• Uitvaart geregeld vanaf € 849,00
  • Geen onverwachte kosten achteraf
  • Met elke uitvaartpolis mogelijk
  • Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Midden-Drenthe

Goedkope uitvaart in Midden-Drenthe

Wij staan 24/7 voor u klaar om ondersteuning te bieden tijdens een uitvaart regelen. Wanneer u ons belt nemen wij u vrijblijvend mee in alle stappen die u dient te nemen. U kunt ons bereiken op 085 016 068 5 .

U heeft al een compleet verzorgde uitvaart geregeld vanaf € 849,00

“Misschien aarzelt u om te kiezen voor een goedkope uitvaart, dat deed ik ook eerst. Mijn ervaring met Goedkope Uitvaart24 is dat het heel goed geregeld was, iedereen complimenteerde ons achteraf. Dan is het toch prettig dat het ook nog betaalbaar was.”

– Astrid de H.

Goedkope Uitvaart24 in Midden-Drenthe

Elk mens is anders, zoals in Drenthe ‘water’ op heel veel manieren kan worden uitgesproken, ‘wotter’, ‘woater’ en ‘wutter’. Elke uitvaart is ook anders. Bij Goedkope Uitvaart24 helpen de duidelijke pakketten om al snel duidelijk te hebben wat de verschillen zijn, en ook de verschillen in de kosten.

Wat u ook kiest, samen met Goedkope Uitvaart24 zult u een mooi afscheid organiseren waar u met een goed gevoel aan terug kunt denken.

Bekijk hier de mogelijkheden met de bijbehorende tarieven. Voor vragen kunt u terecht bij Goedkope Uitvaart24, neem gerust contact op.

Wat kost een uitvaart bij Goedkope Uitvaart24 in Midden-Drenthe?

De kosten van een uitvaart zijn afhankelijk van persoonlijke keuzes. De eerste keuze is die voor de uitvaartonderneming. Als een dierbare is overleden zult u, zodra u gaat bedenken dat er van alles gedaan moet worden, wellicht kijken op uw verzekeringspolis. Daar staat een telefoonnummer die u kunt bellen, maar dat is beslist niet verplicht. Als u wilt uitkomen met het uit te keren bedrag kunt u beter in zee gaan met Goedkope Uitvaart24. Betaalbaar, zonder afbreuk te doen aan respect en waardigheid.

Als u kiest voor Goedkope Uitvaart24 zult u niet worden uitgemaakt voor een ‘knieperd’, want niemand zal merken dat de uitvaart geregeld is door een budget uitvaartondernemer. Elke keuze heeft een eigen kostenplaatje, zo ook de keuze voor de grafkist. Of u kiest voor de nette, in het pakket inbegrepen standaardkist, of toch liever even kijkt op www.goedkoopstegrafkist.nl voor een andere kist, met een kleur of van ander materiaal, zal daar prijsverschil in zitten. Wat u ook kiest, Goedkope Uitvaart24 regelt voor u wat u wilt.

Benieuwd naar ervaringen van anderen met Goedkope Uitvaart24? Lees ze hier.

Waarom een goedkope uitvaart regelen bij Goedkope Uitvaart24 in Midden-Drenthe?

Omdat het niet duidelijk is waarom u het niet zou doen. Waarom zou u meer betalen dan noodzakelijk is voor een uitvaart die net zo mooi en stijlvol is als u verwacht van een traditionele, wat bekendere uitvaartonderneming? Bij Goedkope Uitvaart24 gaan we uit van uw wensen. Die zijn leidend in onze dienstverlening. De kosten zijn voor alles wat we regelen voor u vooraf duidelijk. Wat u niet wilt dat we regelen, doen we ook niet. We zullen u nooit onder het mom van respect zaken aanbevelen die u helemaal niet prettig vindt. Transparant en duidelijk, dat is voor ons heel belangrijk.

Goedkope crematie regelen bij Goedkope Uitvaart24 in Midden-Drenthe

De dichtstbijzijnde crematoria bevinden zich in Meppel, Assen en Emmen. In Midden-Drenthe kunt u hiervoor niet terecht. Natuurlijk regelt Goedkope Uitvaart24 ook daar de crematie voor u, maar het kan zijn dat u – nu het toch niet in de buurt kan – kiest voor een goedkopere optie. Namelijk dat Goedkope Uitvaart24 voor u het crematorium kiest. De verschillen in prijzen verschilt enorm per crematorium en per gemeente. Met het goedkoopste pakket houdt u wellicht middelen over om het leven van de overledene wat uitgebreider te gedenken. Op een locatie naar keuze, of waar uw dierbare graag kwam. Of u kunt thuis een catering laten komen, waardoor het afscheid toch een heel ander karakter krijgt. Wat u ook kiest, alles is goed. En Goedkope Uitvaart Midden- Drenthe regelt het voor u.

Goedkope begrafenis regelen bij Goedkope Uitvaart24 in Midden-Drenthe

In veel plaatsen in Midden-Drenthe is een begraafplaats. Misschien vindt u het prettig om uw naaste in de buurt begraven te laten worden, het kan ook zijn dat u juist liever op een andere plek wilt. Stel de overledene is de laatste die nog in dit gebied woonde, terwijl andere nabestaanden in de Randstad wonen. Ook hiermee kan Goedkope Uitvaart24 met u meedenken in uw wensen. Het is ook zo dat Goedkope Uitvaart24 zelf de begraafplaats bepaalt, dan kiest u voor het goedkoopste pakket Essentie. Net zo waardig als respectvol zal de begrafenis dan plaatsvinden alleen op een goedkopere begraafplaats. Elke gemeente en elke begraafplaats hanteert namelijk verschillende tarieven. Hierin kunt u heel wat kosten besparen. Maar de keuze blijft  altijd aan u. Goedkope Uitvaart doet alleen suggesties waar u over na kunt denken, maar uw gevoel is altijd leidend.

Wilt u een overlijden melden of wilt u uw wensen bespreken. Bel gerust met Goedkope Uitvaart24 085 016 068 5  of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl. Goedkope Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar.

Meld direct een overlijden

Voor het melden van een overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Voor het melden van overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

085 016 068 5 wendy

Goed om te weten

Uitvaart geregeld vanaf€ 849,00
Geen onverwachte kosten achteraf
Met elke uitvaartpolis mogelijk
Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Essentie
€ 849,00
Eenvoud
€ 1.799,00
Compact
€ 2.875,00
Compleet
€ 3.449,00
Uitgebreid
€ 3.849,00
Crematie
Uitvaartkist
As in een as-bus óf strooikoker
Uitvaartbespreking
Verzorging van de overledene
Koeling tot de dag van uitvaart
Overbrenging
Thuisopbaring -
Gebruik familiekamer of aula - -
Condoleanceruimte - - -
Persoonlijke uitvaartleider - - -
Vrije keuze crematorium - - - -
Geen bijkomende kosten
Bevat optie Optioneel

Liever een compleet verzorgde begrafenis?

Bekijk begrafenis pakketten

Overlijden melden?

085 016 068 5 wendy