• Uitvaart geregeld vanaf € 849,00
  • Geen onverwachte kosten achteraf
  • Met elke uitvaartpolis mogelijk
  • Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Tynaarlo

Goedkope uitvaart in Tynaarlo

Wij staan 24/7 voor u klaar om ondersteuning te bieden tijdens een uitvaart regelen. Wanneer u ons belt nemen wij u vrijblijvend mee in alle stappen die u dient te nemen. U kunt ons bereiken op 085 016 068 5 .

U heeft al een compleet verzorgde uitvaart geregeld vanaf € 849,00

“Nooit geweten dat een goedkope uitvaart ook een mooie, stijlvolle uitvaart kon zijn. Eigenlijk noodgedwongen hier terechtgekomen, maar zeker geen spijt van. Ik kan het iedereen die een uitvaart moet regelen aanraden.”

– Thijs

Goedkope Uitvaart Tynaarlo

In het midden van de gemeente Tynaarlo ligt het eeuwenoude dorp Tynaarlo, typisch Drentse plaats met brink en zelfs een hunebed. Verbonden met al die historie en de prachtige landelijke omgeving zal iemand die hier zijn leven heeft doorgebracht ook naderhand wellicht willen blijven. Mocht u een uitvaart moeten regelen omdat een naaste net is overleden, of omdat u voor uzelf het een en ander wilt vast leggen, bent u bij Goedkope Uitvaart24 aan het goede adres. In ons intakeformulier kunt u alvast – geheel vrijblijvend – alle administratieve gegevens invullen die hiervoor nodig zijn.

Bekijkt u eerst in alle rust de pakketten waarin de dienstverlening van Goedkope Uitvaart24 helder en overzichtelijk wordt aangegeven met bijbehorende tarieven. Neem contact op om uw wensen te bespreken.

Goedkope uitvaart regelen met Goedkope Uitvaart Tynaarlo

Samen met Goedkope Uitvaart24 kunt u een mooi afscheid regelen, zonder dat de kosten te hoog oplopen. Als een dierbare komt te overlijden, komt er zoveel op u af dat het soms lastig wordt helder te blijven. Het kan voorkomen dat u dan beslissingen neemt waar u later spijt van heeft. Dat proberen we bij Goedkope Uitvaart24 te voorkomen. Door goed naar u te luisteren en naar uw wensen en die van de andere nabestaanden, komen we samen tot het afscheid waar u later met een warm gevoel aan kunt terugdenken. Het is belangrijk om vooral bij uw eigen gevoel te blijven en u niet te laten leiden door wat een ander als respectvol ervaart. Een afscheid wordt pas persoonlijk als u, naast de praktische zaken die nodig zijn, de muziek, bloemen, sprekers, zangers, dragers, enz. geheel naar eigen wens toevoegt. Of helemaal niet. Als u de uitvaart wilt beperken tot de essentie (zie pakket Essentie), dan geeft u dat ruimte op een ander vlak om het leven van de overledene passend te herdenken. Uw wensen staan voorop.

Benieuwd naar ervaringen van anderen met de dienstverlening van Goedkope Uitvaart24? Lees hier verder.

Wat kost een uitvaart bij Goedkope Uitvaart24 in Tynaarlo?

De kosten van een uitvaart zijn afhankelijk van persoonlijke keuzes. En een van de belangrijkste, vaak eerste keuze is die voor de uitvaartonderneming. U bent niet verplicht degene op de uitvaartpolis te bellen, u bent geheel vrij eigen keuzes te maken. Goedkope Uitvaart24 kan dat voor u met de verzekeraar regelen, maar dat kunt u ook zelf doen. U mag altijd zelf een begrafenisondernemer kiezen die met het uitgekeerde bedrag de uitvaart regelt. En de kans dat dat binnen het uitgekeerde bedrag mogelijk is, is bij Goedkope Uitvaart24 veel groter.

Daarnaast zijn er keuzes als thuis opbaren, of in een uitvaartcentrum. Of u kiest een andere kist dan de nette standaardkist die in de pakketten van Goedkope Uitvaart24 wordt geleverd. Kijkt u daarvoor ook eens op www.goedkopegrafkist.nl, hier vindt u betaalbare alternatieven van topkwaliteit. U kunt ook bij www.heavenly-flowers.nl schappelijk geprijste rouwboeketten bestellen. Maar u kunt er ook geen bloemen doen, maar liever een potje plaatsen waar mensen donaties in kunnen doen. Ieder mens is anders en zo zal ook iedere uitvaart anders zijn. En bij Goedkope Uitvaart24 bent u echt vrij in die keuzes. Uw persoonlijke uitvaartverzorger denkt graag met u mee, is flexibel in de uitvoering, maar altijd betrouwbaar en duidelijk. Bij Goedkope Uitvaart24 weet u alle kosten vóór de uitvaart.

Een begrafenis of een crematie regelen bij Goedkope Uitvaart24 in Tynaarlo

Afscheid nemen van een dierbare is al moeilijk genoeg. Het is fijn als bepaalde keuzes die gemaakt moeten worden bij het regelen van de uitvaart al bekend zijn. Zoals de keuze voor een begrafenis of een crematie. Het prijsverschil is bij Goedkope Uitvaart24 relatief klein, ook door de mogelijkheid dat uw uitvaartleider de begraafplaats of het crematorium kan bepalen. Elke locatie, in elke gemeente in Nederland hanteert namelijk een andere prijs. Die verschillen kunnen hoog oplopen. Als u kiest voor pakket Essentie van Goedkope Uitvaart24 zult u de goedkoopste optie kiezen.

Wat u ook kiest, Goedkope Uitvaart24 kan voor u de uitvaart regelen in elk uitvaartcentrum of dorpshuis, of waar u maar wilt. Bespreek uw wensen en uw uitvaartverzorger vertaalt ze naar een afscheid die een mooie herinnering zal zijn.

Wilt u een overlijden melden of heeft u vragen? Bel met Goedkope Uitvaart24 op 085 016 068 5  of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl. Goedkope Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar.

Meld direct een overlijden

Voor het melden van een overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Voor het melden van overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

085 016 068 5 wendy

Goed om te weten

Uitvaart geregeld vanaf€ 849,00
Geen onverwachte kosten achteraf
Met elke uitvaartpolis mogelijk
Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Essentie
€ 849,00
Eenvoud
€ 1.799,00
Compact
€ 2.875,00
Compleet
€ 3.449,00
Uitgebreid
€ 3.849,00
Crematie
Uitvaartkist
As in een as-bus óf strooikoker
Uitvaartbespreking
Verzorging van de overledene
Koeling tot de dag van uitvaart
Overbrenging
Thuisopbaring -
Gebruik familiekamer of aula - -
Condoleanceruimte - - -
Persoonlijke uitvaartleider - - -
Vrije keuze crematorium - - - -
Geen bijkomende kosten
Bevat optie Optioneel

Liever een compleet verzorgde begrafenis?

Bekijk begrafenis pakketten

Overlijden melden?

085 016 068 5 wendy