• Uitvaart geregeld vanaf € 849,00
  • Geen onverwachte kosten achteraf
  • Met elke uitvaartpolis mogelijk
  • Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Middelburg

Goedkope uitvaart in Middelburg

Wij staan 24/7 voor u klaar om ondersteuning te bieden tijdens een uitvaart regelen. Wanneer u ons belt nemen wij u vrijblijvend mee in alle stappen die u dient te nemen. U kunt ons bereiken op 085 016 068 5 .

U heeft al een compleet verzorgde uitvaart geregeld vanaf € 849,00

“Hoe verdrietig ook, een mooi afscheid helpt echt bij het verwerken van verlies. Als het ook nog betaalbaar blijkt, dan is dat wel zo prettig, weer een zorg minder. Goedkope Uitvaart24 heeft alles tot in de puntjes geregeld. Petje af.”

– Harold

Goedkope Uitvaart24 in Middelburg

Het Zeeuwse Middelburg op Walcheren is een plek met een mooie uitstraling. Dat zal het afscheid van uw dierbare ook hebben. Als een dierbare overlijdt, moet er van alles geregeld worden, overal aan gedacht. Het afscheid zal mooi moeten zijn, dat is het laatste dat u nog kunt doen. Laat uitvaartonderneming Goedkope Uitvaart24 u hiermee helpen en u kunt ervan verzekerd zijn dat het een mooi afscheid zal zijn, passend bij uw dierbare en passend bij uw beschikbare budget.

In onze pakketten vindt u de mogelijkheden en de daarbij behorende tarieven. Voor vragen kunt u contact opnemen met Goedkope Uitvaart24.

Goedkope uitvaart regelen met Goedkope Uitvaart24 in Middelburg

Als een dierbare komt te overlijden, is het prettig als u weet of iemand een begrafenis wilde of een crematie. Nog prettiger is het als u meer weet van de wensen van uw dierbare op dit gebied. Vaak praten mensen daar niet graag over. Toch scheelt het enorm in de stress op het moment van een overlijden als dit soort zaken bekend zijn. Het is te voorkomen als er een intakeformulier ingevuld is, geheel vrijblijvend, bij Goedkope Uitvaart24. Alle administratieve gegevens zijn dan bekend, die nodig zijn voor het regelen van een uitvaart – het melden van een overlijden, aanvragen van overlijdensakte, regelen van crematorium of begraafplaats, etc. – en u kunt er ook uw aanvullende wensen op kwijt. Zo maakt het u uw nabestaanden een stuk eenvoudiger.

Natuurlijk komen we er ook zonder dit formulier wel uit wat voor uw dierbare de beste oplossing is. Vaak wordt het uw uitvaartverzorger van Goedkope Uitvaart24 wel duidelijk uit de verhalen over hoe iemand in het leven stond, iedereen heeft er ook wel een idee over en meestal is iedereen het uiteindelijk eens. Goed geregeld zal de uitvaart zeker zijn bij Goedkope Uitvaart24. En betaalbaar.

Wilt u weten wat anderen vonden van de dienstverlening van Goedkope Uitvaart24? Lees ze hier.

Wat kost een uitvaart bij Goedkope Uitvaart24 in Middelburg

De kosten van een uitvaart zijn verschillend. Ze zijn vooral afhankelijk van de keuzes die u maakt. Als u bijvoorbeeld kiest voor een afscheid in de intieme sfeer van uw eigen huiskamer, zult u minder kosten hebben dan als u kiest voor een plechtigheid in een uitvaartcentrum in Middelburg, of een andere locatie in de stad. Juist omdat de mogelijkheden heel talrijk zijn, zijn exacte bedragen niet direct te geven, maar aan de hand van de pakketten kunt u wel alvast een duidelijk beeld krijgen. Verzekerd of niet, u kunt altijd bij Goedkope Uitvaart24 terecht. Als u wel verzekerd bent en de polis u een telefoonnummer geeft dat u kunt bellen, bent u dat niet verplicht. Bekijk gerust eerst onze pakketten en bel ons. Dat zal u enorm schelen in de kosten, zonder afbreuk te doen aan waardigheid en respect.

Goedkope crematie of goedkope begrafenis regelen met Goedkope Uitvaart24 in Middelburg

Een crematie of begrafenis geregeld bij Goedkope Uitvaart24 zal een uitvaart zijn waar u met een goed gevoel aan terugdenkt. Hoe verdrietig ook, het helpt in het verwerken van verlies als dit afscheid goed geregeld en passend bij de overledene plaatsvindt. Waar u de crematie of begrafenis ook wilt laten plaatsvinden, Goedkope Uitvaart24 kan het voor u organiseren. Het kan ook zijn dat de locatie van cremeren of begraven voor u minder van belang is, dan kunt u kiezen voor de goedkoopste optie waarbij Goedkope Uitvaart24 zelf de locatie aanwijst. Zo heeft u meer ruimte voor andere aspecten van de uitvaart. Zoals de plechtigheid of de condoleance op een bijzondere locatie naar keuze. Alles wat u kiest, verzorgen we voor u. Waar u dat wilt. Wat u zelf in handen wilt houden, is geheel aan u. Uw wensen zijn leidend voor Goedkope Uitvaart24.

Mocht u nog vragen hebben of een overlijden willen melden, bel met Goedkope Uitvaart24 op 085 016 068 5  of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl. Goedkope Uitvaart24 is dag en nacht bereikbaar.

Meld direct een overlijden

Voor het melden van een overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Voor het melden van overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

085 016 068 5 wendy

Goed om te weten

Uitvaart geregeld vanaf€ 849,00
Geen onverwachte kosten achteraf
Met elke uitvaartpolis mogelijk
Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Essentie
€ 849,00
Eenvoud
€ 1.799,00
Compact
€ 2.875,00
Compleet
€ 3.449,00
Uitgebreid
€ 3.849,00
Crematie
Uitvaartkist
As in een as-bus óf strooikoker
Uitvaartbespreking
Verzorging van de overledene
Koeling tot de dag van uitvaart
Overbrenging
Thuisopbaring -
Gebruik familiekamer of aula - -
Condoleanceruimte - - -
Persoonlijke uitvaartleider - - -
Vrije keuze crematorium - - - -
Geen bijkomende kosten
Bevat optie Optioneel

Liever een compleet verzorgde begrafenis?

Bekijk begrafenis pakketten

Overlijden melden?

085 016 068 5 wendy