• Uitvaart geregeld vanaf € 849,00
  • Geen onverwachte kosten achteraf
  • Met elke uitvaartpolis mogelijk
  • Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Roermond

Goedkope uitvaart in Roermond

Wij staan 24/7 voor u klaar om ondersteuning te bieden tijdens een uitvaart regelen. Wanneer u ons belt nemen wij u vrijblijvend mee in alle stappen die u dient te nemen. U kunt ons bereiken op 085 016 068 5 .

U heeft al een compleet verzorgde uitvaart geregeld vanaf € 849,00

“Het is heel triest om een dierbare te verliezen, maar het helpt als het afscheid goed geregeld is. En dat was het bij onze vader toen Goedkope Uitvaart24 dat met ons regelde.

Goede suggesties, niets opgedrongen, ongedwongen. Heel prettig.”

– Arie

Goedkope Uitvaart24 in Roermond

Een historische stad, met veel prachtige monumenten. Een levendige stad met de terrassen aan de Roerkade, en vertier op de Maasplassen. Als iemand komt te overlijden zijn dat niet de zaken waar naasten zich direct mee bezighouden. Verdriet en de stress om alles wat geregeld moet worden voeren de boventoon. Goedkope Uitvaart24 biedt u graag de rust en de ervaring die u nu nodig heeft. Uw persoonlijke uitvaartverzorger denkt graag met u mee om de uitvaart van uw dierbare zo stijlvol, bijzonder en passend mogelijk te laten zijn. Zodat u er naderhand met een warm gevoel aan kunt terugdenken.

Bekijkt u hier de pakketten voor de mogelijkheden bij Goedkope Uitvaart24. Mocht u vragen hebben, neem gerust contact op.

Waarom een goedkope uitvaart regelen bij Goedkope Uitvaart24 in Roermond?

Als een dierbare overlijdt, moeten er veel beslissingen genomen worden. Door al die keuzes kan het lastig zijn om het beschikbare budget in de gaten te houden, waardoor er naderhand onverwachte extra nota’s komen. Dat zal u bij uitvaartondernemer Goedkope Uitvaart24 niet overkomen. Voor ons is het belangrijk dat we transparant zijn over de kosten en over de dienstverlening die we u leveren. U bepaalt zelf wat u wilt en we zullen u niet het idee geven dat er bepaalde diensten nodig zijn om het afscheid respectvol of stijlvol te laten zijn. Dat hangt namelijk niet af van de diensten, maar van de woorden die gesproken worden en het leven dat herinnerd wordt. Van de aandacht en liefde waarmee dat gedaan wordt. Natuurlijk moet alles verder goed geregeld zijn en goed verlopen, maar daar kunt u met Goedkope Uitvaart24 van op aan.

Goedkoop betekent dus alleen dat u minder betaalt dan gebruikelijk, maar ondanks dat is alles toch heel goed geregeld.

Benieuwd naar de ervaringen van anderen met de dienstverlening van Goedkope Uitvaart24? Lees hier verder.

Wat kost een uitvaart bij Goedkope Uitvaart24 in Roermond?

Wat de kosten van een uitvaart zijn hangt af van persoonlijke beslissingen. Wat u kiest, bepaalt de uiteindelijke prijs. Bij Goedkope Uitvaart24 zult u altijd vooraf weten wat de uitvaart exact kost.

Mocht u verzekerd zijn dan kunt u ook een beroep doen op Goedkope Uitvaart24, ook al staat er op de polis een andere naam die u moet bellen. U bent dat niet verplicht. U bent vrij om uw eigen keuze te maken en de verzekeraar zal het uit te keren bedrag aan u of de uitvaartondernemer storten. Uw uitvaartverzorger kan dat voor u regelen.

Het verschil in kosten zit hem verder in de keuze voor een crematie of een begrafenis. Of kiest u voor de nette standaard inbegrepen kist, of kiest u liever een kist van een andere kleur, of ander materiaal (kijk eens op www.goedkoopstegrafkist.nl). Wilt u kaarten laten drukken, of stuurt u de aanwezigen liever een mailtje. Alles kan, maar alles heeft een eigen prijskaartje. Transparant in uw keuzes, transparant in de bijbehorende kosten, dat is Goedkope Uitvaart24. Uw uitvaartleider houdt rekening met uw wensen, en met het beschikbare budget.

Wat kost een crematie bij Goedkope Uitvaart24 in Roermond?

Wat een crematie kost is ook afhankelijk van eigen keuzes. Bij Goedkope Uitvaart24 kunt u kiezen uit diverse pakketten, waarmee de uitvaart van compleet tot en met zeer uitgebreid wordt aangeboden. U kunt eventueel ook eens kijken op www.crematoriumroermond.nl voor nog wat uitgebreidere mogelijkheden. Als u bij Goedkope Uitvaart24 kiest voor het goedkoopste pakket Essentie, zal uw uitvaartverzorger het crematorium bepalen. Doordat crematoria in elke gemeente en elk crematorium op zich verschillende tarieven hanteren, loont het als Goedkope Uitvaart24 het crematorium kiest waar goede afspraken mee zijn gemaakt. De regels en het respect zijn overal hetzelfde, alleen de prijs loopt nogal uiteen. Natuurlijk staat u geheel vrij uw eigen voorkeur aan te geven. Het is alleen een mogelijkheid die Goedkope Uitvaart24 aanbiedt.

Wat kost een begrafenis bij Goedkope Uitvaart24 in Roermond?

Of u kiest voor een begrafenis op een van de vele begraafplaatsen in de regio en of u een uitvaart wilt volgens islamitische, joodse, katholieke of voor welke andere geloofsovertuiging  gebruikelijke rituelen ook. Goedkope Uitvaart24 heeft de kennis en de ervaring om dat voor u te regelen. De wensen van de naasten van de overledene zijn leidend.

Mocht het voor u prettig zijn al voor een eventueel overlijden de uitvaart te regelen, zodat u, op het moment dat het zover is, uw aandacht volledig op uw dierbare kunt richten, kan dat met een intakeformulier. Geheel vrijblijvend en het helpt om al in een eerder stadium de uitvaart gezamenlijk te bespreken. Prettig voor de nabestaanden als duidelijk is wat de wensen zijn. De ervaring van Goedkope Uitvaart24 leert ook dat een mooi geregeld afscheid ook helpt bij het verwerken van verlies.

Wilt u een overlijden melden of heeft u vragen? Bel gerust met Goedkope Uitvaart24 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl. Goedkope Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar.

Meld direct een overlijden

Voor het melden van een overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Voor het melden van overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

085 016 068 5 wendy

Goed om te weten

Uitvaart geregeld vanaf€ 849,00
Geen onverwachte kosten achteraf
Met elke uitvaartpolis mogelijk
Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Essentie
€ 849,00
Eenvoud
€ 1.799,00
Compact
€ 2.875,00
Compleet
€ 3.449,00
Uitgebreid
€ 3.849,00
Crematie
Uitvaartkist
As in een as-bus óf strooikoker
Uitvaartbespreking
Verzorging van de overledene
Koeling tot de dag van uitvaart
Overbrenging
Thuisopbaring -
Gebruik familiekamer of aula - -
Condoleanceruimte - - -
Persoonlijke uitvaartleider - - -
Vrije keuze crematorium - - - -
Geen bijkomende kosten
Bevat optie Optioneel

Liever een compleet verzorgde begrafenis?

Bekijk begrafenis pakketten

Overlijden melden?

085 016 068 5 wendy