• Uitvaart geregeld vanaf € 849,00
  • Geen onverwachte kosten achteraf
  • Met elke uitvaartpolis mogelijk
  • Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Moerdijk

Goedkope uitvaart in Moerdijk

Wij staan 24/7 voor u klaar om ondersteuning te bieden tijdens een uitvaart regelen. Wanneer u ons belt nemen wij u vrijblijvend mee in alle stappen die u dient te nemen. U kunt ons bereiken op 085 016 068 5 .

U heeft al een compleet verzorgde uitvaart geregeld vanaf € 849,00

“Ook al wisten we al een tijdje dat mijn moeder snel zou komen te overlijden, als het moment daar is, is het toch nog onverwacht. Fijn als er dan mensen zijn die alles regelen wat nodig is. Het afscheid was mooi en dat helpt nu echt bij het verwerken van het gemis.”

– Amélie

Goedkope Uitvaart24 in Moerdijk

Moerdijk, de een na grootste gemeente in Noord-Brabant, biedt veel variatie: karakteristieke plaatsen, ruimte en rust in prachtig landschap en veel water. Goedkope Uitvaart24 biedt ook veel variatie in mogelijkheden om een uitvaart op maat te organiseren. Als een dierbare is overleden, komen er veel emoties boven. Het is prettig als u steun kunt krijgen van een organisatie die meedenkt, professioneel en persoonlijk is. Goedkope Uitvaart24 doet dat en is daarbij nog betaalbaar ook.

Bekijk in de pakketten onze mogelijkheden voor een crematie of een begrafenis. Heeft u vragen, neem gerust contact op met Goedkope Uitvaart24.

Wat kost een uitvaart bij Goedkope Uitvaart24 in Moerdijk?

Elke uitvaart is anders, dus elke uitvaart heeft een andere prijs. Elk element van een crematie of een begrafenis zal invloed uitoefenen op de totale kosten. De keuze is altijd geheel aan u. Bijvoorbeeld of u wilt dat de overledene thuis blijft tot aan het afscheid, of in ons uitvaartcentrum of op een andere locatie. De nette standaard kist, of liever een andere kleur of materiaal (kijk ook eens op www.goedkoopstegrafkist.nl). Wel of geen kaarten, volgauto’s, dragers, plechtigheid thuis of elders, condoleance met of zonder hapjes en drankjes, koffie met cake of een high tea of zelfs een hele maaltijd. Heel veel is mogelijk en met Goedkope Uitvaart24 misschien nog wel meer dan u denkt.

Mocht er een verzekeringspolis zijn, dan kunt u ook kiezen voor een andere uitvaartonderneming. U bent niet verplicht het nummer te bellen dat daarop staat. U bent vrij te kiezen wie u wilt. Met Goedkope Uitvaart24 kunt u er zeker van zijn dat u een mooi afscheid realiseert, waarbij binnen het uitgekeerde bedrag meer van uw wensen kunt realiseren. Bij Goedkope Uitvaart24 week u ook altijd vooraf wat de totale kosten zullen zijn. Geen onverwachte nota’s achteraf.

Waarom een goedkope uitvaart regelen met Goedkope Uitvaart24 in Moerdijk?

Lees hier de ervaringen van anderen.

Goedkope crematie regelen met Goedkope Uitvaart24 in Moerdijk

Een crematie regelen bij Goedkope Uitvaart24 betekent een goed geregeld afscheid tegen een eerlijke prijs. Wij leveren de diensten die u aan ons vraagt, we dringen u geen zaken op waar u niets voor voelt. Tegelijk denken we met u mee, en doen we suggesties waarmee u voor minder geld uiteindelijk meer kunt organiseren. Kijk bijvoorbeeld naar ons pakket Essentie, daarin zal er een complete uitvaart geregeld worden, waarbij de plek van de crematie door Goedkope Uitvaart24 wordt bepaald. Crematoria hanteren per gemeente en per crematorium uiteenlopende tarieven. Als u de keuze bij Goedkope Uitvaart24 laat, heeft u meer financiële ruimte voor andere elementen van de uitvaart, een uitgebreide ceremonie bijvoorbeeld. Uiteraard bepaalt u (samen met de andere nabestaanden) wat het beste bij u en de overledene past. Een mooi afscheid waar u met een goed gevoel op terugkijkt, helpt u bij het verwerken van het verlies.

Goedkope begrafenis regelen in Moerdijk

Goedkope Uitvaart24 kan voor u de begrafenis regelen waar u dat wilt. Moerdijk is, door verwacht ruimtegebrek in de toekomst, bezig met de aanleg van een nieuwe begraafplaats aan de Zundertseweg in Zevenbergen. Deze zal vanaf 085 016 068 5  in gebruik genomen worden. Misschien heeft uw dierbare aangegeven waar de laatste rustplaats moet zijn, maar als dat niet zo is, is het misschien een idee om te kiezen voor de optie waarbij de begraafplaats bepaald wordt door Goedkope Uitvaart24. Dat scheelt u aanmerkelijk in de kosten. Elke begraafplaats en elke gemeente hanteert verschillende tarieven voor de diverse elementen van een begrafenis. Maar overal heerst hetzelfde respect en worden dezelfde regels in acht genomen. Uiteraard houdt u te allen tijde de eigen regie. Uw persoonlijk uitvaartverzorger van Goedkope Uitvaart24 geeft alleen suggesties om samen met u uw wensen te realiseren.

Heeft u nog vragen of wilt u een overlijden melden? Bel Goedkope Uitvaart24 op 085 016 068 5  of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl. Goedkope Uitvaart24 is dag en nacht bereikbaar.

Meld direct een overlijden

Voor het melden van een overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Voor het melden van overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

085 016 068 5 wendy

Goed om te weten

Uitvaart geregeld vanaf€ 849,00
Geen onverwachte kosten achteraf
Met elke uitvaartpolis mogelijk
Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Essentie
€ 849,00
Eenvoud
€ 1.799,00
Compact
€ 2.875,00
Compleet
€ 3.449,00
Uitgebreid
€ 3.849,00
Crematie
Uitvaartkist
As in een as-bus óf strooikoker
Uitvaartbespreking
Verzorging van de overledene
Koeling tot de dag van uitvaart
Overbrenging
Thuisopbaring -
Gebruik familiekamer of aula - -
Condoleanceruimte - - -
Persoonlijke uitvaartleider - - -
Vrije keuze crematorium - - - -
Geen bijkomende kosten
Bevat optie Optioneel

Liever een compleet verzorgde begrafenis?

Bekijk begrafenis pakketten

Overlijden melden?

085 016 068 5 wendy