• Uitvaart geregeld vanaf € 849,00
  • Geen onverwachte kosten achteraf
  • Met elke uitvaartpolis mogelijk
  • Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Noordoostpolder

Goedkope uitvaart in Noordoostpolder

Wij staan 24/7 voor u klaar om ondersteuning te bieden tijdens een uitvaart regelen. Wanneer u ons belt nemen wij u vrijblijvend mee in alle stappen die u dient te nemen. U kunt ons bereiken op 085 016 068 5 .

U heeft al een compleet verzorgde uitvaart geregeld vanaf € 849,00

“Allebei onze ouders hadden geen uitvaartverzekering. Toen onze moeder kort na onze vader overleed, was de keuze voor Goedkope Uitvaart24 snel gemaakt. Moeder had het afscheid van vader mooi gevonden, dus nu konden we het voor haar net zo doen. Fijn dat stijlvol en betaalbaar hier samengaan.”

– Astrid

Goedkope Uitvaart24 in Noordoostpolder

Drooggelegd in 1942 is de Noordoostpolder ontgonnen uit de klei. Veel mensen van toen wonen er nog. Nieuw land werd ook weer ouder land. Nu u deze site bezoekt bent u wellicht op zoek naar een lokale uitvaartondernemer. Met Goedkope Uitvaart24 heeft u een uitvaartonderneming gevonden die lokaal bekend en betrokken is. We helpen u graag met alles wat er nu op u afkomt, zo kort na het overlijden van een dierbare. Mocht u zich al voor een overlijden aan het oriënteren zijn, kunt u ook vooraf geheel vrijblijvend een intakeformulier invullen, zodat u op het moment dat emoties een grote rol spelen u kunt richten op zaken die dan voor u van belang zijn.

Bekijk onze pakketten en zie de mogelijkheden met bijbehorende tarieven. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met Goedkope Uitvaart24 op.

Kosten uitvaart helder bij Goedkope Uitvaart24 in Noordoostpolder

Wat een uitvaart kost hangt af van de keuzes die u maakt. Vooral van de keuze van de uitvaartondernemer. Goedkope Uitvaart24 zorgt dat u binnen uw budget, aan de hand van uw wensen, een passend en gedenkwaardige uitvaart regelt. Overzichtelijk door de pakketten, persoonlijk door de uitvaartbegeleider en vooral transparant. Elke variant die u bedenkt heeft een prijskaartje, soms is het niet altijd direct duidelijk wat daarvan de kosten zijn. Bij Goedkope Uitvaart24 kunt u er zeker van zijn dat u voor de uitvaart weet wat elk onderdeel kost. Geen schemerige rekeningen, maar duidelijkheid. Een afscheid kan maar één keer plaatsvinden, en dat moet goed zijn. Goedkope Uitvaart24 organiseert graag het afscheid mee. Niet alleen goed, maar ook betaalbaar.

Bent u benieuwd naar de ervaring van anderen met Goedkope Uitvaart24? Lees hun commentaren hier.

Goedkope uitvaart regelen met Goedkope Uitvaart24 in Noordoostpolder

Als een dierbare is overleden komt er van alles op u af. De eerste vraag is vaak: wie moeten we bellen? Nadat de huisarts het overlijden heeft vastgesteld, kunt u – als die er is – de uitvaartpolis erbij pakken. Vaak staat hier een telefoonnummer op, dat u zou kunnen bellen, maar u bent het niet verplicht. U kunt beter Goedkope Uitvaart24 bellen. Als u een goedkope uitvaart wilt regelen, waarbij niet is ingeleverd op waardigheid en respect, doet u er goed aan eerst even contact op te nemen met Goedkope Uitvaart24. U zult met het uitgekeerde bedrag op de polis meer kunnen regelen dan met de uitvaartonderneming op de polis. Bij Goedkope Uitvaart24 kunt u kiezen voor een uitvaart op maat, niet alleen passend bij u en de andere nabestaanden, bij de overledene, maar ook bij uw beschikbare budget.

Met een betaalbare kist, kijk eens op www.goedkoopstegrafkist.nl, als u een andere wilt dan de nette inbegrepen kist. Of als u wilt uitpakken met mooie rouwbloemen, kunt u het binnen de perken houden door u te laten verrassen over de schappelijke prijzen van www.heavenly-flowers.nl. Elke keuze die u maakt respecteren we, en u zult samen met uw persoonlijke uitvaartverzorger van Goedkope Uitvaart24 een afscheid naar wens organiseren.

Goedkope crematie of goedkope begrafenis bij Goedkope Uitvaart24 in Noordoostpolder

Of u kiest voor een crematie of een begrafenis, waar u ze wilt laten plaatsvinden is geheel aan u. Het kan u alleen in kosten schelen als u Goedkope Uitvaart24 het crematorium of de begraafplaats laat kiezen. Daarmee kiest u voor het pakket Essentie, en eventuele aanpassingen zijn altijd mogelijk. Ook als u er juist veel waarde aan hecht dat uw dierbare begraven wordt in Ens, Emmeloord, Bant of een van de andere begraafplaatsen in de Noordoostpolder. We gaan uit van uw wensen en die kunt u altijd met ons delen. Alleen u en de andere nabestaanden kunnen goed aanvoelen waar uw dierbare zijn of haar laatste rustplaats zou willen, of welk crematorium de voorkeur had. Zo kunt u ook het beste voelen of u de ruimte in het budget wellicht wilt gebruiken voor een mooie plechtigheid, waarbij foto’s, muziek en sprekers het leven van de overledene passend herdenken. En dat tijdens de condoleance mooie herinneringen worden gedeeld bij een hapje en een drankje. Alles is bespreekbaar en met Goedkope Uitvaart24 is heel veel mogelijk.

Wilt u een overlijden melden of heeft u vragen? U kunt Goedkope Uitvaart24 gerust bellen op 085 016 068 5  of mailen naar info@goedkopeuitvaart24.nl. Goedkope Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar.

Meld direct een overlijden

Voor het melden van een overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Voor het melden van overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

085 016 068 5 wendy

Goed om te weten

Uitvaart geregeld vanaf€ 849,00
Geen onverwachte kosten achteraf
Met elke uitvaartpolis mogelijk
Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Essentie
€ 849,00
Eenvoud
€ 1.799,00
Compact
€ 2.875,00
Compleet
€ 3.449,00
Uitgebreid
€ 3.849,00
Crematie
Uitvaartkist
As in een as-bus óf strooikoker
Uitvaartbespreking
Verzorging van de overledene
Koeling tot de dag van uitvaart
Overbrenging
Thuisopbaring -
Gebruik familiekamer of aula - -
Condoleanceruimte - - -
Persoonlijke uitvaartleider - - -
Vrije keuze crematorium - - - -
Geen bijkomende kosten
Bevat optie Optioneel

Liever een compleet verzorgde begrafenis?

Bekijk begrafenis pakketten

Overlijden melden?

085 016 068 5 wendy