• Uitvaart geregeld vanaf € 849,00
  • Geen onverwachte kosten achteraf
  • Met elke uitvaartpolis mogelijk
  • Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Nieuwegein

Goedkope uitvaart in Nieuwegein

Wij staan 24/7 voor u klaar om ondersteuning te bieden tijdens een uitvaart regelen. Wanneer u ons belt nemen wij u vrijblijvend mee in alle stappen die u dient te nemen. U kunt ons bereiken op 085 016 068 5 .

U heeft al een compleet verzorgde uitvaart geregeld vanaf € 849,00

“Hoeveel verdriet een uitvaart ook met zich meebrengt, het kan ook mooi zijn. Dat heeft Goedkope Uitvaart24 voor ons bewezen. Stijlvol, maar toch ook ongedwongen.”

Albert

Goedkope Uitvaart24 in Nieuwegein

Ten zuiden van Utrecht ligt de stad/gemeente Nieuwegein, aan de Lek. Ooit een groeigemeente maar inmiddels een prachtige plek om je thuis te voelen. Aan elk leven komt een einde en dat zal u waarschijnlijk nu in uw omgeving van dichtbij meemaken. U bent op zoek naar een uitvaartonderneming. Bij Goedkope Uitvaart24 vertalen we uw wensen naar een stijlvolle, passende uitvaart die past bij u, de andere nabestaanden en uw naaste. En het afscheid zal ook passen bij het beschikbare budget.
Bekijk de pakketten voor de mogelijkheden van Goedkope Uitvaart24. Heeft u vragen? Neem gerust contact op met Goedkope Uitvaart24 en bespreek uw wensen.

Wat kost een uitvaart bij Goedkope Uitvaart24 in Nieuwegein?

Onze pakketten geven heldere tarieven bij de dienstverlening die Goedkope UItvaart Nieuwegein voor u kan verrichten. Uw eigen keuzes zijn uiteindelijk wel bepalend voor de totaalprijs. Bij Goedkope Uitvaart24 is het zo dat u die kosten vooraf zult weten, dus niet pas na de crematie of begrafenis. En uw persoonlijke uitvaartverzorger zal u zo begeleiden dat u weet welke keuze welke kosten zal opleveren. Een kerkdienst een algemeen graf of een eigen graf, een afscheidsborrel in een fort of een intiem samenzijn thuis of in de tuin. Al deze voorbeelden geven een ander prijs. Alles is denkbaar, en bij Goedkope Uitvaart24 kunt u er zeker van zijn dat alles goed geregeld wordt. En dat het binnen uw beschikbare budget gebeurt. Zoveel mogelijk naar uw wensen.
Wilt u weten hoe anderen de dienstverlening van Goedkope Uitvaart24 hebben ervaren? Lees hier hun ervaringen.

Goedkope uitvaart regelen bij Goedkope Uitvaart24 in Nieuwegein

Een uitvaartonderneming kiezen is niet zo makkelijk. Zeker op een moment dat u net een naaste verloren bent. Weet dat u niet verplicht bent de begrafenisondernemer te kiezen die op de verzekeringspolis staat. U bent vrij te kiezen, en dat zal u veel geld kunnen schelen. De kans dat het afscheid binnen het uitgekeerde bedrag kan vallen is groter, bovendien kunt u met minder geld meer regelen bij Goedkope Uitvaart24.
Het kan ook prettig zijn om op een minder emotioneel moment een en ander alvast te bespreken en vast te leggen. Bij Goedkope Uitvaart24 kan dat geheel vrijblijvend via dit intakeformulier. Het helpt gedachten te ordenen en intussen zijn alle administratieve zaken die nodig zijn om een uitvaart te regelen al achter de rug. Dat geeft ruimte op het moment van afscheid zelf en het is voor nabestaanden die de uitvaart moeten regelen wel zo prettig.

Wat kost een crematie of een begrafenis?

Een crematie is in basis goedkoper dan een begrafenis, alhoewel ook begraven bij Goedkope Uitvaart24 goedkoper is dan elders. Het is altijd afhankelijk van eigen keuzes. Wist u dat de keuze voor een begraafplaats, maar ook die van een crematorium veel invloed kan hebben op de kosten? Ook de plek op de begraafplaats, het soort graf – algemeen of particulier graf – heeft een eigen prijskaartje. Welke keuzes u ook maakt, uw uitvaartverzorger van Goedkope Uitvaart24 zal samen met u de uitvaart realiseren die mooi en passend zal zijn. En of de begrafenis dan plaatsvindt op begraafplaats Noorderveld of elders, het respect en de waardigheid zal gelijk zijn. Kijkt u ook eens op www.crematoriumnieuwegein.nl.
Wilt u een overlijden melden of heeft u nog vragen? Bel Goedkope Uitvaart24 op 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl. Goedkope Uitvaart24 is dag en nacht bereikbaar

Meld direct een overlijden

Voor het melden van een overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Voor het melden van overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

085 016 068 5 wendy

Goed om te weten

Uitvaart geregeld vanaf€ 849,00
Geen onverwachte kosten achteraf
Met elke uitvaartpolis mogelijk
Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Essentie
€ 849,00
Eenvoud
€ 1.799,00
Compact
€ 2.875,00
Compleet
€ 3.449,00
Uitgebreid
€ 3.849,00
Crematie
Uitvaartkist
As in een as-bus óf strooikoker
Uitvaartbespreking
Verzorging van de overledene
Koeling tot de dag van uitvaart
Overbrenging
Thuisopbaring -
Gebruik familiekamer of aula - -
Condoleanceruimte - - -
Persoonlijke uitvaartleider - - -
Vrije keuze crematorium - - - -
Geen bijkomende kosten
Bevat optie Optioneel

Liever een compleet verzorgde begrafenis?

Bekijk begrafenis pakketten

Overlijden melden?

085 016 068 5 wendy