• Uitvaart geregeld vanaf € 849,00
  • Geen onverwachte kosten achteraf
  • Met elke uitvaartpolis mogelijk
  • Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Raalte

Goedkope uitvaart in Raalte

Wij staan 24/7 voor u klaar om ondersteuning te bieden tijdens een uitvaart regelen. Wanneer u ons belt nemen wij u vrijblijvend mee in alle stappen die u dient te nemen. U kunt ons bereiken op 085 016 068 5 .

U heeft al een compleet verzorgde uitvaart geregeld vanaf € 849,00

“Mijn moeder heeft een keurige uitvaart naar wens gehad. Respectvolle medewerkers, de dienstverlening was goed, duidelijk en begripvol. Alle rituelen die voor ons belangrijk zijn, zijn in acht genomen. Wij bevelen Goedkope Uitvaart Raalte van harte aan.”

– Sophie

Goedkope Uitvaart24 in Raalte

Raalte in het centrum van Salland, een gebied tussen rivieren en heuvels. Volop natuur en gezelligheid. Als iemand hier geboren is en ook komt te overlijden, zal dat misschien in de uitvaart terug te zien. Voor de een is dat belangrijk, voor de ander totaal niet. Elk mens is anders en bij Goedkope Uitvaart24 is ook elke uitvaart anders. Wat uw wensen ook zijn, alles is bespreekbaar. Bijna alles is mogelijk.

Bekijk hier de mogelijkheden met bijbehorende tarieven bij Goedkope Uitvaart24. Neem contact op als u vragen heeft.

Waarom een goedkope uitvaart regelen bij Goedkope Uitvaart24 in Raalte?

Omdat bij Goedkope Uitvaart24 een uitvaart goed geregeld wordt, tegen een betaalbaar tarief. Duidelijke pakketten, met duidelijke prijzen. Zo weet u wat u aan dienstverlening krijgt en wat het kost. Natuurlijk is elke uitvaart anders en kunt u het afscheid zo persoonlijk maken als u zelf wilt. Een opbaring thuis, of in een uitvaartcentrum. Na een plechtigheid in een aula, kunt u ook een condoleance organiseren in een van de nabijgelegen landgoederen. Of u organiseert een intiem afscheid thuis, of in de tuin. Er is steeds meer mogelijk, ook bij Goedkope Uitvaart24. Alleen is het goedkoper dan bij veel andere uitvaartondernemers. En flexibeler. Bij Goedkope Uitvaart24 kunt u van de uitvaartverzorging ook veel zaken in eigen hand nemen, als u dat prettig vindt. Dat u ons alleen de dingen laat doen waar u tegenop ziet. Samen met uw uitvaartverzorger zult u een afscheid realiseren waar u ook achteraf een goed gevoel over hebt.

Bent u benieuwd naar ervaringen van anderen met Goedkope Uitvaart24?Lees hier verder.

Wat kost een uitvaart bij Goedkope Uitvaart24 in Raalte?

De kosten van een afscheid zijn afhankelijk van meerdere keuzes. De eerste is die voor een begrafenisonderneming. Ook al staat er een telefoonnummer op de beschikbare polis van de verzekering, die bent u niet verplicht om te bellen. U kunt ook het uitgekeerde bedrag zelf aan een uitvaart uitgeven. Een uitvaart die goedkoper is, maar beslist niet minder stijlvol of waardig. Bij Goedkope Uitvaart24 luisteren we naar uw wensen en voorkeuren. Ook op het gebied van rituelen en geloofsovertuigingen. Uw wensen zijn leidend. Uw uitvaartverzorger van Goedkope Uitvaart24 zal met u meedenken, en bij alle aanpassingen van de pakketten u gelijk vertellen wat de kosten dan zijn. Zo zult u voor de uitvaart duidelijkheid hebben over de totaalprijs en niet achteraf onverwacht een hoge nota krijgen.

Het is voor nabestaanden wellicht handig als u alvast een intakeformulier invult, zodat uw wensen voor uw eigen uitvaart al enige vorm krijgen. Zo weten uw naasten of u begrafenis of een crematie wil. Of u misschien voorkeuren heeft wat betreft de kist. Kijkt u ook eens op www.goedkoopstegrafkist.nl voor alternatieven op de inbegrepen standaardkist van onze pakketten. Het verplicht u allemaal tot niets, het helpt uw nabestaanden alleen.

Goedkope crematie of begrafenis regelen bij Goedkope Uitvaart24 in Raalte

Als bekend is of uw dierbare een begrafenis of crematie wilde, is vaak ook de locatie al duidelijk. Of het begraafplaats Pleegste is of het dichtstbijzijnde crematorium maakt niet uit. Goedkope Uitvaart24 kan over een uitvaart voor u regelen. Maar als de locatie niet belangrijk is kunt u ook kiezen voor een crematie of begrafenis op een locatie die Goedkope Uitvaart24 voor u bepaalt. Elke locatie heeft namelijk eigen tarieven, elke gemeente hanteert ook andere prijzen. Door goede afspraken met crematoria en begraafplaatsen kan Goedkope Uitvaart Raalte voor u in pakket Essentie de goedkoopste optie realiseren. Het geeft u ruimte in het budget om een ander aspect van de uitvaart wat beter aan te laten sluiten op de wensen. Denk aan een plechtigheid in Hoftheater Raalte bijvoorbeeld, of extra mooie bloemen. Kijk even op www.heavenly-flowers.nl voor verse betaalbare rouwboeketten. Wat u ook kiest, het afscheid zal mooi en stijlvol zijn.

Wilt u een overlijden melden? Of heeft u nog vragen? Bel gerust met Goedkope Uitvaart24 op 085 016 068 5  of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl. Goedkope Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar.

Meld direct een overlijden

Voor het melden van een overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Voor het melden van overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

085 016 068 5 wendy

Goed om te weten

Uitvaart geregeld vanaf€ 849,00
Geen onverwachte kosten achteraf
Met elke uitvaartpolis mogelijk
Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Essentie
€ 849,00
Eenvoud
€ 1.799,00
Compact
€ 2.875,00
Compleet
€ 3.449,00
Uitgebreid
€ 3.849,00
Crematie
Uitvaartkist
As in een as-bus óf strooikoker
Uitvaartbespreking
Verzorging van de overledene
Koeling tot de dag van uitvaart
Overbrenging
Thuisopbaring -
Gebruik familiekamer of aula - -
Condoleanceruimte - - -
Persoonlijke uitvaartleider - - -
Vrije keuze crematorium - - - -
Geen bijkomende kosten
Bevat optie Optioneel

Liever een compleet verzorgde begrafenis?

Bekijk begrafenis pakketten

Overlijden melden?

085 016 068 5 wendy