• Uitvaart geregeld vanaf € 849,00
  • Geen onverwachte kosten achteraf
  • Met elke uitvaartpolis mogelijk
  • Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Tiel

Goedkope uitvaart in Tiel

Wij staan 24/7 voor u klaar om ondersteuning te bieden tijdens een uitvaart regelen. Wanneer u ons belt nemen wij u vrijblijvend mee in alle stappen die u dient te nemen. U kunt ons bereiken op 085 016 068 5 .

U heeft al een compleet verzorgde uitvaart geregeld vanaf € 849,00

“Niet verzekerd, dat was even schrikken. Maar dankzij het meedenken van Goedkope Uitvaart24 is de uitvaart van mijn vader toch heel mooi geworden. Alles wat we wilden kon toch binnen een redelijk bedrag geregeld worden. Als je ervoor komt te staan een uitvaart te moeten regelen, is deze uitvaartondernemer echt een aanrader.”

– Ernst

Goedkope Uitvaart24 in Tiel

Als een naaste komt te overlijden, moet er opeens van alles geregeld worden. Hoewel er niet altijd over een uitvaart gesproken is, is meestal de keuze voor een crematie of een begrafenis wel duidelijk. Verder kunt u met de overzichtelijke pakketten van Goedkope Uitvaart24 al snel een beeld krijgen van de verschillende mogelijkheden die er zijn en de keuzes die gemaakt moeten worden. Tussen de Waal, de Linge en het Amsterdam-Rijnkanaal biedt Tiel tal van locaties waar een mooi, passend afscheid geregeld kan worden.

Bekijkt u de pakketten voor de mogelijkheden van Goedkope Uitvaart24 en de bijbehorende tarieven. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen.

Wat kost een uitvaart bij Goedkope Uitvaart24 in Tiel?

De exacte kosten zijn niet direct te geven. Die zijn vooral afhankelijk van de persoonlijke keuzes die u maakt. De eerste keuze is al goed als u voor Goedkope Uitvaart24 kiest, want wist u dat u niet verplicht bent om het telefoonnummer dat op de uitvaartpolis staat te bellen. U bent geheel vrij hierin een eigen keuze te maken. Goedkope Uitvaart24 kan dan eventueel voor u alles verder met de verzekeraar regelen, zo u wilt. U kunt al in de pakketten zien waar de kosten ongeveer zitten. De keuze voor een uitgebreid afscheid, of een intiem afscheid thuis of elders, de nette standaard kist of liever een andere kist, elke beslissing doet iets met de totaalprijs (via bijvoorbeeld www.goedkoopstegrafkist.nl kunt u of uw uitvaartverzorger van Goedkope Uitvaart24 een betaalbare kist bestellen).

Als u al voor een overlijden een en ander wilt vastleggen voor een uitvaart van een dierbare of voor die van uzelf, kunt u alle benodigde gegevens op een rijtje krijgen door ons intakeformulier in te vullen. U bent dan nog nergens aan gebonden, pas als u de opdracht geeft nadat u een offerte heeft geaccepteerd, gaat u een verbintenis aan met Goedkope Uitvaart24.

Bent u benieuwd naar ervaringen van anderen met de werkwijze van Goedkope Uitvaart24, lees hier verder.

Goedkope uitvaart regelen met Goedkope Uitvaart24 in Tiel

Wij kunnen voor een eerlijke prijs de gehele uitvaart voor u organiseren, van het verzorgen van de overledene, het kisten en vervoeren, of thuis opbaren in bed of in een kist, kaarten laten drukken en versturen, rouwbezoeken aan een eventueel uitvaartcentrum, de plechtigheid, condoleance, wat u maar wilt. En wat u liever zelf doet, doet u gewoon zelf. U neemt bij Goedkope Uitvaart24 alleen de diensten af die wilt afnemen. Wij zijn ervan overtuigd dat een afscheid pas echt persoonlijk en passend is bij uw overleden dierbare als u goed luistert naar uw eigen gevoel en niet wat een of andere uitvaartondernemer tegen u zegt dat zou ‘horen’ of ‘moeten’. Natuurlijk zal uw uitvaartverzorger u suggesties aan de hand doen, maar alleen om daarmee uw wensen betaalbaar te kunnen vertalen naar een afscheid waar u allemaal met een warm gevoel aan kunt terugdenken.

Waarom een crematie regelen bij Goedkope Uitvaart24 in Tiel?

Als u bij Goedkope Uitvaart24 een crematie regelt, zult u een mooi afscheid realiseren. En of u dan in uw eigen regio de crematie wilt laten plaatsvinden of elders, alles kan.

De prijzen van verschillende aspecten van een crematieplechtigheid verschillen alleen nogal per regio en zelfs per crematorium. U kunt ook kiezen voor pakket Essentie als u het bepalen van de locatie van het crematorium aan Goedkope Uitvaart24 overlaat. Daarmee kunt u enorm in de kosten besparen, terwijl u niet inlevert op het gebied van waardigheid en respect. Natuurlijk blijft de keuze altijd aan u, maar laat u uw uitvaartleider u het voorrekenen en uitleggen hoe dat dan in zijn werk gaat en u kunt echt een bewuste keuze maken.

Goedkope begrafenis bij Goedkope Uitvaart24 in Tiel

Als een dierbare is overleden wilt u een mooie begrafenis en wilt u niet op de kosten letten. Maar soms zijn de middelen er gewoon niet, of het kan zijn dat u niet voor dezelfde dienstverlening teveel wilt betalen. Vooral dat laatste hoeft bij Goedkope Uitvaart24 dus niet, terwijl dat bij andere uitvaartondernemingen nog schering en inslag is. Bij Goedkope Uitvaart24 wordt een begrafenis zo geregeld als u dat wilt en u zult vooraf de kosten weten. Elke begraafplaats in elke regio heeft een andere prijslijst voor grafrecht, begraafkosten, onderhoudskosten, etc. Het kan dus lonend zijn om de keuze te maken voor pakket Essentie waarin Goedkope Uitvaart24 een goedkopere optie voor u heeft, waarin de keuze van de begraafplaats niet door uzelf bepaald wordt. Natuurlijk kan Goedkope Uitvaart24 ook voor u terecht op de begraafplaatsen Papesteeg, Ter Navolging en de R.K. begraafplaats in Tiel. Wat u ook kiest, uw wensen zijn leidend voor Goedkope Uitvaart24.

Wilt u een overlijden melden, of wilt u informatie? Bel gerust met Goedkope Uitvaart24 085 016 068 5  of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl. Goedkope Uitvaart24 is dag en nacht bereikbaar.

Meld direct een overlijden

Voor het melden van een overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Voor het melden van overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

085 016 068 5 wendy

Goed om te weten

Uitvaart geregeld vanaf€ 849,00
Geen onverwachte kosten achteraf
Met elke uitvaartpolis mogelijk
Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Essentie
€ 849,00
Eenvoud
€ 1.799,00
Compact
€ 2.875,00
Compleet
€ 3.449,00
Uitgebreid
€ 3.849,00
Crematie
Uitvaartkist
As in een as-bus óf strooikoker
Uitvaartbespreking
Verzorging van de overledene
Koeling tot de dag van uitvaart
Overbrenging
Thuisopbaring -
Gebruik familiekamer of aula - -
Condoleanceruimte - - -
Persoonlijke uitvaartleider - - -
Vrije keuze crematorium - - - -
Geen bijkomende kosten
Bevat optie Optioneel

Liever een compleet verzorgde begrafenis?

Bekijk begrafenis pakketten

Overlijden melden?

085 016 068 5 wendy