• Uitvaart geregeld vanaf € 849,00
  • Geen onverwachte kosten achteraf
  • Met elke uitvaartpolis mogelijk
  • Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Twente

Goedkope uitvaart in Twente

Wij staan 24/7 voor u klaar om ondersteuning te bieden tijdens een uitvaart regelen. Wanneer u ons belt nemen wij u vrijblijvend mee in alle stappen die u dient te nemen. U kunt ons bereiken op 085 016 068 5 .

U heeft al een compleet verzorgde uitvaart geregeld vanaf € 849,00

“De rust in Twente is als de rust bij Goedkope Uitvaart Twente. Professioneel, gemoedelijk, geen stress, alles top geregeld. Jullie voelden als een boei voor ons in deze hectische tijd. Helemaal top!”

Familie van Santen

Goedkope uitvaart24 in Twente

Als een dierbare komt te overlijden, komt er veel op u af. Veel keuzes moeten worden gemaakt. Ook al staan Tukkers erom bekend het wel kalm aan te doen, in dit soort emotionele periodes is steun soms erg welkom. Met ons overzichtelijke pakketten kunt u bij Goedkope Uitvaart24 alvast bekijken welke aspecten van een uitvaart voor u belangrijker zijn dan andere. Wat u ook kiest, Goedkope Uitvaart24 kan het afscheid samen met u zo regelen dat het waardig en respectvol is.

Bekijk hier de mogelijkheden van Goedkope Uitvaart24 met bijbehorende tarieven. In persoonlijk overleg kunnen we uw wensen bespreken en zult u vooraf weten waar u financieel aan toe bent.

Goedkope uitvaart regelen in Twente

Het moment waarop u een uitvaart moet regelen komt bijna altijd onverwacht. Ook al heeft u het al een tijdje aan zien komen, kan het nog opeens rauw op uw dak vallen. Een goede begrafenisondernemer als Goedkope Uitvaart24 is dan een eerste stap. Mocht u een uitvaartverzekering hebben, dan zal op de polis een nummer staan dat u kunt bellen. Dat is niet verplicht, u kunt ook een goedkopere uitvaartondernemer kiezen. De polis zal ook dan uitkeren. Dat zal uw uitvaartverzorger direct voor u navragen, zodat daar geen twijfel meer over kan bestaan. Goedkope Uitvaart24 werkt met overzichtelijke pakketten, waarbij een nette uitvaartkist standaard is. Mocht u een andere kleur, of een ander materiaal willen, kijkt u dan eens op www.goedkoopstegrafkist.nl. Voor betaalbare rouwboeketten kan Goedkope Uitvaart24 u verwijzen naar www.heavenly-flowers.nl.

Onze klanten delen hun ervaringen met ons, via een neutrale site. Kijk hier zodat u weet hoe anderen de dienstverlening van Goedkope Uitvaart24 ervaren.

Wie bepalen de kosten van een uitvaart?

De kosten van een uitvaart bepaalt u grotendeels zelf door uw keuzes. Het begint al met de keuze voor een crematie of een begrafenis. Maar ook de keuze voor een goedkope begrafenisondernemer is een verstandige start. Goedkope Uitvaart24 regelt met respect een waardige uitvaart die veel goedkoper uitpakt dan die van de wat bekendere uitvaartverzorgers. Goedkope Uitvaart24 gaat ervan uit dat u, zeker in de kwetsbare positie waar u nu in verkeert, duidelijkheid moet krijgen in de kosten. Dat u weet waarvoor u kiest, en ook welk tarief daar aanhangt. Dus u betaalt voor wat we met u afspreken. Uw wensen zijn voor ons leidend. En ook het door u te besteden budget. Een mooie uitvaart hoeft niet duur te zijn. Respect kost namelijk niets.

Goedkope crematie of een goedkope begrafenis in Twente

Wordt het een crematie of een begrafenis? Gelukkig is meestal vooraf bekend wat iemand had gewild, maar soms komen nabestaanden voor de keuze te staan. Een geloof of een  bepaald gevoel zal dan leidend zijn, of de kosten. Meestal is een crematie goedkoper dan een begrafenis, gezien de kosten van een graf en het onderhoud daarvan. Maar ook daarin variëren de tarieven per gemeente en per begraafplaats. Het is belangrijk dat u uitgaat van uw wensen en voor zover u die kent van de overledene. Goedkope Uitvaart24 denkt met u mee en helpt u zoveel mogelijk die wensen in het afscheid terug te laten komen. Vertrouw gerust op de professionele, persoonlijke hulp van de uitvaartverzorger van Goedkope Uitvaart24. Een mooi afscheid, zonder onverwachte extra nota achteraf.

Bekijk op uw gemak de pakketten en heeft u nog vragen bel vrijblijvend 085 016 068 5  of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl. Goedkope Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar.

Meld direct een overlijden

Voor het melden van een overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Voor het melden van overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

085 016 068 5 wendy

Goed om te weten

Uitvaart geregeld vanaf€ 849,00
Geen onverwachte kosten achteraf
Met elke uitvaartpolis mogelijk
Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Essentie
€ 849,00
Eenvoud
€ 1.799,00
Compact
€ 2.875,00
Compleet
€ 3.449,00
Uitgebreid
€ 3.849,00
Crematie
Uitvaartkist
As in een as-bus óf strooikoker
Uitvaartbespreking
Verzorging van de overledene
Koeling tot de dag van uitvaart
Overbrenging
Thuisopbaring -
Gebruik familiekamer of aula - -
Condoleanceruimte - - -
Persoonlijke uitvaartleider - - -
Vrije keuze crematorium - - - -
Geen bijkomende kosten
Bevat optie Optioneel

Liever een compleet verzorgde begrafenis?

Bekijk begrafenis pakketten

Overlijden melden?

085 016 068 5 wendy