• Uitvaart geregeld vanaf € 849,00
  • Geen onverwachte kosten achteraf
  • Met elke uitvaartpolis mogelijk
  • Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Sittard-Geleen

Goedkope uitvaart in Sittard-Geleen

Wij staan 24/7 voor u klaar om ondersteuning te bieden tijdens een uitvaart regelen. Wanneer u ons belt nemen wij u vrijblijvend mee in alle stappen die u dient te nemen. U kunt ons bereiken op 085 016 068 5 .

U heeft al een compleet verzorgde uitvaart geregeld vanaf € 849,00

“Hoe triest een uitvaart ook is, het is dan wel heel erg prettig als alles goed geregeld is. Dat je goed begeleid wordt en mooie ideeën aangereikt krijgt. Echt een aanrader.”

– Helène

Goedkope Uitvaart24 in Sittard-Geleen

Als een dierbare is overleden komt er van alles op u af. In deze verdrietige periode moet er wel veel geregeld en besloten worden. Het kan helpen dat al vooraf te doen. Dat kan bij Goedkope Uitvaart24 via ons intakeformulier. Het helpt de gedachten ordenen en administratieve zaken zijn dan al geregeld. Het is overigens geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast. Het bespreken van mogelijkheden is altijd prettig. Of u kiest voor een intiem afscheid met een hapje en een drankje en mooie herinneringen thuis. Of u kiest voor een afscheid in het stadion van Fortuna Sittard. Alles is bespreekbaar en heel veel is mogelijk. Samen met uw uitvaartverzorger van Goedkope Uitvaart24 bespreekt u alles en regelt u een afscheid dat een mooi, bijzonder afscheid zal zijn, waar u nog lang met een warm gevoel aan kunt terugdenken.

Bekijk de mogelijkheden in de heldere, overzichtelijke pakketten van Goedkope Uitvaart24 en neem gerust contact op als u vragen heeft.

Wat kost een uitvaart bij Goedkope Uitvaart24 in Sittard-Geleen?

De kosten van een uitvaart zijn afhankelijk van de keuzes die u maakt. Als u een uitgebreid afscheid wilt met een plechtigheid en een condoleance in een uitvaartcentrum in Geleen of in Sittard, bent u misschien een andere prijs kwijt dan als u een informeel maar zeer stijlvol afscheid organiseert op Landgoed Kasteel Limbricht. De keuze voor opbaren thuis of in ons dienstencentrum of een aantal volgauto’s en dragers, of een eenvoudig afscheid voor een klein gezelschap. Alles is mogelijk, maar alles heeft een eigen prijs. Met onze pakketten geven we al veel duidelijkheid, maar natuurlijk kunt u altijd met vragen terecht.

De keuze om niet de begrafenisondernemer te bellen die op een eventuele uitvaartpolis staat is ook een heel belangrijke. U bent dat namelijk niet verplicht, u bent geheel vrij uw eigen keuze te maken. Als dat al iets zou doen met het uitgekeerde bedrag, dan nog zult u bij Goedkope Uitvaart24 goedkoper uit zijn. U zult in elk geval meer kunnen doen met minder geld.

Wilt u kosten besparen op de bloemen, kijk dan ook even op www.heavenly-flowers.nl voor prachtige, verse en betaalbare rouwboeketten. Goedkope Uitvaart24 heeft hier goede ervaringen mee.

Bent u benieuwd naar anderen die de dienstverlening van Goedkope Uitvaart24 hebben ervaren? Lees hier verder.

Een goedkope begrafenis of crematie regelen met Goedkope Uitvaart24 in Sittard-Geleen

Soms is de keuze nog niet helder of u een begrafenis of een crematie wilt regelen voor uw dierbare. Het verschil in kosten is bij Goedkope Uitvaart24 laag, u kunt u laten leiden door uw gevoel. Met pakket Essentie is de begrafenis of crematie zo goedkoop, omdat Goedkope Uitvaart24 dan de begraafplaats en het crematorium voor u bepaalt.  Dat is uiteraard een locatie waar volgens dezelfde regels en met hetzelfde respect wordt gehandeld, alleen goedkoper. Het is zo dat in Nederland de prijzen enorm verschillen per locatie en per gemeente. Door goede afspraken kan Goedkope Uitvaart24 voor u het afscheid daar regelen waar u minder kosten heeft. Dit geld kunt u wellicht besteden op een ander vlak waarmee het afscheid een nog passender en mooier afscheid kan worden.

Maakt u gerust de keuze die u zelf wilt maken en uw uitvaartverzorger van Goedkope Uitvaart24 denkt met u mee. Het helpt in het verwerken van het verdriet als het een afscheid wordt waar u met een goed gevoel aan kunt terugdenken.

Wilt u een overlijden melden, of heeft u vragen? Bel gerust met Goedkope Uitvaart24 op 085 016 068 5  of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl.

Goedkope Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar.

Meld direct een overlijden

Voor het melden van een overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Voor het melden van overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

085 016 068 5 wendy

Goed om te weten

Uitvaart geregeld vanaf€ 849,00
Geen onverwachte kosten achteraf
Met elke uitvaartpolis mogelijk
Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Kosten crematie in Nederland


Essentie
€ 849,00
Eenvoud
€ 1.799,00
Compact
€ 2.875,00
Compleet
€ 3.449,00
Uitgebreid
€ 3.849,00
Crematie
Uitvaartkist
As in een as-bus óf strooikoker
Uitvaartbespreking
Verzorging van de overledene
Koeling tot de dag van uitvaart
Overbrenging
Thuisopbaring -
Gebruik familiekamer of aula - -
Condoleanceruimte - - -
Persoonlijke uitvaartleider - - -
Vrije keuze crematorium - - - -
Geen bijkomende kosten
Bevat optie Optioneel

Liever een compleet verzorgde begrafenis?

Bekijk begrafenis pakketten

Overlijden melden?

085 016 068 5 wendy