• Uitvaart geregeld vanaf € 849,00
  • Geen onverwachte kosten achteraf
  • Met elke uitvaartpolis mogelijk
  • Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Renkum

Goedkope uitvaart in Renkum

Wij staan 24/7 voor u klaar om ondersteuning te bieden tijdens een uitvaart regelen. Wanneer u ons belt nemen wij u vrijblijvend mee in alle stappen die u dient te nemen. U kunt ons bereiken op 085 016 068 5 .

U heeft al een compleet verzorgde uitvaart geregeld vanaf € 849,00

“Goede dienstverlening, goed betaalbaar. Dat komt goed uit als er geen verzekering is. Maar ook al was die er wel zou ik toch naar Goedkope Uitvaart24 gaan. Duidelijke afspraken, het voelde vertrouwd.”

– Harm

Goedkope Uitvaart24 in Renkum

Renkum is de gemeente waar je blijkbaar 6 tinten groen kunt zien, de “Hemelse Berg” beklimmen en over de Italiaanse weg fietsen. Het lijkt bijna te mooi om waar te zijn, maar dat is het niet. Iemand die in de gemeente woont, weet hoe mooi het er is. Om te wonen, te leven, maar ook om te sterven. Hoe verdrietig dat ook is, het is onlosmakelijk aan het leven verbonden. Voor de een komt het te vroeg en de ander moet er misschien lang op wachten, maar voor iedereen is het verdrietig. In Renkum of waar dan ook. Goedkope Uitvaart24 kan u bijstaan, waarmee u maar wilt.

Bekijk onderstaande pakketten voor de mogelijkheden bij Goedkope Uitvaart24 met de bijbehorende tarieven. Voor vragen kunt u contact opnemen.

Wat kost een uitvaart bij Goedkope Uitvaart24 in Renkum?

Wat een uitvaart kost hangt af van vele aspecten. Uw keuzes bepalen de meesten, de eerste die u maakt is eigenlijk de belangrijkste: die voor Goedkope Uitvaart24. De uitvaartondernemer die door goede afspraken, korte lijntjes en weinig overheadkosten de prijzen vast laag kan houden. Daarbij is de service van Goedkope Uitvaart24 goed en zult u achteraf niets dan complimenten krijgen van de aanwezigen. Niemand merkt dat u koos voor een goedkope uitvaart. Het enige verschil met een begrafenisondernemer met een bekendere naam is dat u nu betaalt voor wat u afneemt. Niet meer en niet minder. De prijzen zijn helder en inzichtelijk. Goedkope Uitvaart24 gaat u van uw wensen en de kosten van de uitvaart zullen u altijd vooraf duidelijk zijn.

Lees hier ervaringen van anderen met de dienstverlening van Goedkope Uitvaart24.

Goedkope crematie regelen bij Goedkope Uitvaart24 in Renkum

De kosten van een crematie kunnen lager liggen dan die van een begrafenis. Tegenwoordig is wel de keuze van de asbestemming een mogelijke extra kostenpost. Een urnengraf kan bij sommige begraafplaatsen hogere kosten hebben dan bij andere. Goedkope Uitvaart24 zal die kosten zo goed mogelijk voor u in kaart brengen als u wilt. U kunt er ook voor kiezen om Goedkope Uitvaart24 de keuze voor het crematorium laten bepalen, zodat u kunt kiezen voor pakket Essentie. Juist omdat elke locatie eigen prijzen hanteert zal u hierdoor meer budget hebben voor een condoleance op een andere plek die past bij de overledene. Wat u ook kiest, Goedkope Uitvaart24 regelt het voor u.

Goedkope  begrafenis regelen bij Goedkope Uitvaart24 in Renkum

Er zijn verschillende begraafplaatsen in Renkum en Oosterbeek, waar u uw dierbare kunt laten begraven. Goedkope Uitvaart24 zal u hierbij graag assisteren. Uw uitvaartverzorger neemt u uit handen wat u wilt, maar zal u ook vrij laten in de dingen die u graag zelf regelt. We denken graag mee, maar dringen niets op.

Als een begrafenis op bijvoorbeeld begraafplaats “Onder de bomen” toch te duur wordt, kunt u voor pakket Essentie kiezen, waarbij Goedkope Uitvaart24 zelf de begraafplaats kiest. Dat scheelt enorm in kosten, maar niet in waardigheid. Want elke begraafplaats in Nederland hanteert dezelfde regels, alleen de prijzen verschillen nogal. U bent altijd vrij te kiezen wat voor u het prettigst voelt.

Goedkope uitvaart regelen bij Goedkope Uitvaart24 in Renkum

Het verlies van een dierbare verwerken is al moeilijk genoeg. De ervaring leert dat een mooi, passend afscheid helpt. Een afscheid waarbij het leven van de overledene mooi herdacht wordt, herinneringen gedeeld, elkaar troosten bij verdriet. Dat kan op veel manieren en dat hoeft niet altijd veel te kosten. Respect en liefde zijn niet in geld te vangen. Een goedkope uitvaart regelen dat u kiest wat u wilt en Goedkope Uitvaart24 zoekt samen met u naar de goedkoopste manier om dat te realiseren. De pakketten laten het al zien, onze vaste prijzen zijn lager dan gemiddeld. Daarbij is onze service en persoonlijke aandacht al door veel mensen als zeer hoog gewaardeerd. Bij Goedkope Uitvaart24 zijn we ervan overtuigd dat elk mens een mooi afscheid verdient en daar doet rekening houden met het beschikbare budget niets aan af.

Wilt u een overlijden melden, of heeft u vragen? Bel gerust met Goedkope Uitvaart24 op 085 016 068 5  of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl. Goedkope Uitvaart24 is dag en nacht te bereiken.

Meld direct een overlijden

Voor het melden van een overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Voor het melden van overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

085 016 068 5 wendy

Goed om te weten

Uitvaart geregeld vanaf€ 849,00
Geen onverwachte kosten achteraf
Met elke uitvaartpolis mogelijk
Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Essentie
€ 849,00
Eenvoud
€ 1.799,00
Compact
€ 2.875,00
Compleet
€ 3.449,00
Uitgebreid
€ 3.849,00
Crematie
Uitvaartkist
As in een as-bus óf strooikoker
Uitvaartbespreking
Verzorging van de overledene
Koeling tot de dag van uitvaart
Overbrenging
Thuisopbaring -
Gebruik familiekamer of aula - -
Condoleanceruimte - - -
Persoonlijke uitvaartleider - - -
Vrije keuze crematorium - - - -
Geen bijkomende kosten
Bevat optie Optioneel

Liever een compleet verzorgde begrafenis?

Bekijk begrafenis pakketten

Overlijden melden?

085 016 068 5 wendy