• Uitvaart geregeld vanaf € 849,00
  • Geen onverwachte kosten achteraf
  • Met elke uitvaartpolis mogelijk
  • Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Schiedam

Goedkope uitvaart in Schiedam

Wij staan 24/7 voor u klaar om ondersteuning te bieden tijdens een uitvaart regelen. Wanneer u ons belt nemen wij u vrijblijvend mee in alle stappen die u dient te nemen. U kunt ons bereiken op 085 016 068 5 .

U heeft al een compleet verzorgde uitvaart geregeld vanaf € 849,00

“Zeer transparant, geen extra kosten achteraf, deskundige begeleiding. Wat je niet wilt, betaal je ook niet. Ik ben er heel tevreden over hoe het afscheid van mijn man is geregeld.”

– Marianne

Goedkope Uitvaart24 in Schiedam

In Schiedam herinnert alles aan de tijd dat de stad het internationale hart was van de jeneverindustrie. De 6 hoogste molens ter wereld zijn daar nog een tastbaar bewijs van.

Een stad vol historie en bruisend van het leven, maar ook hier sterven mensen. U bent op dit moment op zoek naar een uitvaartondernemer, hetzij omdat u net een dierbare verloren bent, of omdat u zich wilt oriënteren op de mogelijkheden voor dat zover is, of voor uzelf.

Bekijkt u in alle rust de mogelijkheden in de pakketten. Samen met uw uitvaartverzorger van Goedkope Uitvaart24 kunt u uw wensen bespreken. Neem gerust contact op als u vragen heeft.

Waarom een goedkope uitvaart regelen bij Goedkope Uitvaart24 in Schiedam?

Juist omdat Goedkope Uitvaart24 bekend is in de regio, kan uw uitvaartleider met u en de andere nabestaanden meedenken met uw wensen. Daarbij is het prettig dat bij Goedkope Uitvaart24 niet alleen rekening wordt gehouden met uw verwachtingen, maar ook met uw beschikbare budget. Onze ervaring kan u helpen om ook met minder geld een passend en mooi afscheid te realiseren, waarvan niemand van de aanwezigen merkt dat het hier om een Goedkope Uitvaart24 gaat.

Mocht er een verzekering zijn, dan vindt u op de polis waarschijnlijk een telefoonnummer. U bent beslist niet verplicht dat te bellen en het zal u geld besparen als u dat niet doet. Goedkope Uitvaart24 kan voor u, zo u wilt, contact opnemen met de verzekeraar. De uitkering mag u altijd zelf besteden aan een uitvaart en dus mag u ook zelf kiezen welke uitvaartondernemer dat voor u regelt. Met Goedkope Uitvaart24 maakt u een goede eerste keuze.

Wat kost een uitvaart bij Goedkope Uitvaart24 in Schiedam?

Goedkope Uitvaart24 kan pas precies zeggen wat de uitvaart gaat kosten als alle keuzes zijn gemaakt. Juist uw persoonlijke keuzes bepalen de prijs. De keuze voor een crematie of een begrafenis verschilt in prijs. Als u kiest voor de nette, in de pakketten inbegrepen, kist of voor een kist in een andere kleur of van ander materiaal zijn de kosten anders (als u kijkt op www.goedkoopstegrafkist.nl kunt u ervoor zorgen dat ook die kosten zo beperkt mogelijk blijven).

Elke keuze heeft zijn prijs en bij Goedkope Uitvaart24 weet u die zo snel mogelijk. De totale kosten weet u in elk geval voor de uitvaart en u zult dus nooit een extra, onverwachte, nota achteraf krijgen, zoals bij andere begrafenisondernemers dikwijls het geval is. Maak uw eigen keuzes en samen met Goedkope Uitvaart24 zult u een mooie stijlvolle uitvaart organiseren die past bij uw dierbare, uzelf en andere nabestaanden en het beschikbare budget.

Goedkope crematie of begrafenis regelen bij Goedkope Uitvaart24 in Schiedam

Of u nu kiest voor een crematie of een begrafenis, bij Goedkope Uitvaart24 bent u aan het goede adres. Waar u dat ook wilt doen, wij kunnen u overal bijstaan. In alles rust, deskundig en persoonlijk. Op elke begraafplaats of crematorium naar keuze.

Als de middelen wat minder zijn, of als u zoekt naar de goedkoopste oplossing zonder aan waardigheid in te leveren, kunt u kiezen voor pakket Essentie. Goedkope Uitvaart24 zal dan voor een crematorium of begraafplaats bepalen, waar de overledene volgens de regels en met alle waardigheid zijn laatste weg gaat. Dat dit de uitvaart goedkoper maakt, komt door de diverse prijzen die zowel crematoria als begraafplaatsen door het hele land hanteren. Dat verschilt per regio, per gemeente en soms zelfs per locatie.

U bent dan wellicht in de gelegenheid het afscheid zo in te kleden dat de nadruk meer ligt op het herdenken van het geleefde leven van de overledene. In een geliefd café, aan het water of op een van de andere mooie plekken in Schiedam. Wat u ook kiest, Goedkope Uitvaart24 staat open voor uw wensen.

Wilt u direct een overlijden melden of wilt u meer informatie? Bel gerust met Goedkope Uitvaart24 op 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl.

Goedkope Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar.

Meld direct een overlijden

Voor het melden van een overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Voor het melden van overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

085 016 068 5 wendy

Goed om te weten

Uitvaart geregeld vanaf€ 849,00
Geen onverwachte kosten achteraf
Met elke uitvaartpolis mogelijk
Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Essentie
€ 849,00
Eenvoud
€ 1.799,00
Compact
€ 2.875,00
Compleet
€ 3.449,00
Uitgebreid
€ 3.849,00
Crematie
Uitvaartkist
As in een as-bus óf strooikoker
Uitvaartbespreking
Verzorging van de overledene
Koeling tot de dag van uitvaart
Overbrenging
Thuisopbaring -
Gebruik familiekamer of aula - -
Condoleanceruimte - - -
Persoonlijke uitvaartleider - - -
Vrije keuze crematorium - - - -
Geen bijkomende kosten
Bevat optie Optioneel

Liever een compleet verzorgde begrafenis?

Bekijk begrafenis pakketten

Overlijden melden?

085 016 068 5 wendy