• Uitvaart geregeld vanaf € 849,00
  • Geen onverwachte kosten achteraf
  • Met elke uitvaartpolis mogelijk
  • Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Peel en Maas

Goedkope uitvaart in Peel en Maas

Wij staan 24/7 voor u klaar om ondersteuning te bieden tijdens een uitvaart regelen. Wanneer u ons belt nemen wij u vrijblijvend mee in alle stappen die u dient te nemen. U kunt ons bereiken op 085 016 068 5 .

U heeft al een compleet verzorgde uitvaart geregeld vanaf € 849,00

“Ik ben erg te spreken over hoe de manier waarop alles geregeld is op de uitvaart van mijn vader. Mijn moeder vindt het fijn dat alles zo goed gegaan is en het geregel viel mij erg mee. Fijn als er hulp is die alles veel makkelijker maakt.”

– Sonja

Goedkope Uitvaart24 in Peel en Maas

In Helden, Kessel, Maasbree en Meijel, samen de gemeente Peel en Maas, Limburg kunt u, als een dierbare overlijdt, terecht bij Goedkope Uitvaart24. Op zo’n verdrietig moment moet van alles geregeld worden en dat valt niet echt mee. Zodra een arts het overlijden heeft vastgesteld, kan een uitvaartondernemer als Goedkope Uitvaart24 u ontlasten in de verzorging van de overledene en het regelen van de uitvaart. Het is wel zo prettig als u de keuze voor uw uitvaartonderneming zelf kunt nemen. Daarvoor is het van belang dat u, als er een verzekering is, niet direct het nummer op de polis belt, maar uw eigen keuze maakt. De verzekeraar is verplicht het bedrag uit te keren, zodat u het zelf aan de uitvaart besteedt zoals u dat wenst. Met Goedkope Uitvaart24 zult u meer kunnen regelen met minder geld.

Bekijk hier de mogelijkheden met de bijbehorende tarieven. Heeft u vragen of wilt u uw wensen bespreken neem gerust contact op met Goedkope Uitvaart24.

Goedkope uitvaart regelen met Goedkope Uitvaart24 in Peel en Maas

Goedkope Uitvaart24 gaat ervan uit dat elk mens een mooie uitvaart verdient en dat dat niet meer hoeft te kosten dan nodig is. De periode na een overlijden is vaak al hectisch genoeg. U moet erop kunnen vertrouwen dat uw uitvaartondernemer u ook echt helpt en u niet meer laat betalen dan nodig is. Vandaar dat Goedkope Uitvaart24 werkt met overzichtelijke pakketten, waarmee u direct een helder inzicht krijgt in de mogelijkheden en de kosten. Uw uitvaartverzorger zal u assisteren en adviseren, maar de keuzes blijven altijd aan u. U maakt gebruik van onze ervaring en op die manier kunt u samen met Goedkope Uitvaart24 het afscheid organiseren waar u naderhand met een warm gevoel aan kunt terugdenken.

Bekijk eventueel voor een andere grafkist dan de nette standaardkist een betaalbaar alternatief op www.goedkoopstegrafkist.nl.

Wat kost een uitvaart bij Goedkope Uitvaart24 in Peel en Maas?

Elke uitvaart is maatwerk, dus de prijs is niet op voorhand aan te geven. Bij Goedkope Uitvaart24 kunt u er alleen van op aan dat u voor de uitvaart zult weten wat de kosten zijn. U zult niet achteraf verrast worden met een onverwacht hoge nota. Een uitvaartverzorging bestaat uit diverse aspecten. Het verzorgen van de overledene, het kisten, thuis opbaren en koelen, of in een uitvaartcentrum in Peel en Maas of elders. Rouwbezoeken, plechtigheid en condoleance. Alles kan intiem in een klein gezelschap of groots worden aangepakt. Met volgauto’s en dragers of een afscheid thuis of in de tuin. Alles is bespreekbaar en heel veel is mogelijk. Wat u ook besluit, Goedkope Uitvaart24 zorgt ervoor dat het geregeld wordt en dat u vooraf duidelijkheid heeft over de kosten.

Benieuwd naar ervaringen van anderen met Goedkope Uitvaart24? Lees hier verder.

Begrafenis regelen met Goedkope Uitvaart24 in Peel en Maas

In Peel en Maas zijn wel 13 begraafplaatsen, de gemeente beheert alleen Heiderust in Koningslust en het oud Parochiekerkhof in Panningen. Met Goedkope Uitvaart24 kunt u op elke begraafplaats terecht. Dus waar u ook wilt dat uw dierbare begraven wordt, Goedkope Uitvaart24 zal u daarbij helpen.

Om de kosten aanmerkelijk lager te houden kunt u kiezen voor pakket Essentie. Hierin zal uw uitvaartverzorger van Goedkope Uitvaart24 de begraafplaats voor u bepalen en zal uw dierbare volgens alle gebruikelijke regels en in alle waardigheid elders begraven worden. U heeft dan binnen het beschikbare budget meer ruimte om het leven van uw naaste te eren en bijvoorbeeld in een locatie waar uw dierbare graag kwam samen met andere nabestaanden herinneringen op te halen en weer samen nieuwe herinneringen te maken. Een afscheid om met een warm gevoel aan terug te denken.

Crematie regelen met Goedkope Uitvaart24 in Peel en Maas

In Peel en Maas is geen crematorium. Als uw dierbare gecremeerd wilde worden zullen we dat elders voor u kunnen regelen. Het afscheid kunt u dan in uw eigen omgeving, of die van uw naaste organiseren. Voordeel is hierbij dat u kunt kiezen voor ons goedkoopste pakket, pakket Essentie, waarbij Goedkope24 voor u kiest waar de crematie plaats zal vinden. Aangezien alle crematoria eigen tarieven rekenen, ook per gemeente verschillend, kan die keuze enorm schelen in de kosten. U kunt ervan op aan dat de crematie geheel volgens de regels en waardig geschiedt. Tegelijk heeft u wel wat meer budget voor het herdenken van de overledene. Op een geliefde locatie, in een kroeg of in de achtertuin, waar u maar wilt, kunt u het afscheid nog persoonlijker en passend bij de persoon en het budget verzorgen.

Wilt u een overlijden melden of heeft u nog wat vragen? Bel gerust met Goedkope Uitvaart24 op 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl. Goedkope Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar.

Meld direct een overlijden

Voor het melden van een overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Voor het melden van overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

085 016 068 5 wendy

Goed om te weten

Uitvaart geregeld vanaf€ 849,00
Geen onverwachte kosten achteraf
Met elke uitvaartpolis mogelijk
Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Kosten crematie in Nederland


Essentie
€ 849,00
Eenvoud
€ 1.799,00
Compact
€ 2.875,00
Compleet
€ 3.449,00
Uitgebreid
€ 3.849,00
Crematie
Uitvaartkist
As in een as-bus óf strooikoker
Uitvaartbespreking
Verzorging van de overledene
Koeling tot de dag van uitvaart
Overbrenging
Thuisopbaring -
Gebruik familiekamer of aula - -
Condoleanceruimte - - -
Persoonlijke uitvaartleider - - -
Vrije keuze crematorium - - - -
Geen bijkomende kosten
Bevat optie Optioneel

Liever een compleet verzorgde begrafenis?

Bekijk begrafenis pakketten

Overlijden melden?

085 016 068 5 wendy