• Uitvaart geregeld vanaf € 849,00
  • Geen onverwachte kosten achteraf
  • Met elke uitvaartpolis mogelijk
  • Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Spijkenisse

Goedkope uitvaart in Spijkenisse

Wij staan 24/7 voor u klaar om ondersteuning te bieden tijdens een uitvaart regelen. Wanneer u ons belt nemen wij u vrijblijvend mee in alle stappen die u dient te nemen. U kunt ons bereiken op 085 016 068 5 .

U heeft al een compleet verzorgde uitvaart geregeld vanaf € 849,00

“Nooit gedacht dat een goedkope uitvaart zo mooi kon zijn. Via internet een uitvaartonderneming kiezen is best spannend, maar dit zijn echt mensen van vlees en bloed en met veel verstand van zaken en ook nog eens meelevend. Prima geregeld alles, kon niet beter!”

– Pim

Goedkope Uitvaart24 in Spijkenisse

Of Spijkenisse nu gevoeld wordt als een stad of een dorp, Spikecity of gewoon Spijkenisse genoemd, als een dierbare komt te overlijden staat de wereld even stil. Hoe verbonden iemand ook is met de plaats waarin hij of zij woonde, het idee dat er ook een afscheid geregeld zal moeten worden is iets wat vaak vooruit geschoven wordt. Als het moment daar is strijden verdriet en stress om voorrang. Goedkope Uitvaart24 zal u de rust geven die u nu nodig heeft. Door samen met u uw wensen te bespreken en een mooi afscheid te realiseren dat stijlvol en passend is en betaalbaar bovendien.

Bekijk de overzichtelijke pakketten met de bijbehorende tarieven en mocht u daarna vragen hebben, neem gerust contact op met Goedkope Uitvaart24.

Wat kost een uitvaart bij Goedkope Uitvaart24 in Spijkenisse?

De kosten van een uitvaart zijn afhankelijk van de keuzes die u maakt. Niet in de laatste plaats die van de uitvaartonderneming. Mocht er een uitvaartpolis zijn, kunt u het nummer dat daarop vermeld staat bellen, maar u kunt er ook voor kiezen eerst even verder te kijken.

U bent beslist niet verplicht namelijk om in zee te gaan met degene die op de polis staat. Het kan u veel geld schelen als u een andere keuze maakt. Uw wensen zullen bij Goedkope Uitvaart24 minstens zo mooi gerealiseerd worden en u maakt meer kans dat het ook binnen het uitgekeerde bedrag zal gebeuren. Transparantie over dienstverlening en kosten levert niet elke uitvaartondernemer is onze ervaring. Bij Goedkope Uitvaart24 zijn we er trots op dat we dat juist hoog in ons vaandel hebben staan.

Benieuwd naar ervaringen van anderen met onze dienstverlening? Lees hier verder wat klanten van Goedkope Uitvaart24 vertellen.

Goedkope uitvaart regelen met Goedkope Uitvaart24 in Spijkenisse

Voor niemand zal het meevallen een uitvaart te moeten regelen voor een dierbare. Elk mens reageert dan anders. Zo vinden we bij Goedkope Uitvaart24 dat ook elk mens een mooi afscheid verdient, en juist omdat elk mens anders is, zal ook elke uitvaart anders zijn. Persoonlijk, passend bij de wensen van de nabestaanden en betaalbaar. Door onze ervaring zou de dienstverlening routine kunnen worden, maar dat zal het in deze bijzondere branche nooit zijn. In elk geval niet voor Goedkope Uitvaart24. Deel uw wensen en vertel wat u moeilijk vindt of wat u juist heel graag zelf wilt doen. Uw persoonlijke uitvaartverzorger van Goedkope Uitvaart24 helpt u waar u wilt en laat u met rust als u dat wilt. Een uitvaart op maat, dat is wat Goedkope Uitvaart24 levert.

Goedkope crematie regelen bij Goedkope Uitvaart24 in Spijkenisse

Natuurlijk kan Goedkope Uitvaart24 voor uw naaste in Crematorium de Ommering een crematie regelen, maar kijkt u ook eens op www.crematoriuminspijkenisse.nl.

Voor een goedkoper alternatief, met hetzelfde respect en volgens dezelfde regels kunt u ook Goedkope Uitvaart24 voor u de locatie van de crematie laten kiezen. Elk crematorium heeft namelijk andere tarieven, en dat verschilt ook per gemeente. Als u kiest voor pakket Essentie zult financieel op een ander vlak wat meer ruimte hebben. Zo kan er geld zijn waarmee u in een favoriete locatie van uw dierbare diens leven kunt herdenken onder het genot van een drankje en een hapje. In een andere omgeving, eentje die misschien beter past bij de overledene, dan een aula in een uitvaartcentrum. Ook een afscheid thuis kunt u overwegen. Er zijn mogelijkheden te over en niets moet, u kunt zelf kiezen. Bespreek uw wensen en samen met Goedkope Uitvaart24 zult u een mooi afscheid realiseren.

Goedkope begrafenis regelen bij Goedkope Uitvaart24 in Spijkenisse

Als uw dierbare de voorkeur heeft aangegeven begraven te willen worden, kunt u dat prima regelen met Goedkope Uitvaart24. We zijn als begrafenisondernemer overal welkom. Dus ook op De Ommering of een andere begraafplaats in de regio. Net als bij crematoria verschillen de prijzen per gemeente en per begraafplaats enorm. De kosten van een graf (een algemeen of een familiegraf), het grafrecht, onderhoud zijn overal anders.

Als de kosten belangrijk zijn, of als u ervoor kiest het beschikbare budget anders te besteden kunt u met pakket Essentie voor de goedkoopste versie kiezen. Dan bepaalt uw uitvaartleider de locatie van de begrafenis, waar uw dierbare dan volgens dezelfde regels en met dezelfde waardigheid begraven wordt. Maakt u liever een andere keuze staat u dat uiteraard vrij.

Misschien vindt u een andere kist belangrijk, kijk ook eens op www.goedkoopstegrafkist.nl voor betaalbare alternatieven voor de standaardkist die in de pakketten inbegrepen is. Voor prachtige, betaalbare rouwboeketten kunt u goed terecht op www.heavenly-flowers.nl.

Welke keuze u ook maakt, Goedkope Uitvaart24 regelt het voor u.

Wilt u een overlijden melden? Of heeft u vragen? Bel gerust met Goedkope Uitvaart24 op 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl. Goedkope Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar en beschikbaar.

Meld direct een overlijden

Voor het melden van een overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Voor het melden van overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

085 016 068 5 wendy

Goed om te weten

Uitvaart geregeld vanaf€ 849,00
Geen onverwachte kosten achteraf
Met elke uitvaartpolis mogelijk
Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Essentie
€ 849,00
Eenvoud
€ 1.799,00
Compact
€ 2.875,00
Compleet
€ 3.449,00
Uitgebreid
€ 3.849,00
Crematie
Uitvaartkist
As in een as-bus óf strooikoker
Uitvaartbespreking
Verzorging van de overledene
Koeling tot de dag van uitvaart
Overbrenging
Thuisopbaring -
Gebruik familiekamer of aula - -
Condoleanceruimte - - -
Persoonlijke uitvaartleider - - -
Vrije keuze crematorium - - - -
Geen bijkomende kosten
Bevat optie Optioneel

Liever een compleet verzorgde begrafenis?

Bekijk begrafenis pakketten

Overlijden melden?

085 016 068 5 wendy