• Uitvaart geregeld vanaf € 849,00
  • Geen onverwachte kosten achteraf
  • Met elke uitvaartpolis mogelijk
  • Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Terneuzen

Goedkope uitvaart in Terneuzen

Wij staan 24/7 voor u klaar om ondersteuning te bieden tijdens een uitvaart regelen. Wanneer u ons belt nemen wij u vrijblijvend mee in alle stappen die u dient te nemen. U kunt ons bereiken op 085 016 068 5 .

U heeft al een compleet verzorgde uitvaart geregeld vanaf € 849,00

“Mijn vader was een geboren en getogen Terneuzenaar. Hij wilde een eenvoudige uitvaart. Dat is het geworden, maar toch heel warm en stijlvol. Zo hebben wij als nabestaanden er toch ook een goed gevoel bij. We zijn heel goed geholpen, bedankt.”

Neeltje

Goedkope Uitvaart24 in Terneuzen

Met de indrukwekkende grote zeeschepen die langs de Scheldeboulevard varen en via de sluizen over de Westerschelde binnenvaren, heeft Terneuzen een bijzondere uitstraling. Maar nu u deze website bezoekt zal uw aandacht daar niet direct naar uitgaan. Als u een uitvaart wilt regelen voor iemand die net is overleden, maakt de schoonheid van Terneuzen niet veel uit. Toch kan het prettig zijn als de uitvaartondernemer die u kiest, in uw omgeving bekend is. Goedkope Uitvaart24 is dat. Wij begeleiden u graag bij het organiseren van een mooie, passende uitvaart.
Bekijk de pakketten van Goedkope Uitvaart24 waarin overzichtelijk is beschreven wat we voor u kunnen doen, tegen welke tarieven. Neem gerust contact op als u vragen heeft.

Waarom een uitvaart regelen met Goedkope Uitvaart24 in Terneuzen?

Omdat bij Goedkope Uitvaart24 een uitvaart zorgvuldig geregeld wordt, met respect voor uw wensen en duidelijkheid over de kosten. Vooraf, dus u krijgt geen onverwacht hoge rekening achteraf. En goedkoper dan menig andere uitvaartonderneming, zonder dat we aan waardigheid inleveren.
Als er een verzekeringspolis is, staat daar meestal een telefoonnummer op dat u kunt bellen in geval van overlijden, maar dat bent u niet verplicht. U bent geheel vrij uw eigen keuze te maken. Welke begrafenisondernemer u ook kiest, de verzekeraar zal een bedrag moeten uitkeren mits het voor een uitvaart gebruikt wordt. U zult verrast zijn hoeveel meer u kunt regelen bij Goedkope Uitvaart24 voor het beschikbare budget. Tenminste, als de uitvaartonderneming/verzekeraar net zo transparant is als Goedkope Uitvaart24.

Wat kost een uitvaart bij Goedkope Uitvaart24 in Terneuzen?

De kosten van een uitvaart zijn afhankelijk van keuzes die u maakt. Goedkope Uitvaart24 werkt met pakketten, waarmee u een helder beeld krijgt van de mogelijkheden en de bijbehorende kosten. Ook als u daarvan afwijkt, als u bijvoorbeeld een uitgebreidere condoleance wilt of meerdere volgauto’s, dan zal uw uitvaartverzorger vooraf de kosten met u bespreken. Als u een andere grafkist wilt dan de nette standaardkist, kunt u eventueel op www.goedkoopstegrafkist.nl een andere keuze maken. U ziet daarvan ook direct de kosten.
Goedkope Uitvaart24 streeft naar een uitvaart die naar uw wens is, maar weet ook dat het maken van keuzes in zo’n verdrietige periode lastig is. Gevaar daarbij is dat de kosten misschien ongemerkt hoger oplopen dan wenselijk is. Daarvoor behoedt Goedkope Uitvaart24 u door transparant te zijn en de kosten in de gaten te houden. En door eventueel alternatieve suggesties te doen die juist goedkoper zijn, zodat u wel kunt doen wat u voor ogen had.

Benieuwd naar ervaringen van anderen met Goedkope Uitvaart 24? Lees hier verder.

Begrafenis of crematie regelen met Goedkope Uitvaart24 in Terneuzen

Met Goedkope Uitvaart24 kunt u een crematie regelen of een begrafenis. Vaak weten nabestaanden wel of iemand begraven wilde worden of gecremeerd, maar het komt ook voor dat dat niet bekend is. Om zo’n situatie te voorkomen kan bij Goedkope Uitvaart Terneuzen een intakeformulier ingevuld worden. Dit is hetzelfde formulier dat ook voor een uitvaart ingevuld moet worden, maar dat kan dus ook eerder. Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast. Het helpt om de uitvaartwensen te ordenen en het onderwerp misschien bespreekbaar te maken.
In Terneuzen zelf is een begraafplaats, maar in de gemeente zijn er nog 9 andere. Aan de Bellamystraat in Terneuzen is ook een crematorium. Goedkope Uitvaart24 begeleidt u hier graag.
De prijzen van begraafplaatsen en crematoria verschillen nogal, per regio, maar ook per locatie. Vandaar dat Goedkope Uitvaart24 u ook een alternatieve locatie aanbiedt, waar een begrafenis of crematie volgens dezelfde regels, maar goedkoper gerealiseerd wordt. Met het pakket Essentie kunt u die mogelijkheid kiezen. Natuurlijk is de keuze geheel aan u en als u graag wilt dat uw naast in Terneuzen de laatste rustplaats heeft, dan regelen we dat uiteraard voor u. Uw wensen zijn te allen tijde leidend. Een mooi, stijlvol afscheid past  bij u, bij de andere nabestaanden en de wensen van de overledene.

Wilt u een overlijden melden of heeft u vragen? Bel gerust met Goedkope Uitvaart24 op 085 016 068 5  of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl. Goedkope Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar.

Meld direct een overlijden

Voor het melden van een overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Voor het melden van overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

085 016 068 5 wendy

Goed om te weten

Uitvaart geregeld vanaf€ 849,00
Geen onverwachte kosten achteraf
Met elke uitvaartpolis mogelijk
Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Essentie
€ 849,00
Eenvoud
€ 1.799,00
Compact
€ 2.875,00
Compleet
€ 3.449,00
Uitgebreid
€ 3.849,00
Crematie
Uitvaartkist
As in een as-bus óf strooikoker
Uitvaartbespreking
Verzorging van de overledene
Koeling tot de dag van uitvaart
Overbrenging
Thuisopbaring -
Gebruik familiekamer of aula - -
Condoleanceruimte - - -
Persoonlijke uitvaartleider - - -
Vrije keuze crematorium - - - -
Geen bijkomende kosten
Bevat optie Optioneel

Liever een compleet verzorgde begrafenis?

Bekijk begrafenis pakketten

Overlijden melden?

085 016 068 5 wendy