• Uitvaart geregeld vanaf € 849,00
  • Geen onverwachte kosten achteraf
  • Met elke uitvaartpolis mogelijk
  • Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Rotterdam

Goedkope uitvaart in Rotterdam

Wij staan 24/7 voor u klaar om ondersteuning te bieden tijdens een uitvaart regelen. Wanneer u ons belt nemen wij u vrijblijvend mee in alle stappen die u dient te nemen. U kunt ons bereiken op 085 016 068 5 .

U heeft al een compleet verzorgde uitvaart geregeld vanaf € 849,00

Regel eenvoudig een goedkope uitvaart in Rotterdam bij Goedkope Uitvaart24. Wij verzorgen een persoonlijk en waardig afscheid voor een scherp budget. Wij ondersteunen u bij het regelen van het perfecte afscheid. Persoonlijk en betrokken, neem eenvoudig telefonisch contact op via 085 016 068 5 voor al uw vragen.

Rotterdam is een stad die uitgegroeid is tot een multiculturele stad met een wereldhaven en die na vele en grote tegenslagen bruist van de energie. De schouders eronder en doorzetten is het motto van mensen met een hart voor Rotterdam. Bij het verlies van een dierbare is dat toch moeilijk. Bij Goedkope Uitvaart24 weten wij als geen ander dat de nabestaanden de ruimte moet hebben voor het verwerken van het verlies. Rekening houdende met alle wensen en mogelijkheden voor een uitvaart in Rotterdam ondersteunt Goedkope Uitvaart24 u daar perfect bij.

Een goedkope uitvaart in Rotterdam regelen

Voor het regelen van een goedkope uitvaart in Rotterdam is Goedkope Uitvaart24 iedere dag en 24 uur per dag vrijblijvend bereikbaar op 085 016 068 5 . Ook voor het beantwoorden van al uw vragen. Indien u meer informatie wilt over hoe u het beste een uitvaart, crematie of begrafenis kunt regelen kunt u ons ook mailen op info@goedkopeuitvaart24.nl

Hoe regel ik een uitvaart in Rotterdam?

Voor het regelen van een goedkope uitvaart in Rotterdam biedt Goedkope Uitvaat24 volledige ondersteuning. Er moeten altijd een aantal zaken geregeld worden. Zoals de aangifte van overlijden, een eventuele verzilvering van de verzekeringspolis, het regelen van de uitvaart en nog meer administratieve zaken. Goedkope Uitvaart24 heeft hiervoor een zo helder mogelijk overzicht een handige checklist gemaakt. Afhankelijk van het budget kunnen wij zo veel mogelijk uit handen nemen zodat u passend afscheid kunt nemen van uw geliefde. Om kosten zo laag mogelijk te houden werkt Goedkope Uitvaart24 met vooraf vastgestelde pakketten. Zo weet u waar u aan toe bent. Uiteraard is ieder pakket uit te breiden.

Waar kan ik een uitvaart regelen in Rotterdam?

Afhankelijk van de pakketkeuze kunt u kiezen voor een crematorium of begraafplaats naar wens. Zo kunt u in Rotterdam voor een crematie terecht bij Crematorium in Rotterdam Zuid, Laurentius of Crematorium Hofwijk. Een waardige begrafenis in Rotterdam kan plaats vinden op de begraafplaats Hofwijk of begraafplaats Laurentius in Crooswijk. Daarnaast zijn er nog meerdere kleine begraafplaatsen in en om Rotterdam.

Kan ik overal een uitvaart regelen in Rotterdam?

Of u nu de wens heeft voor een crematie of begraafplaats bij een van de uitvaartlocaties in Rotterdam maakt bij de juiste pakketkeuze niet uit. Goedkope Uitvaart24 werkt met ieder crematorium en begraafplaats samen. Hieronder kunt u in een handig overzicht de inhoud van onze pakketten inzien. Ook kunt u ons direct bellen op 085 016 068 5 voor al uw vragen.

Waarom voor Goedkope Uitvaart24 kiezen?

Goedkope Uitvaart24 is onderdeel van Uitvaart24. Wij zijn de uitvaartondernemer die vinden dat iedereen een waardig & persoonlijk afscheid moet kunnen nemen. Daarom kiezen wij er voor om met vooraf bepaalde pakketten te werken die uit te breiden zijn met alle wensen die  er zijn. Dat zorgt er niet allen voor dat wij scherpe tarieven kunnen hanteren, maar dat u ook alleen betaald voor datgene dat u wilt afnemen. Een uitvaart bij Goedkope Uitvaart24 sluit daarom niet alleen beter aan bij de wensen van uw dierbare en de nabestaanden maar ook beter bij het beschikbare budget. Wilt u meer weten over de pakketten van bijvoorbeeld een crematie? Klik dan hier.

Meld direct een overlijden

Voor het melden van een overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Voor het melden van overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

085 016 068 5 wendy

Goed om te weten

Uitvaart geregeld vanaf€ 849,00
Geen onverwachte kosten achteraf
Met elke uitvaartpolis mogelijk
Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Essentie
€ 849,00
Eenvoud
€ 1.799,00
Compact
€ 2.875,00
Compleet
€ 3.449,00
Uitgebreid
€ 3.849,00
Crematie
Uitvaartkist
As in een as-bus óf strooikoker
Uitvaartbespreking
Verzorging van de overledene
Koeling tot de dag van uitvaart
Overbrenging
Thuisopbaring -
Gebruik familiekamer of aula - -
Condoleanceruimte - - -
Persoonlijke uitvaartleider - - -
Vrije keuze crematorium - - - -
Geen bijkomende kosten
Bevat optie Optioneel

Liever een compleet verzorgde begrafenis?

Bekijk begrafenis pakketten

Overlijden melden?

085 016 068 5 wendy