• Uitvaart geregeld vanaf € 849,00
  • Geen onverwachte kosten achteraf
  • Met elke uitvaartpolis mogelijk
  • Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Schoorl

Goedkope uitvaart in Schoorl

Wij staan 24/7 voor u klaar om ondersteuning te bieden tijdens een uitvaart regelen. Wanneer u ons belt nemen wij u vrijblijvend mee in alle stappen die u dient te nemen. U kunt ons bereiken op 085 016 068 5 .

U heeft al een compleet verzorgde uitvaart geregeld vanaf € 849,00

“We zijn heel goed en snel geholpen door Goedkope Uitvaart. Deskundig, professioneel en warm. We kunnen het iedereen die het nodig heeft aanraden.”

– Gerty

Goedkope Uitvaart24 in Schoorl

Als een naaste komt te overlijden, is niet altijd te voorspellen hoe de reactie zal zijn. Natuurlijk is er verdriet, maar de een is totaal verlamd en komt tot niets, terwijl de ander de afleiding zoekt en juist in actie komt. Vooraf is dat lastig in te schatten. Als u een overlijden in de nabije toekomst verwacht, kan het prettig zijn om een en ander alvast vrijblijvend te noteren op het intakeformulier. Bij Goedkope Uitvaart24 kan dat geheel vrijblijvend.

Het helpt bij het regelen als het moment daar is. In het mooie dorp Schoorl is van alles te organiseren, waarmee u het afscheid geheel naar wens en passend bij het leven van de overledene regelt. Uw uitvaartverzorger van Goedkope Uitvaart24 helpt u in alle rust, met kennis van zaken, terwijl het beschikbare budget in de gaten wordt gehouden.

Bekijkt u in de pakketten de mogelijkheden bij Goedkope Uitvaart24. Mocht u vragen hebben neem dan gerust contact op.

Goedkope uitvaart regelen met Goedkope Uitvaart24 in Schoorl

Na het overlijden van een naaste komt er van alles op u af. Is er een uitvaartverzekering? Wie moeten we bellen, wie gaat ons helpen? Nadat een arts het overlijden heeft bevestigd is de eerste keuze die gemaakt moet worden: de uitvaartondernemer. Degene die op de eventuele uitvaartpolis staat bent u niet verplicht te bellen. Als u meer wilt realiseren met het uit te keren bedrag kunt u dat zelfs beter niet doen. Met Goedkope Uitvaart24 zult u meer van uw wensen kunnen vertalen naar een afscheid dat binnen het verzekerde bedrag valt. Door lage vaste prijzen en transparantie over de werkelijke kosten bent u bij Goedkope Uitvaart24 gewoon goedkoper uit, zonder dat u inlevert op het gebied van waardigheid of stijl. In een periode van stress en hectiek kunt u zomaar meer uitgeven dan u had gewild, uw uitvaartverzorger van Goedkope Uitvaart24 behoedt u daarvoor.

Bent u benieuwd naar ervaringen van anderen met Goedkope Uitvaart24? Lees hier verder.

Wat kost een uitvaart bij Goedkope Uitvaart24 in Schoorl?

Wat een uitvaart precies kost bij Goedkope Uitvaart24 hangt af van uw persoonlijke keuzes. Als u kiest voor een andere kist dan de nette kist die inbegrepen is bij onze pakketten, zult u meer kosten hebben. Alhoewel die wel beperkt blijven als u een keuze maakt op www.goedkoopstegrafkist.nl. Als u een uitvaart wilt regelen waar een klein gezelschap aanwezig zal zijn, zullen de kosten lager zijn dan voor een groot gezelschap. Of u een plechtigheid en condoleance wilt in een aula van een uitvaartcentrum, of een intiem samenzijn thuis of in een plaatselijk café waar uw dierbare graag kwam, zal de prijs ook verschillen. Elke keuze heeft een prijs. En bij Goedkope Uitvaart24 zult u die prijs direct weten. Open en transparant zult u bij elke keuze weten wat de financiële gevolgen zijn en uw uitvaartverzorger kan u alternatieven bieden, waarmee veel van uw wensen toch uitgevoerd kunnen worden.

Goedkope crematie of begrafenis bij Goedkope Uitvaart24 in Schoorl

Soms is niet direct duidelijk of u een crematie of een begrafenis zult gaan regelen. Meestal weten nabestaanden dat wel, maar om twijfel op dit gebied te voorkomen is het wellicht handig om tijdig een intakeformulier in te vullen. Zo staan wensen in geval van overlijden tenminste op papier. Bij Goedkope Uitvaart24 is dat geheel vrijblijvend.

Als u een begrafenis wilt regelen op de begraafplaats in Schoorl of die in Bergen, Goedkope Uitvaart24 kan het voor u regelen. Waar u ook wilt waar een crematie plaatsvindt, ook dan staat Goedkope Uitvaart24 voor u klaar.

Elk crematorium en elke begraafplaats hanteert eigen tarieven, per locatie, maar ook per gemeente. Als u kiest voor het pakket Essentie zal Goedkope Uitvaart24 voor u een locatie kiezen. Geheel volgens de regels en met dezelfde waardigheid zal dan het cremeren of begraven plaatsvinden op een locatie die voor u wordt bepaald. Dat geeft u financiële ruimte voor andere manieren om uw dierbare te gedenken. Een mooi afscheid in een aula of misschien in het café onderaan het Klimduin. Alles is bespreekbaar en met Goedkope Uitvaart24 heel veel mogelijk.

Heeft u nog vragen of wilt u een overlijden melden? Bel Goedkope Uitvaart24 op 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl. Goedkope Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar.

Meld direct een overlijden

Voor het melden van een overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Voor het melden van overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

085 016 068 5 wendy

Goed om te weten

Uitvaart geregeld vanaf€ 849,00
Geen onverwachte kosten achteraf
Met elke uitvaartpolis mogelijk
Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Kosten crematie in Nederland


Essentie
€ 849,00
Eenvoud
€ 1.799,00
Compact
€ 2.875,00
Compleet
€ 3.449,00
Uitgebreid
€ 3.849,00
Crematie
Uitvaartkist
As in een as-bus óf strooikoker
Uitvaartbespreking
Verzorging van de overledene
Koeling tot de dag van uitvaart
Overbrenging
Thuisopbaring -
Gebruik familiekamer of aula - -
Condoleanceruimte - - -
Persoonlijke uitvaartleider - - -
Vrije keuze crematorium - - - -
Geen bijkomende kosten
Bevat optie Optioneel

Liever een compleet verzorgde begrafenis?

Bekijk begrafenis pakketten

Overlijden melden?

085 016 068 5 wendy