• Uitvaart geregeld vanaf € 849,00
  • Geen onverwachte kosten achteraf
  • Met elke uitvaartpolis mogelijk
  • Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Schouwen-Duiveland

Goedkope uitvaart in Schouwen-Duiveland

Wij staan 24/7 voor u klaar om ondersteuning te bieden tijdens een uitvaart regelen. Wanneer u ons belt nemen wij u vrijblijvend mee in alle stappen die u dient te nemen. U kunt ons bereiken op 085 016 068 5 .

U heeft al een compleet verzorgde uitvaart geregeld vanaf € 849,00

“Je staat voor moeilijke beslissingen en daarin werden we door goed begeleid. Niets werd opgedrongen, gewoon suggesties gedaan en dan weet je toch beter wat je moet doen. We zijn zeer tevreden, ook over de nazorg.”

– Berend

Goedkope Uitvaart Schouwen-Duiveland

Schouwen-Duiveland is qua oppervlakte misschien wel een van de grootste gemeenten van het land, met een diversiteit aan natuur en historie. Een gebied waar iemand die geboren en getogen is, ook wellicht na een overlijden zou willen blijven.  Als u op dit moment op zoek bent naar een uitvaartonderneming, zal misschien net een dierbare zijn overleden, of ligt dat in de nabije toekomst en wilt u zich alvast oriënteren op de mogelijkheden.

U kunt dan na het bekijken van de pakketten, ook alvast een intakeformulier invullen, zodat u alvast de administratieve zaken geregeld heeft. Dat is geheel vrijblijvend bij Goedkope Uitvaart24 en u heeft dan in een later stadium alle tijd om u te richten op wat dan voor u het belangrijkste is.

Zie de mogelijkheden van Goedkope Uitvaart24, met de bijbehorende tarieven in de pakketten. Uiteraard zijn aanpassingen bespreekbaar. Bij Goedkope Uitvaart24 zijn uw wensen leidend. Neem gerust contact op als u vragen heeft.

Wat kost een uitvaart bij Goedkope Uitvaart Schouwen-Duiveland?

Onze pakketten geven heldere tarieven bij de dienstverlening die Goedkope Uitvaart24 voor u kan verrichten. Uw eigen keuzes zijn uiteindelijk wel bepalend voor de kosten. Bij Goedkope Uitvaart24 zult u die totale kosten wel vooraf weten.Uw persoonlijke uitvaartverzorger zal u zo begeleiden dat u weet welke keuze welke kosten met zich meebrengt. Een uitvaart met een kerkdienst, of een uitvaart met een plechtigheid in de aula van een uitvaartcentrum geeft een andere totaalprijs. Ook het aantal aanwezigen en de keuze voor een begrafenis of een crematie doen iets met de kosten.

Wat u ook kiest, Goedkope Uitvaart24 zal het mooi en stijlvol voor u regelen. Rekening houdend met uw wensen, passend bij de overledene en passend bij het beschikbare budget.

Bent u benieuwd naar ervaringen van anderen met Goedkope Uitvaart24? Lees hier verder.

Goedkope uitvaart regelen? Bel Goedkope Uitvaart Schouwen-Duiveland.

Als een dierbare komt te overlijden, komt er van alles op u af. Veel beslissingen moeten worden genomen, ook allerlei keuzes en dan kan er ook nog de vraag zijn hoe het financieel allemaal moet. Of de wensen wel betaalbaar blijven. Ons advies is: Bel Goedkope Uitvaart24. En niet degene die op de uitvaartpolis staat. Dat bent u namelijk niet verplicht om de uitkering van de verzekering te kunnen ontvangen, ook al wordt die indruk soms wel gewekt. U bent geheel vrij uw eigen uitvaartondernemer te kiezen. Dus ook Goedkope Uitvaart24. Het zal u zeker schelen in de kosten en de kans dat uw wensen op het gebied van de uitvaart gerealiseerd kunnen worden is vele malen groter. Uw uitvaartverzorger kan het voor u regelen met uw verzekeraar als u dat vervelend vindt, maar het hoeft geen probleem op te leveren. Juist meer ruimte voor de uitvaart zoals u die graag wilt organiseren voor uw dierbare.

Bekijkt u voor een betaalbare kist ook eens op www.goedkoopstegrafkist.nl als u een andere kist wilt dan de nette standaard kist die is inbegrepen in al onze pakketten.

Goedkope begrafenis regelen met Goedkope Uitvaart24 in Schouwen-Duiveland

Of u kiest voor begraafplaats Renesse of algemene begraafplaats Oosterland, Goedkope Uitvaart24 kan het voor u regelen. Het kan zijn dat de locatie van de begraafplaats voor u niet van zoveel belang is, dan kunt u – als u kiest voor pakket Essentie –  die ook laten bepalen door Goedkope Uitvaart24. Het is namelijk zo dat elke begraafplaats eigen prijzen hanteert en elke gemeente ook. Door goede afspraken kan uw uitvaartverzorger voor u de begraafplaats bepalen waar uw dierbare met dezelfde waardigheid en volgens dezelfde regels begraven wordt, alleen niet op Schouwen-Duiveland. Dit voelt voor iedereen anders en het kan zijn dat u dit niet prettig vindt, voor de ander maakt het geen verschil. Goedkope Uitvaart24 zal altijd uw wensen volgen, maar biedt alleen de mogelijkheid.

Goedkope crematie regelen met Goedkope Uitvaart24 in Schouwen-Duiveland

Ook als u voor een crematie kiest is er de mogelijkheid dat Goedkope Uitvaart24 voor u het crematorium kiest, in pakket Essentie. Wilt u die keuze zelf bepalen, is dat natuurlijk geheel aan u. Uw uitvaartverzorger zal u aan de hand van de heldere pakketten begeleiden in uw keuzes. En wilt u iets anders? Bespreek het altijd, ook al denkt u dat het veel te duur wordt. Goedkope Uitvaart24 adviseert u graag en zal altijd het beschikbare budget in de gaten houden voor u. Juist door jarenlange ervaring zult u met Goedkope Uitvaart24 het mooiste afscheid kunnen realiseren voor de laagste prijs.

Wilt u een overlijden melden, of wilt u wat vragen? Bel gerust met Goedkope Uitvaart24 085 016 068 5  of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl. Goedkope Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar.

Meld direct een overlijden

Voor het melden van een overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Voor het melden van overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

085 016 068 5 wendy

Goed om te weten

Uitvaart geregeld vanaf€ 849,00
Geen onverwachte kosten achteraf
Met elke uitvaartpolis mogelijk
Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Kosten crematie in Nederland


Essentie
€ 849,00
Eenvoud
€ 1.799,00
Compact
€ 2.875,00
Compleet
€ 3.449,00
Uitgebreid
€ 3.849,00
Crematie
Uitvaartkist
As in een as-bus óf strooikoker
Uitvaartbespreking
Verzorging van de overledene
Koeling tot de dag van uitvaart
Overbrenging
Thuisopbaring -
Gebruik familiekamer of aula - -
Condoleanceruimte - - -
Persoonlijke uitvaartleider - - -
Vrije keuze crematorium - - - -
Geen bijkomende kosten
Bevat optie Optioneel

Liever een compleet verzorgde begrafenis?

Bekijk begrafenis pakketten

Overlijden melden?

085 016 068 5 wendy