• Uitvaart geregeld vanaf € 849,00
  • Geen onverwachte kosten achteraf
  • Met elke uitvaartpolis mogelijk
  • Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Papendrecht

Goedkope uitvaart in Papendrecht

Wij staan 24/7 voor u klaar om ondersteuning te bieden tijdens een uitvaart regelen. Wanneer u ons belt nemen wij u vrijblijvend mee in alle stappen die u dient te nemen. U kunt ons bereiken op 085 016 068 5 .

U heeft al een compleet verzorgde uitvaart geregeld vanaf € 849,00

“Het was voor ons heel verrassend dat een ‘goedkope uitvaart’ zo goed geregeld kon zijn en zo mooi en bijzonder. Er was weinig geld beschikbaar, maar dat maakt bij Goedkope Uitvaart24 niet uit. Bedankt!”

– Familie de V.

Goedkope Uitvaart24 in Papendrecht

Als een dierbare komt te overlijden is dat meestal een verdrietige, hectische tijd. Soms kan het overlijden als een verlossing voelen, omdat er een eind aan lijden komt. Toch zal het afscheid altijd onherroepelijk zijn. Juist in zo’n periode een uitvaart regelen is niet eenvoudig. Goedkope Uitvaart24 helpt u hier graag mee. Goedkope Uitvaart24 is er van overtuigd dat elk mens een mooi afscheid verdient, rekening houdend met de bijpassende rituelen, maar ook rekening houdend met het beschikbare budget.

Bekijk hier de mogelijkheden met de daarbij behorende tarieven. Bespreek uw wensen met Goedkope Uitvaart24, u kunt altijd contact opnemen.

Goedkope uitvaart regelen bij Goedkope Uitvaart24 in Papendrecht

In de Alblasserwaard, of andere delen van gemeente Papendrecht, overal kan Goedkope Uitvaart24 een uitvaart regelen, of het nu een begrafenis is of een crematie. Het belangrijkste is wat voor u de uitvaart passend maakt, passend bij de overledene, passend bij uw religieuze overtuigingen en passend bij uw budget.

Goedkope Uitvaart24 adviseert u waar u wilt, maar laat u ook uw eigen keuzes zoals u die maakt. Uw wensen zijn leidend, alleen u en de andere nabestaanden hebben het beste beeld wat voor uw dierbare het mooiste afscheid zou zijn. Samen met Goedkope Uitvaart24 regelt u dit waardig en betaalbaar.

Wat kost een uitvaart bij Goedkope Uitvaart24 in Papendrecht?

Onze pakketten geven helder en duidelijk de tarieven bij de dienstverlening die Goedkope Uitvaart24 voor u kan verrichten. Uw eigen keuzes zijn bepalend voor de uiteindelijke kosten van de uitvaart.

Mocht er een uitvaartverzekering zijn, bent u niet verplicht om het nummer te bellen dat op de polis staat. U staat vrij uw eigen keuze te maken voor een andere uitvaartondernemer, zoals bijvoorbeeld Goedkope Uitvaart24. Uw persoonlijk uitvaartverzorger kan dat verder voor u regelen als u wilt. Het uitgekeerde bedrag mag u besteden aan een uitvaart zoals u zelf wilt. Bij Goedkope Uitvaart24 zult u meer kunnen realiseren van uw wensen, dan bij de verzekeraar wellicht mogelijk is. Vergelijkt u de tarieven, voor zover die inzichtelijk zijn en maak uw eigen keuze.

Wilt u weten hoe anderen de uitvaart geregeld door Goedkope Uitvaart24 ervaren hebben? Lees hier hun ervaringen.

Begrafenis of crematie regelen met Goedkope Uitvaart24 in Papendrecht

Niemand staat graag stil bij de dood, maar het is verstandig als vooraf wel duidelijk is of iemand begraven of gecremeerd wilde worden. Bespreken is dus prettig, als is het maar om duidelijk te hebben wat belangrijk gevonden wordt, wat maakt de uitvaart passend om de juiste eer te bewijzen. U kunt bij Goedkope Uitvaart24 een intakeformulier invullen, zodat alle zaken die nodig zijn om een uitvaart te organiseren, alvast besproken zijn en zwart op wit staat. Dat kan bij Goedkope Uitvaart24 geheel vrijblijvend. U bent nergens toe verplicht.

U kunt ook kijken op www.goedkoopstegrafkist.nl om verschillende grafkisten te zien en uw keuze maken. De nette standaard uitvaartkist die meestal gekozen wordt is inbegrepen in het pakket. Wellicht twijfelt u of bloemen binnen uw budget vallen, kijk dan ook op www.heavenly-flowers.nl, en laat u verrassen over de prijzen voor mooie, en verse rouwboeketten. Goedkope Uitvaart24 heeft hier goede ervaringen mee.

Een andere keuze die de prijs kan beïnvloeden is de locatie van de crematie of de begrafenis. Elke locatie heeft een ander tarief namelijk, die verschilt ook per gemeente.

Als Goedkope Uitvaart24 voor u de locatie kiest, bent u met pakket Essentie het goedkoopst uit, zonder dat dat ten koste gaat van de waardigheid. Uiteraard blijft het te allen tijde uw keuze en dat van de andere nabestaanden. Goedkope Uitvaart24 adviseert u, en laat u vrij in uw keuzes.

Wilt u een overlijden melden, of heeft u vragen? Bel gerust met Goedkope Uitvaart24 op 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl. Goedkope Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar.

Meld direct een overlijden

Voor het melden van een overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Voor het melden van overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

085 016 068 5 wendy

Goed om te weten

Uitvaart geregeld vanaf€ 849,00
Geen onverwachte kosten achteraf
Met elke uitvaartpolis mogelijk
Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Essentie
€ 849,00
Eenvoud
€ 1.799,00
Compact
€ 2.875,00
Compleet
€ 3.449,00
Uitgebreid
€ 3.849,00
Crematie
Uitvaartkist
As in een as-bus óf strooikoker
Uitvaartbespreking
Verzorging van de overledene
Koeling tot de dag van uitvaart
Overbrenging
Thuisopbaring -
Gebruik familiekamer of aula - -
Condoleanceruimte - - -
Persoonlijke uitvaartleider - - -
Vrije keuze crematorium - - - -
Geen bijkomende kosten
Bevat optie Optioneel

Liever een compleet verzorgde begrafenis?

Bekijk begrafenis pakketten

Overlijden melden?

085 016 068 5 wendy