het meedenken en een mooie uitvaart.”

– Ook namens mijn moeder, Anja

Goedkope Uitvaart24 in Valkenswaard

Wist u dat Valkenswaard de naam te danken heeft aan de valkeniers die hier ooit valken trainden. En dat ‘Striepersgat’ duidt op het striepen (= verwijderen) van de hoofdnerf van het blad waar sigaren mee gedraaid werden. Elke historie is bijzonder, zo ook die van elk mens. Om een leven van een overleden naaste mooi en respectvol te herdenken, moet de uitvaart goed geregeld zijn. Goedkope Uitvaart24 kan dat voor u doen. Waardig, warm en betaalbaar.

Bekijk de mogelijkheden van Goedkope Uitvaart24 in overzichtelijke pakketten. Met de bijbehorende tarieven geven ze u een duidelijk beeld van wat er allemaal bij een uitvaart komt kijken. Heeft u vragen? Neem gerust contact op.

Wat kost een uitvaart bij Goedkope Uitvaart24 in Valkenswaard?

Elk mens is anders, dus ook elke uitvaart. Wat de exacte kosten zijn is vooraf niet direct te zeggen, die zijn afhankelijk van persoonlijke keuzes. De eerste keuze is die voor een uitvaartonderneming. Als er een uitvaartverzekering is, bent u niet verplicht het nummer te bellen dat op de polis vermeld staat. Ook al lijkt het noodzakelijk, u bent beslist vrij in uw eigen keuzes. Als u Goedkope Uitvaart24 belt, kunt u er zeker van zijn dat u voor minder geld, meer kunt realiseren van uw wensen.

Niet alleen de pakketten bieden duidelijkheid, maar ook uw persoonlijke uitvaartverzorger zal met u meedenken. Van elke aanpassing die u wilt doen, zult u gelijk de kosten die daarbij horen weten. Als u bijvoorbeeld een andere grafkist wilt dan de inbegrepen nette standaardkist, kijkt u dan een op www.goedkoopstegrafkist.nl voor betaalbare alternatieven.

Als u graag bloemen bij de kist wilt, kunt u bij www.heavenly-flowers.nl mooie verse rouwboeketten bestellen die redelijk geprijsd zijn.

Goedkope uitvaart regelen met Goedkope Uitvaart24 in Valkenswaard

Als een dierbare komt te overlijden moet er van alles geregeld worden, veel beslissingen over het afscheid moeten worden gemaakt. Dat valt beslist niet altijd mee en het is prettig daarbij gesteund te worden door een uitvaartondernemer die u niet onder druk zet, maar echt meedenkt en wiens doel het is om het afscheid zo te realiseren dat u er naderhand met een warm gevoel aan terugdenkt. Goedkope Uitvaart24 is zo’n uitvaartonderneming. We zijn ervan overtuigd dat een mooi afscheid niet duur hoeft te zijn. Natuurlijk wilt u het beste voor uw naaste en met Goedkope Uitvaart24 zult u dat ook krijgen. En tegelijk zal het ook betaalbaar blijven. Bij Goedkope Uitvaart24 weet u ruim op tijd wat de totale kosten zullen zijn.

Benieuwd naar ervaringen van anderen met onze dienstverlening? Bekijk hier hun commentaren.

Goedkope crematie en begrafenis regelen bij Goedkope Uitvaart24 in Valkenswaard

Of u kiest voor een begrafenis op de Oude Begraafplaats Kerkhofstraat of “Eikenhof” aan de Sil, Goedkope Uitvaart Valkenswaard zal de uitvaart voor u kunnen regelen. Een crematorium is er niet in Valkenswaard, daarvoor zullen we uw dierbare kunnen vervoeren naar het dichtstbijzijnde crematorium. U kunt er ook voor kiezen dat Goedkope Uitvaart24 voor u de locatie kiest, dat kan u aanmerkelijk schelen in de kosten. Wist u dat elke begraafplaats en ook elk crematorium andere tarieven hanteert? Overal in Nederland verschillen die prijzen. Als u voor pakket Essentie kiest, maakt Goedkope Uitvaart24 voor u die keuze en kunt u de nadruk van de uitvaart op een ander aspect leggen. Bijvoorbeeld op de condoleance of de plechtigheid, waarbij het leven van de overledene herdacht wordt, met eventueel een hapje en een drankje. Bij u thuis, in een uitvaartcentrum naar keuze, of een plaatselijke kroeg of een plek waar u naaste graag kwam. Wat u ook wilt, Goedkope Uitvaart24 zal het voor u uitvoeren naar uw wensen.

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden? Bel gerust met Goedkope Uitvaart24 op 085 016 068 5  of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl. Goedkope Uitvaart24 is dag en nacht bereikbaar.

Meld direct een overlijden

Voor het melden van een overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Voor het melden van overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

085 016 068 5 wendy

Goed om te weten

Uitvaart geregeld vanaf€ 849,00
Geen onverwachte kosten achteraf
Met elke uitvaartpolis mogelijk
Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Kosten crematie in Nederland


Essentie
€ 849,00
Eenvoud
€ 1.799,00
Compact
€ 2.875,00
Compleet
€ 3.449,00
Uitgebreid
€ 3.849,00
Crematie
Uitvaartkist
As in een as-bus óf strooikoker
Uitvaartbespreking
Verzorging van de overledene
Koeling tot de dag van uitvaart
Overbrenging
Thuisopbaring -
Gebruik familiekamer of aula - -
Condoleanceruimte - - -
Persoonlijke uitvaartleider - - -
Vrije keuze crematorium - - - -
Geen bijkomende kosten
Bevat optie Optioneel

Liever een compleet verzorgde begrafenis?

Bekijk begrafenis pakketten

Overlijden melden?

085 016 068 5 wendy